Runner25 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ψαχνω να παραγγειλω το εν λογο πληκτρολογιο αλλα δεν το βρισκω πουθενα εκτος αν κανω κατι λαθος μπορει να βοηθησει κανεις? 1
Runner25 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ωωω ευχαριστω πολυ φιλε μου μα καλα γιατι δε μου το βγαζει στο κωλοσκρουτζ πως το καναν ετσι το eshop
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 τπτ μαν νασαι καλα, το e-shop δεν ειναι καταχωρυμενο στο skroutz δεν ξερω γτ...
Runner25 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 μου αρεσει ο θορυβος το κλικ κλικ να παρω μπλε η κοκκινους? 1
Tzini_Gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ααν αγαπημενο χρωμα θα διαλςγα το μπλε,φυσικα ομως και απο τι χρωμα εχει ο υπολογιστης (αν δλδ εχεις τπτ φως μεσα κτλπ για να το κανω ασορτι ) 1
iCyd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εννοει χρωμα διακοπτων. Πανε για μπλε φιλε μου αφου θες κλικ κλικ! 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 μου αρεσει ο θορυβος το κλικ κλικ να παρω μπλε η κοκκινους? (facepalm) πολυ λαθος προσεγγιση σκεψου και αλλους παραγοντες 2
Zergoulini Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καμια σχεση οι κοκκινοι με τους μπλε. Αν εισαι αθηνα, ολο και καποιο μαγαζι θα εχει κανενα να δοκιμασεις (αν βρεις Razer δοκιμασε το πατημα μοιαζει με τους μπλε.)
La_MoRt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας στο Polytope το οποίο έχει σε σμίκρυνση όλους τους διακόπτες για δοκιμή και μπορείς να δεις ποιος σου ταιριάζει. 2
CrimsonSky_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας στο Polytope το οποίο έχει σε σμίκρυνση όλους τους διακόπτες για δοκιμή και μπορείς να δεις ποιος σου ταιριάζει.Damn...γιατι να μην υπαρχει τετοια φαση θεσσαλονικηΟταν λες ολους εχει και black,clear,green? 1
Runner25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 παιδια σας ευχαριστω πολυ, απο θεσσαλονικη ειμαι και θα παω για το k70 rgb με κοκκινους στα 170 ευρω απο το πλαισιο, προηγουμενως ειχα το razer blackwidow ultimate 2014 edition το θεμα ειναι οτι το κωλοσκρουτζ δε βγαζει ουτε το πλαισιο ουτε το κιτρινομαγαζο περιεργο εεε
La_MoRt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Damn...γιατι να μην υπαρχει τετοια φαση θεσσαλονικη Οταν λες ολους εχει και black,clear,green? Ναι όλους αντί να έχει πληκτρολόγια έχει ένα μικρό σταυρό ο οποίος έχει όλους τους διακόπτες σε κάθε κουμπί. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 παιδια σας ευχαριστω πολυ, απο θεσσαλονικη ειμαι και θα παω για το k70 rgb με κοκκινους στα 170 ευρω απο το πλαισιο, προηγουμενως ειχα το razer blackwidow ultimate 2014 edition το θεμα ειναι οτι το κωλοσκρουτζ δε βγαζει ουτε το πλαισιο ουτε το κιτρινομαγαζο περιεργο εεε Δεν φταιει το σκρουτζ αλλα τα ιδια τα μαγαζια που για δικους τους λογους δεν συνεργαζονται με το σκρουτζ.Και πιο πολυ απορια ειναι για το Πλαισιο που τα οικονομικα του ειναι καλυτερα απο του eshop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα