subarus-14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπερα. ειμαι κατοχος του lg g3 d855 32gb. εχω βαλει την marshmallow μεσω του lg tool 2014. ολα δουλεουν μια χαρα. αλλα εχω παρατιρισει οτι στο messenger του facebook,στην συνομιλια οταν μιλαω με καποιον δεν μπορω να στειλω το χερακι που κανει μου αρεσει. εκανα hard reset,εσβησα fb και το messenger και τα ξαναεβαλα παλι τπτ.εβαλα παλιοτερες εκδοσεις του messenger τιποτα. εβαλα την τελευταια. παλι τπτ. τι γινεται? το εχει και καποιος αλλος αυτο το προβλημα? διορθωνεται? το εκανε και σε ενα φιλο μου στο lg g4 που εχει με την marshmallow το εκανε hard reset και δουλευει. οποιος μπορει ας βοηθησει. ευχαριστω πολυ.
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μπες απο το Google να δεις. Η εφαρμογη του fb ειναι οτι χειροτερει. Ενδεχεται η να ειναι bug της εφαρμογης ή να μην υποστηριζει marshmallow. Και εδω το ιδιο εχει http://www.insomnia.gr/topic/604524-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-messenger-%CF%83%CE%B5-android/?do=findComment&comment=54750577
subarus-14 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν εγινε τιποτα.. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2016 από subarus-14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα