franki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εχω ενα Turbo-X ups αλλα έχω χάσει το συνοδευτικό software εχει κανεις ιδεα που μπορω να το βρω? Ευχαριστω
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πέρνα μια βόλτα από το πλαίσιο και λογικά θα στο δώσουν.
hackerW32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 turbo-x ups? τι εχεις στο μυαλό σου να καψεις; 6
lucidsteve Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Τα ups έρχονται με software?! Λογικά αν το Ups σου έχει μπαταρία θα δουλέψει χωρίς software.
franki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το ξέρω οτι θα δουλέυει χωρις software αλλα υποστηρίζει εναν server απομακρυσμένο και θέλω να βλέπω την κατάσταση των μπαταριών του με remote. HackerW32 μη χέσω για hacker θα μπορούσες απλά να μην απαντήσεις γιατι δεν μας είπες και τίποτα
bonorov Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το ξέρω οτι θα δουλέυει χωρις software αλλα υποστηρίζει εναν server απομακρυσμένο και θέλω να βλέπω την κατάσταση των μπαταριών του με remote. HackerW32 μη χέσω για hacker θα μπορούσες απλά να μην απαντήσεις γιατι δεν μας είπες και τίποτα Δεν έχει άδικο πάντως όσο αναφορά την αξιοπιστία της συγκεκριμενης μάρκας. 3
hackerW32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 δεν φτανει που σου ειπα με αστειο τροπο να πεταξεις αυτην την βομβα που πήγες και πηρες, θα τα ακούσω και απο πανω. χεσε μας και εσυ ρε φίλε.. εγω ξερω οτι ο κοσμος παιρνει ups για να προστατεψει το συστημα του, οχι το ανάποδο.. τροφοδοτικά και ups παντα παίρνουμε επώνυμα και καλα.. νομος. αν θες με ακους. και δεν υπαρχει κατι παραπανω να σου πουμε, πας απο το πλαισιο που σε πιασανε και κότσο και ρωτας εαν μπορουν να σου δώσουν μια κόπια με καποιο τροπο. εκτός εαν ξερεις το πραγματικό μοντελο του ups αν και δεν ξερω εαν βοηθήσει αυτο.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα