siou777 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 τι εννοεις μαγαζι σαν το σκρουτζ;;; το σκρουτζ δεν ειναι μαγαζι...μηχανη αναζητησης ειναι...ας μαθουμε να τα ξεχωριζουμε επιτελους.
Belisarius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καταρχας χαλαρωστε. εγω το πηρα 130 απο μελος εδω σφραγισμενο απλως ηταν απο Γερμανο. ετυχε. οπως μου εχει τυχει να εχω παρει τηλεφωνο απο Γερμανο και να μου εχει βγαλει προβλημα. παντως γνωστα αγνωστα μαγαζακια απο το σκρουτζ που εχουν κινητα παραεισαγωγης ή ελλατωματικες παρτιδες και ριχνουν τις τιμες γιαυτο δε τα εμπιστευομαι. δικαιωμα μου δεν ειναι? επειδη εσεις ψωνιζετε απο εκει δε σημαινει πως πρεπει να το κανουμε ολοι και να συμφωνουμε μαζι σας. αλλωστε λιγο λογικη αν εχετε , καποιος λογος υπαρχει που ειναι χαμηλοτερες οι τιμες σε καποια απο αυτα τα μαγαζια κι αυτο γιατι ειναι ειτε παραεισαγωγης ειτε γενικα ΕU. η εγγυηση γιαυτο το λογο δε καλυπτεται παντα απο Ελλαδα και σε αυτο το θεμα την εχει πατησει φιλος μου που του ειχαν πει πως επειδη το lg g3 του ηταν απο Ιταλια δε μπορουσε να το καλυψει η ελληνικη αντιπροσωπια αλλα μονο η ιταλικη. επισης εχει τυχει να διαβασω σχολια που απο συγκεκριμενα μαγαζια τα ιδια κινητα εχουν βγαλει τα ιδια προβληματα. πραγμα που σημαινει τι? ελλατωματικες παρτιδες! τωρα εσεις ζοριστητε οσο θελετε. δε σας εκρινε κανεις που αγοραζετε απο εκει αλλα κι εσεις δε μπορειτε να κρινετε εμας που δε τα εμπιστευομαστε. ευχαριστω! Άλλο η γνώμη του καθενός και άλλο η παραπληροφόρηση. Τα κινητά που πωλούνται στην ΕΕ έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση. Εγώ ξέρω οτι το service της Lg δεχόταν μόνο συγκεκριμένου χρώματος Nexus 5 για επισκευή εδώ στην Ελλάδα, κάτι σαφώς αστείο που με μια καταγγελία στη Γ.Γ.Κ το κόψανε το παράνομο παραμύθι. Στο G3 του φίλου σου με τι αιτιολογία του είπαν ότι πρέπει να πάει Ιταλία; Ό,τι εισάγεται επίσημα στη χώρα μας έχει κανονικότατη εγγύηση και δεν έχει σημασία αν η ίδια συσκευή είναι από παραεισαγωγή. ΚΑΜΙΑ. Εμένα το Note 3 μου είναι από Τσεχία και καλύπτεται κανονικά. 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι πιστεύω πως είναι καθήκον μου να κρίνω κάποιον που κάνει λάθος για να τον βάλω στον σωστό δρόμο. Δεν υπάρχει λόγος να μην εμπιστευόμαστε αυτά τα μαγαζιά. Και ακόμα και αν έχεις αυτήν τη γνώμη, κράτα τη για τον εαυτό σου, εδώ προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να μην αγοράζει από τις μεγάλες αλυσίδες. α σωπα ρε! δηλαδη πρεπει να εκφραζεται μονο η μια αποψη , η θετικη κι οχι αλλες. μωρε τι μας λες. και μετα σου λεει δημοκρατια , οταν σε ενα απλο forum δε μπορεις να πεις την γνωμη σου γιατι αν δεν αρεσει σε μερικους πεφτουν σαν κορακια να σε φανε. δεν ειπα αν θα πρεπει ή οχι να αγοραζει ο κοσμος απο μεγαλες αλυσιδες , οχι πως θα σε ρωτησουν κιολας. ο καθενας οτι εμπιστευεται καλυτερα. δεν εχω μονο εγω αυτην την αποψη. κι επισης ΑΝ ηξερες να