Προς το περιεχόμενο

Turbo-X UPS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Turbo-X ups αλλα έχω χάσει το συνοδευτικό software εχει κανεις ιδεα που μπορω να το βρω?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το ξέρω οτι θα δουλέυει χωρις software  αλλα υποστηρίζει εναν server απομακρυσμένο και θέλω να βλέπω την κατάσταση των μπαταριών του με remote.

HackerW32 μη χέσω για hacker θα μπορούσες απλά να μην απαντήσεις γιατι δεν μας είπες και τίποτα

Δημοσ.

Το ξέρω οτι θα δουλέυει χωρις software αλλα υποστηρίζει εναν server απομακρυσμένο και θέλω να βλέπω την κατάσταση των μπαταριών του με remote.

HackerW32 μη χέσω για hacker θα μπορούσες απλά να μην απαντήσεις γιατι δεν μας είπες και τίποτα

Δεν έχει άδικο πάντως όσο αναφορά την αξιοπιστία της συγκεκριμενης μάρκας.
  • Like 3
Δημοσ.

δεν φτανει που σου ειπα με αστειο τροπο να πεταξεις αυτην την βομβα που πήγες και πηρες, θα τα ακούσω και απο πανω. χεσε μας και εσυ ρε φίλε..

εγω ξερω οτι ο κοσμος παιρνει ups για να προστατεψει το συστημα του, οχι το ανάποδο.. τροφοδοτικά και ups παντα παίρνουμε επώνυμα και καλα.. νομος. αν θες με ακους.

και δεν υπαρχει κατι παραπανω να σου πουμε, πας απο το πλαισιο που σε πιασανε και κότσο και ρωτας εαν μπορουν να σου δώσουν μια κόπια με καποιο τροπο. εκτός εαν ξερεις το πραγματικό μοντελο του ups αν και δεν ξερω εαν βοηθήσει αυτο..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...