nikospsaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα σε ολους.Εχω δυο οθονες LG W1946 συνδεμενες στο υπολ/στη με καρτα γραφικων nvidia geforce GT 730.Η οθονη που ειναι στο VGA της καρτας, την οποια εχω και πρωτευουσα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα.Η αλλη που ειναι στο HDMI καθε φορα που ανοιγω τον υπολ/στη στην αρχη μου μαυριζει 2-3 φορες απο 2-3 δευτερολεπτα, και το ιδιο συνεχιζεται μετα 1-2 ωρες αναλογα με τα κεφια του υπολ/στη.Εκτος τουτου μου εμφανιζει απο μονη της η οθονη το μυνημα OSD Προστατευμενο και συνεχιζει απο μονη της μενου-φωτεινοτητα-κοντραστ κ.λ.π εναλλασοντας χωρις να μπορω να το σταματησω η να ρυθμισω απο καποιο πληκτρο της οθονης.Παλια πατωντας παρατεταμενα το μενου ανοιγε και μπορουσες να ρυθμισεις, τωρα οχι.Μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει, εχει σχεση το μαυρισμα της οθονης με το μπερδεμα που μου κανει απο το μενου στις ρυθμισεις της οθονης η το μαυρισμα εχει σχεση με τη καρτα γραφικων.
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα σε ολους.Εχω δυο οθονες LG W1946 συνδεμενες στο υπολ/στη με καρτα γραφικων nvidia geforce GT 730.Η οθονη που ειναι στο VGA της καρτας, την οποια εχω και πρωτευουσα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα.Η αλλη που ειναι στο HDMI καθε φορα που ανοιγω τον υπολ/στη στην αρχη μου μαυριζει 2-3 φορες απο 2-3 δευτερολεπτα, και το ιδιο συνεχιζεται μετα 1-2 ωρες αναλογα με τα κεφια του υπολ/στη.Εκτος τουτου μου εμφανιζει απο μονη της η οθονη το μυνημα OSD Προστατευμενο και συνεχιζει απο μονη της μενου-φωτεινοτητα-κοντραστ κ.λ.π εναλλασοντας χωρις να μπορω να το σταματησω η να ρυθμισω απο καποιο πληκτρο της οθονης.Παλια πατωντας παρατεταμενα το μενου ανοιγε και μπορουσες να ρυθμισεις, τωρα οχι.Μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει, εχει σχεση το μαυρισμα της οθονης με το μπερδεμα που μου κανει απο το μενου στις ρυθμισεις της οθονης η το μαυρισμα εχει σχεση με τη καρτα γραφικων. κατι παρομοιο μου εκανε μια οθονη στο μαγαζι..γενικα οτι θυμαται χερετε και αυτη...εν ολιγης ταχει πεξει..αλλα αυτο με το κουμπι εστροσε μονο του ...δεν ειναι η καρτα γραφικων παντως..η οθονη ειναι...κουνα κανα καλοδιο πεξε λιγο με τα κουμπια μπορει να στροσει...
nikospsaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δηλαδη φιλε μου το μαυρισμα λες να εχει σχεση με το μπερδεμα στο μενου της οθονης.....
Ghost007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δηλαδη φιλε μου το μαυρισμα λες να εχει σχεση με το μπερδεμα στο μενου της οθονης..... ε τι να σου πω πιθανον ...και εμενα ετσι εκανε εβγαζε το OSD γυρναγε μονο του το μενου κλπ ... καποια στιγμη σταματησε μετα απο κανα δυο μερες... τωρα αλλες φορες οταν ανοιγω ειναι λαθος τα εικονιδια ..κανει ενα συντομο μαυρισμα κανα 2 δευτερολεπτα και σαν να χανει την αναλυση και βαζει μετα αλλη ..κατι κουλα γενικα...
nikospsaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Aν το μαυρισμα ηταν απ' τη καρτα γραφικων δεν θα επρεπε να το κανει και στις δυο οθονες;;;
Ghost007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Aν το μαυρισμα ηταν απ' τη καρτα γραφικων δεν θα επρεπε να το κανει και στις δυο οθονες;;; ε ναι λογικα....
nikospsaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου για το χρονο σου,αλλαξα ενα καλωδιο vga χοντρο και προσπαθησα κυριως να μη σπαζουν πολυ και κατι σαν να εκανα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα