Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

 

Πριν λίγες μέρες έφαγα με το σκούτερ μια κλήση για παρκάρισμα (!). Η κλήση γράφει απάνω για 80 ευρώ πρόστιμο (40 αν το πληρώσω σε 10 ημέρες) και να παραδώσω την πινακίδα.

 

Επειδή το χρησιμοποιώ για επαγγελματικό λόγο, είναι προτιμότερο να φάω το διπλάσιο πρόστιμο και να κρατήσω την πινακίδα παρά να δώσω 40 ευρώ και να μου την πάρουν για 2 εβδομάδες.  

 

Ξέρει κανείς ποιές είναι οι επιπτώσεις και η διαδικασία αν δεν το πληρώσω και δεν την καταθέσω;

Δημοσ.

νομίζω την πινακίδα θα πρέπει να την παραδόσεις έτσι κι αλλιώς. Οι μέρες της ποινής μετράνε από την ημέρα που θα την παραδόσεις. Οπότε καλύτερα να πας εντός 10ημέρου και να γλιτώσεις τα 40 γιουρούκια. Αν τον πετύχεις στις καλές του και τον κάνεις να νιώσει και λίγο γαμάτος, ίσως και να σου την χαρίσει την πινακίδα.

Δημοσ.

Που είχες παρκάρει και σε γράψανε;

 

Για να γράψουν scooterάκι (και μάλιστα να πάρουν και πινακίδες!) πρέπει να 'χε κάνει χοντρή καφρίλα.

  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν την παραδώσω τι γίνεται;

 

Μπορεί να μην γίνει και τίποτα, μπορεί και να σου κάνουν δικαστήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...