διαβαζεις καλα αντι να βιαζεσαι να το παιξεις ξερολας , θα εβλεπες πως εγραψα οτι εννοειται καποια μαγαζια απο αυτα ειναι αξιοπιστα απλως οχι ΟΛΑ κι οτι θελει λιγο ψαξιμο πρωτα απο που θα ψωνισεις. Άλλο η γνώμη του καθενός και άλλο η παραπληροφόρηση. Τα κινητά που πωλούνται στην ΕΕ έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση. Εγώ ξέρω οτι το service της Lg δεχόταν μόνο συγκεκριμένου χρώματος Nexus 5 για επισκευή εδώ στην Ελλάδα, κάτι σαφώς αστείο που με μια καταγγελία στη Γ.Γ.Κ το κόψανε το παράνομο παραμύθι. Στο G3 του φίλου σου με τι αιτιολογία του είπαν ότι πρέπει να πάει Ιταλία; Ό,τι εισάγεται επίσημα στη χώρα μας έχει κανονικότατη εγγύηση και δεν έχει σημασία αν η ίδια συσκευή είναι από παραεισαγωγή. ΚΑΜΙΑ. Εμένα το Note 3 μου είναι από Τσεχία και καλύπτεται κανονικά. δεν ειναι παραπληροφορηση. σου λεω τι ειχε παθει ο φιλος μου. με την εγγυηση σε ισχυ του ειχαν πει οτι δε μπορει να καλυφτει απο την ελληνικη αντιπροσωπια γιατι ειναι εισαγωγη απο Ιταλια. αμα σου αρεσει! και κατσε διαβασε και κανενα σχολιο απο κανενα μαγαζι εκει. δε βλαπτει. θα δεις και μονος οτι δεν ειναι ολα τα μαγαζια αξιοπιστα. δεν ειπα πως δεν ειναι κανενα , ειπα δεν ειναι ολα! αλλα μηπως καθεται κανεις να διαβασει? αμεσως σας θιξαμε τον εγωισμο επειδη τα κινητα σας ειναι αγορασμενα απο τετοια μαγαζια. ημαρτον. οποιος εχει τη μυγα θα μου πεις ομως.... να τη φερει πισω! http://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html?from=recommendation ιδου. δες τις κριτικες με 1 αστερι και δες τι λεει κι αλλος γι αυτο το κινητο με παρομοιο προβλημα. δες το μονος σου! τυχαιο δε νομιζω? κριμα που δεν αναφερει απο που το ειχε παρει να δουμε αν ηταν το ιδιο καταστημα. και δες κι ημερομηνια μη λες οτι το γραψα εγω γιατι θα εισαι για γελια. Παίρνω την LG και μου λέει δεν σε καλύπτω για κάτι περισσοτερο από ότι ήδη σου έχουμε κάνει ... Τους ρωτάω Γιατί ? Και μου απαντάνε πως το κινητό δεν είναι δικιά τους εισαγωγή και πως είναι της ιταλικής LG . Χαίρω πολύ τους λέω , το κινητό καλύπτεται από Ευρωπαϊκή εγγύηση και μου απαντάνε Όχι σε αυτή την περίπτωση Γιατί πρέπει να πάρει ιταλικά updates και όχι Ελληνικά . Ακούστε καλά τι λένε οι άνθρωποι ... Πρέπει να πάω Ιταλία για να πάρω σωστά updates ! Φυσικά στο ερώτημα μου αν Εγώ είχα πάει Ιταλία και το είχα αγόρασα από εκεί θα είχε εγγύηση ? Δεν πήρα Απάντηση. Κατέληξα στο σέρβις της LG στο νέο ψυχικό να ζητάω υποβάθμιση του λογισμικού σε κιτ κατ για να μπορεί να δουλέψει . Αρνήθηκαν να το παραλάβουν οι ίδιοι με κούριερ , μου είπαν υποβάθμιση με δική μου ευθύνη και κόστος . πήγα ως εκεί το πλήρωσα και του έκαναν υποβάθμιση . αντε κραξτε τωρα να δω τι θα βρειτε να πειτε. και να ηταν ο μονος καλα θα ηταν! εμενα στο φιλου μου δε του καλυψαν αλλαγη οθονης με αυτην την δικαιολογια! πολλα και διαφορα μπορεις να παθεις με κινητα που δεν ειναι ελληνικης εισαγωγης και λετε οτι θελετε εσεις.
Belisarius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Απλά κάτι δεν κατάλαβε ο φίλος σου ή δεν μας τα λέει ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα. Το οτι η συσκευή ήταν από Ιταλία ή από την Σλοβενία ή από την Πολωνία δεν επηρεάζει σε τίποτα την εγγύηση. Αυτά που γράφεις περί εγγύησης είναι μπούρδες το λιγότερο. 6 συσκευές από skroutz με την μία που χρειάστηκε service δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όσον αφορά την εγγύηση. Γελάει το άπαν σύμπαν, ειδικά εδώ μέσα που όλοι αγοράζουν από skroutz και δεν είχαν κανένα θέμα σε φάση ΄΄η συσκευή προοριζόταν για την Ιταλία και δεν την καλύπτουμε Ελλάδα΄΄. Μάλιστα η Procordia (που έχει αναλάβει την επισκευή των Lg) θεωρείται ίσως το καλύτερο service στην Ελλάδα. Εν τω μεταξύ στις κριτικές έχει 106 5 αστέρια, 32 με 4, 4 με 3, 5 με 2 και 6 με 1. Δεν ξέρω αν ξέρεις αριθμιτική ή μάλλον καλύτερα στατιστική. Αυτό που κατάλαβα από τις κριτικές είναι οτι πρόκειται για τις πρώτες προβληματικές παρτίδες που είχε το G3 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ. Η μόνη διαφορά που έχουν τα κινητά από ελληνική αντιπροσωπεία ή από ευρωπαϊκή είναι η τιμή. Μπορείς εσύ να πιστεύεις ο,τι θέλεις αλλά μην παραπληροφορείς. Στην προκειμένη περίπτωση αν το κινητό δεν δεχόταν το update ομαλά, ήταν υποχρεωμένη η Lg Hellas να το επισκευάσει. Θα έπρεπε να γίνει καταγγελία. Αν εγώ βρω κινητό που για τον χ ή ψ λόγο αποδειχθεί ελαττωματικό από ελληνική αντιπροσωπεία (αλήθεια δεν έχεις δει ούτε μια τέτοια περίπτωση? )θα πρέπει να βγάινω να λέω οτι οι μεγάλες αλυσίδες πουλάνε προβληματικές παρτίδες; ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. 2
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Απλά κάτι δεν κατάλαβε ο φίλος σου ή δεν μας τα λέει ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα. Το οτι η συσκευή ήταν από Ιταλία ή από την Σλοβενία ή από την Πολωνία δεν επηρεάζει σε τίποτα την εγγύηση. Αυτά που γράφεις περί εγγύησης είναι μπούρδες το λιγότερο. 6 συσκευές από skroutz με την μία που χρειάστηκε service δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όσον αφορά την εγγύηση. Γελάει το άπαν σύμπαν, ειδικά εδώ μέσα που όλοι αγοράζουν από skroutz και δεν είχαν κανένα θέμα σε φάση ΄΄η συσκευή προοριζόταν για την Ιταλία και δεν την καλύπτουμε Ελλάδα΄΄. Μάλιστα η Procordia (που έχει αναλάβει την επισκευή των Lg) θεωρείται ίσως το καλύτερο service στην Ελλάδα. Εν τω μεταξύ στις κριτικές έχει 106 5 αστέρια, 32 με 4, 4 με 3, 5 με 2 και 6 με 1. Δεν ξέρω αν ξέρεις αριθμιτική ή μάλλον καλύτερα στατιστική. Αυτό που κατάλαβα από τις κριτικές είναι οτι πρόκειται για τις πρώτες προβληματικές παρτίδες που είχε το G3 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ. Η μόνη διαφορά που έχουν τα κινητά από ελληνική αντιπροσωπεία ή από ευρωπαϊκή είναι η τιμή. Μπορείς εσύ να πιστεύεις ο,τι θέλεις αλλά μην παραπληροφορείς. Στην προκειμένη περίπτωση αν το κινητό δεν δεχόταν το update ομαλά, ήταν υποχρεωμένη η Lg Hellas να το επισκευάσει. Θα έπρεπε να γίνει καταγγελία. Αν εγώ βρω κινητό που για τον χ ή ψ λόγο αποδειχθεί ελαττωματικό από ελληνική αντιπροσωπεία (αλήθεια δεν έχεις δει ούτε μια τέτοια περίπτωση? )θα πρέπει να βγάινω να λέω οτι οι μεγάλες αλυσίδες πουλάνε προβληματικές παρτίδες; ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. το g3 ειναι απλως ενα παραδειγμα. μη κολλας. και δε μπορεις να ξερεις απο που αγοραστηκε το καθε τηλεφωνο. οποιος θελει κανει κριτικη κι ας το πηρε κι απο τον γερμανο ή απο καποιο μικρο καταστημα. η συγκεκριμενη κριτικη ειναι σιγουρα για αγορα που εγινε απο καποιο μικρο καταστημα. οι προβληματικες παρτιδες ειναι κατι που πιστευω λιγο πολυ ολοι εχουν. δεν υποστηριζω κανεναν. και τα μεγαλα καταστηματα καποιες φορες βγαζουν κατι προσφορες οι οποιες ειναι υποπτες κι αρκετες φορες καταληγουν να ειναι προβληματικα τα προιοντα της προσφορας. θα σου πω το δικο μου παραδειγμα , που ειχα παρει απο Γερμανο το lumia 640 xl lte σε μια προσφορα που ηταν καλυτερη κι απο τα καταστηματα στο σκρουτζ (το ειχε 199 οταν τα μαγαζια στο σκρουτζ τοτε το ειχαν το λιγοτερο 230). παιρνω το πρωτο , προβληματικο στην οθονη απο την τριτη μερα. γινεται αντικατασταση , παιρνω το δευτερο , προβληματικο στην οθονη με το ιδιο ακριβως προβλημα απο την τεταρτη μερα. γινεται αντικατασταση. παιρνω το τριτο και μονο τοτε ηταν ενταξει (στο μεταξυ ειχε περασει 1.5 μηνας με ολα αυτα κι η προσφορα ειχε εξαντληθει οποτε μαλλον δεν ηταν καν εκεινης της παρτιδας). τυχαιο λοιπον? δε νομιζω! οταν ενα καταστημα εχει κατι σε πολυ καλυτερη τιμη απο τα υπολοιπα , δεν ειναι επειδη σε αυτο το μαγαζι ειναι εξυπνοι και στα αλλα ειναι βλακες. κατι διαφερει και συμβαινει αυτο. για καποιο λογο εχουν καταφερει να παρουν το προιον σε πολυ χαμηλη τιμη οποτε μπορουν να το δωσουν και πιο χαμηλα. δεν ειπα πως θα σου τυχουν ολα ελλατωματικα ή χαλια αλλα ειναι κι αρκετα πιθανο να σου τυχουν , οποτε παιρνεις καποιο ρισκο. απο εκει και περα τα πραγματα ειναι αυτονοητα οποιος δε θελει κανει πως δε καταλαβαινει. οσο για το φιλο μου , τι να σου πω. οπως μας τα ελεγε τα ειπα. η αντικατασταση της οθονης δεν εγινε ποτε κι αναγκαστηκε να παρει καινουργιο κινητο στο τελος. εγω προσωπικα δεν θελω να ειναι απο αλλες χωρες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο με την εγγυηση. ο καθενας τωρα οπως επιλεγει! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από livefreeordie
