Προς το περιεχόμενο

Power bank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θέλεις να φορτίσεις φίλε μου και πόσο συχνά?

Δηλαδή θες ενα power bank για να έχεις κάθε μέρα μαζί σου για φόρτιση κινητού ή ένα power bank να παίρνεις μαζί σου σε εκδρομές όπου δεν υπάρχει ρεύμα?

Δημοσ.

Θέλω ένα power bank να φορτίζω το κινιτό μου ( sony xperia m4 aqua) και το θέλω ποιο πολύ για εκδρομές αλλά και για μέρες που ξεχνάω να το φορτίσω και πρέπει να το έχω μαζί μου

Δημοσ.

Ωραία,θα σου πω την δική μου εμπειρία. Το καλοκαίρι πηγαίνω για ελεύθερο camping συνήθως για 2-3 ημέρες.

Έχω το συγκεκριμένο Link.png Site: powerbank

και φορτίζω 3 κινητά (lumia 1020-lumia 525-samsung galaxy mini 2 ) απο μια φορά άνετα.Μου βγάζει δηλαδή 3 φορτίσεις.

Επίσης ακόμη 2 που φαίνονται εξίσου ποιοτικά (ίσως και λίγο καλύτερα) είναι το Link.png Site: asus και το Link.png Site: tp-link

Και τα 3 μπορούν να βρεθούν σε ελληνικά μαγαζιά.Προσοχή με το xiaomi γιατι στην πλειονότητα τους τα καταστήματα δίνουν απομίμηση και όχι το αυθεντικό.

Δημοσ.

Τα review και οι αξιολογήσεις δείχνουν οτι είναι όντως πολύ καλό. Έχει και τον φακό που για ψιλοπράγματα μέσα στο σκοτάδι βολεύει.

Δημοσ.

Το tp link έχει πάνω από 500 κύκλους ζωής.Μήπως είναι λίγοι; το Αsus έχει νομίζω 5000.Αλλά το ASUS έχει έξοδο 2.4A πράγμα που με ανησυχεί μήπως δεν είναι καλό για την μπαταρία του κινητού.Τι μου προτείνεται;

Δημοσ.

Το tp link έχει πάνω από 500 κύκλους ζωής.Μήπως είναι λίγοι; το Αsus έχει νομίζω 5000.Αλλά το ASUS έχει έξοδο 2.4A πράγμα που με ανησυχεί μήπως δεν είναι καλό για την μπαταρία του κινητού.Τι μου προτείνεται;

δεν υπαρχει μπαταρια με 5000 κυκλους ζωης....

φιλε μου... μονο xiaomi... τιποτε αλλο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...