Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν φταιει το σκρουτζ αλλα τα ιδια τα μαγαζια που για δικους τους λογους δεν συνεργαζονται με το σκρουτζ.Και πιο πολυ απορια ειναι για το Πλαισιο που τα οικονομικα του ειναι καλυτερα απο του eshop.

Υπάρχει προμήθεια για κάθε κλίκ, αυτός είναι ο λόγος που βγήκε το eshop από όσο γνωρίζω. Για το Πλαίσιο δεν ξέρω αλλά προφανώς για τον ίδιο λίγο :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ, απο θεσσαλονικη ειμαι και θα παω για το k70 rgb  με κοκκινους στα 170 ευρω απο το πλαισιο, προηγουμενως ειχα το razer blackwidow ultimate 2014 edition

το θεμα ειναι οτι το κωλοσκρουτζ δε βγαζει ουτε το πλαισιο ουτε το κιτρινομαγαζο περιεργο εεε

Ριξε μια ματια στο Strafe RGB. Εχει ποιο δυνατο φωτισμο (Λογου white backplate και των μεγαλυτερων γραμματων) και υποστιριζει 16 εκατομυρια χρωματα (το Κ70 υποστιριζει μονο 512). Επισεις εχει USB εξτρα αν θες να βαζεις mouse η κανα stick.

Βεβαια δεν εχει την γαματη ροδελα για τον ηχο και το καλωδιο του ειναι πλαστικο οχι braidet. Παρολο αυτα ειναι πολυ χοντρο το καλωδιο οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα εκει.

Υπάρχει προμήθεια για κάθε κλίκ, αυτός είναι ο λόγος που βγήκε το eshop από όσο γνωρίζω. Για το Πλαίσιο δεν ξέρω αλλά προφανώς για τον ίδιο λίγο :)

Η απλα οτι θα ηταν τερμα κατω μιας και οι τιμες του ειναι στο θεο.

Δημοσ.

φιλε μου zergoulini θα παω για το κ70 γιατι μου χρειαζονται τα multimedia Πληκτρα και η ροδελα ηχου

λες δεν ειναι καλη ιδεα μιας και το στρειφ ειναι πιο καινουργιο?

Δημοσ.

Ναι αυτο φταιει οχι το απαραδεκτο aftersale service και οι τιμες βγαλμενες απο τον κωλο τους. Ακομα και τωρα οσοι δεν ασχολουνται εχουν το eshop ως premium υπηρεσια στο μυαλο τους, ενω τα "σκρουτζομαγαζα" ειναι υποδεεστερα. Γιατι στο ελλαντα οτι πληρωνεις παιρνεις εννοειται, δεν υπαρχει αισχροκερδια καθοοολου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια σημερα το πηρα τo k70 rgb με τους κοκκινους διακοπτες εμεινα πολυ ευχαριστημενος αρκετα καλο και ποιοτικο και με καλο πατημα και ηχο\

αν και απο ηχο μου αρεσε παραπανω το blackwidow  που ειχα

αντε με γεια μου :-)

Δημοσ.

με γεια αδερφε!

απο που το πηρες κ ποσο αν επιτρεπεται?

το πηρα απο το πλαισιο στα 190

Δημοσ.

παιδια να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το πληκτρολογιο . απο οσο καταλαβα εχει μεσα δικο του επεξεργαστη και μνημη

μπορω τα προφιλες μου να τα σωζω μεσα και αν το παω στο φιλο μου να παιξουμε να φορτωθουν αυτοματα αν εινια αποθηκευμενα μεσα στο πληκτρολογιο η πρεπει να ξανακανω απο την αρχη τις ρυθμισεις για μακρο φωτισμο κλπ

επισης οταν κλεινω τον υπολογιστη η ειναι σε sleep mode το πληκτρολογιο παραμενει αναμενο

• Like 1
Δημοσ.

παιδια να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το πληκτρολογιο . απο οσο καταλαβα εχει μεσα δικο του επεξεργαστη και μνημη

μπορω τα προφιλες μου να τα σωζω μεσα και αν το παω στο φιλο μου να παιξουμε να φορτωθουν αυτοματα αν εινια αποθηκευμενα μεσα στο πληκτρολογιο η πρεπει να ξανακανω απο την αρχη τις ρυθμισεις για μακρο φωτισμο κλπ

επισης οταν κλεινω τον υπολογιστη η ειναι σε sleep mode το πληκτρολογιο παραμενει αναμενο

Yep! Έχει coverage ο Linus στο YouTube :)

Ζηλεύω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...