Makeran Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 το g3 ειναι απλως ενα παραδειγμα. μη κολλας. οι προβληματικες παρτιδες ειναι κατι που πιστευω λιγο πολυ ολοι εχουν. δεν υποστηριζω κανεναν. και τα μεγαλα καταστηματα καποιες φορες βγαζουν κατι προσφορες οι οποιες ειναι υποπτες κι αρκετες φορες καταληγουν να ειναι προβληματικα τα προιοντα της προσφορας. θα σου πω το δικο μου παραδειγμα , που ειχα παρει απο Γερμανο το lumia 640 xl lte σε μια προσφορα που ηταν καλυτερη κι απο τα καταστηματα στο σκρουτζ (το ειχε 199 οταν τα μαγαζια στο σκρουτζ τοτε το ειχαν το λιγοτερο 230). παιρνω το πρωτο , προβληματικο στην οθονη απο την τριτη μερα. γινεται αντικατασταση , παιρνω το δευτερο , προβληματικο στην οθονη με το ιδιο ακριβως προβλημα απο την τεταρτη μερα. γινεται αντικατασταση. παιρνω το τριτο και μονο τοτε ηταν ενταξει (στο μεταξυ ειχε περασει 1.5 μηνας με ολα αυτα κι η προσφορα ειχε εξαντληθει οποτε μαλλον δεν ηταν καν εκεινης της παρτιδας). τυχαιο λοιπον? δε νομιζω! οταν ενα καταστημα εχει κατι σε πολυ καλυτερη τιμη απο τα υπολοιπα , δεν ειναι επειδη σε αυτο το μαγαζι ειναι εξυπνοι και στα αλλα ειναι βλακες. κατι διαφερει και συμβαινει αυτο. για καποιο λογο εχουν καταφερει να παρουν το προιον σε πολυ χαμηλη τιμη οποτε μπορουν να το δωσουν και πιο χαμηλα. δεν ειπα πως θα σου τυχουν ολα ελλατωματικα ή χαλια αλλα ειναι κι αρκετα πιθανο να σου τυχουν , οποτε παιρνεις καποιο ρισκο. απο εκει και περα τα πραγματα ειναι αυτονοητα οποιος δε θελει κανει πως δε καταλαβαινει. οσο για το φιλο μου , τι να σου πω. οπως μας τα ελεγε τα ειπα. η αντικατασταση της οθονης δεν εγινε ποτε κι αναγκαστηκε να παρει καινουργιο κινητο στο τελος. εγω προσωπικα δεν θελω να ειναι απο αλλες χωρες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο με την εγγυηση. ο καθενας τωρα οπως επιλεγει! Τα μαγαζιά του Skroutz έχουν πολλά παραεισαγωγής εξ'ου και οι καλύτερες τιμές. Δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση, αυτά που λες είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Και ναι, αν τα μαγαζιά του Skroutz έχουν τιμές για το ίδιο κινητό 200,190,150, τότε αυτό με τα 150€ είναι ύποπτο και θέλει έρευνα πριν το αγοράσουμε.
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τα μαγαζιά του Skroutz έχουν πολλά παραεισαγωγής εξ'ου και οι καλύτερες τιμές. Δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση, αυτά που λες είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Και ναι, αν τα μαγαζιά του Skroutz έχουν τιμές για το ίδιο κινητό 200,190,150, τότε αυτό με τα 150€ είναι ύποπτο και θέλει έρευνα πριν το αγοράσουμε. το ιδιο πραγμα ειπα παραπανω κι εγω. ειπα εννοειται πως καποια μαγαζια απο αυτα ειναι εμπιστα (ασχετα αν θα αγοραζα εγω ή οχι λογω παραεισαγωγης) θελει απλως λιγο ψαξιμο πριν αγορασεις.
driverpit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει η αγορά από μεγάλες αλυσίδες την στιγμή που στα μαγαζιά στο σκρουτζ τα βρίσκεις από 150 ευρώ έως και 300 ευρώ λοιπόν ποιος ο λόγος να αγοράσεις ποιο ακριβά. 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει η αγορά από μεγάλες αλυσίδες την στιγμή που στα μαγαζιά στο σκρουτζ τα βρίσκεις από 150 ευρώ έως και 300 ευρώ λοιπόν ποιος ο λόγος να αγοράσεις ποιο ακριβά. παντως πιστευω ουτε αυτα με τις φθηνοτερες τιμες πρεπει να εμπιστευομαστε! αναλογα το μαγαζι , ειναι καποια οντως αξιοπιστα.
