Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω να παραγγειλω το εν λογο πληκτρολογιο αλλα δεν το βρισκω πουθενα εκτος αν κανω κατι λαθος

μπορει να βοηθησει κανεις?

• Like 1
Δημοσ.

ωωω ευχαριστω πολυ φιλε μου

μα καλα γιατι δε μου το βγαζει στο κωλοσκρουτζ

πως το καναν ετσι το eshop

Δημοσ.

ααν αγαπημενο χρωμα θα διαλςγα το μπλε,φυσικα ομως και απο τι χρωμα εχει ο υπολογιστης (αν δλδ εχεις τπτ φως μεσα κτλπ για να το κανω ασορτι :P )

• Like 1
Δημοσ.

Καμια σχεση οι κοκκινοι με τους μπλε. Αν εισαι αθηνα, ολο και καποιο μαγαζι θα εχει κανενα να δοκιμασεις (αν βρεις Razer δοκιμασε το πατημα μοιαζει με τους μπλε.)

Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας στο Polytope το οποίο έχει σε σμίκρυνση όλους τους διακόπτες για δοκιμή και μπορείς να δεις ποιος σου ταιριάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πας στο Polytope το οποίο έχει σε σμίκρυνση όλους τους διακόπτες για δοκιμή και μπορείς να δεις ποιος σου ταιριάζει.

Damn...γιατι να μην υπαρχει τετοια φαση θεσσαλονικη

Οταν λες ολους εχει και black,clear,green?

• Like 1
Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ, απο θεσσαλονικη ειμαι και θα παω για το k70 rgb  με κοκκινους στα 170 ευρω απο το πλαισιο, προηγουμενως ειχα το razer blackwidow ultimate 2014 edition

το θεμα ειναι οτι το κωλοσκρουτζ δε βγαζει ουτε το πλαισιο ουτε το κιτρινομαγαζο περιεργο εεε

Δημοσ.

Damn...γιατι να μην υπαρχει τετοια φαση θεσσαλονικη

Οταν λες ολους εχει και black,clear,green?

Ναι όλους αντί να έχει πληκτρολόγια έχει ένα μικρό σταυρό ο οποίος έχει όλους τους διακόπτες σε κάθε κουμπί.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ, απο θεσσαλονικη ειμαι και θα παω για το k70 rgb  με κοκκινους στα 170 ευρω απο το πλαισιο, προηγουμενως ειχα το razer blackwidow ultimate 2014 edition

το θεμα ειναι οτι το κωλοσκρουτζ δε βγαζει ουτε το πλαισιο ουτε το κιτρινομαγαζο περιεργο εεε

Δεν φταιει το σκρουτζ αλλα τα ιδια τα μαγαζια που για δικους τους λογους δεν συνεργαζονται με το σκρουτζ.Και πιο πολυ απορια ειναι για το Πλαισιο που τα οικονομικα του ειναι καλυτερα απο του eshop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...