Makeran Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει η αγορά από μεγάλες αλυσίδες την στιγμή που στα μαγαζιά στο σκρουτζ τα βρίσκεις από 150 ευρώ έως και 300 ευρώ λοιπόν ποιος ο λόγος να αγοράσεις ποιο ακριβά. Αυτό που θέλει να πει ο φίλος παραπάνω είναι ότι αν ένα μαγαζί έχει πολύ χαμηλή τιμή, είναι ύποπτο. Πάντως κι εγώ συμφωνώ ότι δεν αξίζει μια αγορά από μεγάλη αλυσίδα, εκτός αν υπάρχει μια καλή προσφορά(δηλαδή να φτάνει περίπου στα επίπεδα του Skroutz). 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αυτό που θέλει να πει ο φίλος παραπάνω είναι ότι αν ένα μαγαζί έχει πολύ χαμηλή τιμή, είναι ύποπτο. Πάντως κι εγώ συμφωνώ ότι δεν αξίζει μια αγορά από μεγάλη αλυσίδα, εκτός αν υπάρχει μια καλή προσφορά(δηλαδή να φτάνει περίπου στα επίπεδα του Skroutz). ακριβως ! οσο για τις προσφορες των μεγαλων καταστηματων κι αυτες προσοχη θελουν (εγω ας πουμε την πατησα οπως ειπα και πανω). 1
driverpit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως αγοράζω από μαγαζιά στο σκρουτζ εδώ και 5 χρόνια, ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα με τα προϊόντα που έχω αγοράσει, και 2 φορές που χρειάστηκα το service κινήθηκα για την επισκευή μέσω τον μαγαζιών που αγόρασα. Την μια με ένα LG G2 με το γνωστό πρόβλημα της οθόνης και την άλλη με ένα tablet της samsung το οποίο μου έγινε άμεση αντικατάσταση από το κατάστημα που το αγόρασα. 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως αγοράζω από μαγαζιά στο σκρουτζ εδώ και 5 χρόνια, ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα με τα προϊόντα που έχω αγοράσει, και 2 φορές που χρειάστηκα το service κινήθηκα για την επισκευή μέσω τον μαγαζιών που αγόρασα. Την μια με ένα LG G2 με το γνωστό πρόβλημα της οθόνης και την άλλη με ένα tablet της samsung το οποίο μου έγινε άμεση αντικατάσταση από το κατάστημα που το αγόρασα. νομιζω λεμε τα ιδια και τα ιδια. υπαρχουν μαγαζια που ειναι αξιοπιστα κι ας μην ειναι και τοσο γνωστα. πχ kaizer. ειναι κι αλλα που ειναι αναξιοπιστα ομως. θελει ψαξιμο οχι μολις δουμε την χαμηλοτερη τιμη καπου να το παρουμε αμεσως. κι οι πολυ χαμηλες τιμες πρεπει να σε πονηρευουν γενικα. το να την πατησεις ειναι πιθανο ετσι κι αλλιως ειτε το παρεις απο γνωστο μεγαλο καταστημα ειτε απο μικρο μαγαζι στο σκρουτζ. το θεμα ειναι να καλυπτεσαι πληρως απο την εγγυηση (το βασικοτερο).
driverpit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 νομιζω λεμε τα ιδια και τα ιδια. υπαρχουν μαγαζια που ειναι αξιοπιστα κι ας μην ειναι και τοσο γνωστα. πχ kaizer. ειναι κι αλλα που ειναι αναξιοπιστα ομως. θελει ψαξιμο οχι μολις δουμε την χαμηλοτερη τιμη καπου να το παρουμε αμεσως. κι οι πολυ χαμηλες τιμες πρεπει να σε πονηρευουν γενικα. το να την πατησεις ειναι πιθανο ετσι κι αλλιως ειτε το παρεις απο γνωστο μεγαλο καταστημα ειτε απο μικρο μαγαζι στο σκρουτζ. το θεμα ειναι να καλυπτεσαι πληρως απο την εγγυηση (το βασικοτερο). Ακόμα ποιο μικρο μαγαζί από αυτό που προ ανέφερες συνοικιακό μπορώ να πω και τής 2 φορές εξυπηρετήθηκα ταχύτατα. Και το κυριότερο άκουσα και ένα συγνώμη από τον άνθρωπο που είχε το κατάστημα και με περιμένει και ένα 20% έκπτωση στην επόμενη αγορά μου. 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ακόμα ποιο μικρο μαγαζί από αυτό που προ ανέφερες συνοικιακό μπορώ να πω και τής 2 φορές εξυπηρετήθηκα ταχύτατα. Και το κυριότερο άκουσα και ένα συγνώμη από τον άνθρωπο που είχε το κατάστημα και με περιμένει και ένα 20% έκπτωση στην επόμενη αγορά μου. ενα παραδειγμα ειπα τεσπα ο καθενας κρινει οπως θεωρει καλυτερα για τον ευατο του. απλως παντα καλο ειναι να κανουμε μια ερευνα πριν παρουμε κατι , ειδικα αν εχει ιδιαιτερη χαμηλη τιμη απο αυτην της αγορας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα