Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο εδω μου κανει εντύπωση που ειναι 4 και οχι 8 και αμα βαλω 6αρι δεν ανοιγει

Βρες το 8pin EPS που έχει το τροφοδοτικό σου και σύνδεσέ το μήπως και δεν φτάνει το ρευμα που δινει το 4πινο.

επίσης απο την εικόνα με το socket που εβαλες πριν στην κάτω δεξιά γωνία βλέπω μερικές υποδοχές πιν έχουν σαν θερμοαγώγιμη πάντω.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

post-184642-0-73604400-1458400410_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Αυτο ελεγα για αυτο να το καθαρίσω... 4 πινο ειχα πριν εκει αλλα ειχα τον Α8-6600 απανω.. Μηπως θελει παραπανω ρευμα τωρα

Edit αμα βαλω 6πινο δεν αναβει καν το καθαρισα αλλα τιποτα ανεβάζω φωτο πως ειναι μεσα μπας και χω ξεχασει κατι

post-347663-0-35961700-1458401079_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ρώτησα αν έβαλες το 6πινο. Μάλλον ναι.

Εγινε ζημιά λογικά, είναι ανάποδα τα 12V-Ground.

(Αυτή η ψύκτρα κάτω τι είναι?)

Δημοσ.

Το 6-pin (pci-e ?) που κολλάει μπορεί να κουμπώσει στην ΑΤΧ-12 υποδοχή της μητρικής ? Η γειωση (ground) αντιστοιχεί στους ακροδέκτες που καταλήγουν τα μαυρα καλόδια.

Καλά είναι να γνωρίζουμε πρώτα κάποια βασικά πράγματα και μετά να προβαίνουμε σε τέτοιες κινήσεις δεν μπορεί να συνδέουμε οτι καλόδια βρούμε μπροστά μας (π.χ. μια ανάγνωση στο manual της μητρικής δεν κάνει κακό) ή βρες κάποιον που ξέρει να σε βοηθήσει. Κάνε πρώτα ένα στεγνό καθάρισμα με προσοχή στο socket της μητρικής πάντως γιατί μπορεί να είναι και εκεί το πρόβλημα οπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Τον υπολογιστη τον πηρα ετσι οτι εβγαλα το ξαναβαλα πισω ετσι ακριβως δούλευε... Θα καθαρισω τωρα ξανα την υποδοχή για τον επεξεργαστή

Δημοσ.

Τον υπολογιστη τον πηρα ετσι οτι εβγαλα το ξαναβαλα πισω ετσι ακριβως δούλευε... Θα καθαρισω τωρα ξανα την υποδοχή για τον επεξεργαστή

Μετά χρησιμοποίησε και ενα φυσερό όπως αυτό http://www.skroutz.gr/s/2957016/Verto-52G505.html ή πιστολάκι για τα μαλιά (με κρύο αερα) για να φυγουν οι σκόνες και οι βρομιές αλλά πρόσεξε να κρατάς τους ανεμιστήρες σταθερούς να μην γυρίζουν απο τον αερα.

Δημοσ.

Δεν εγινε τίποτα ουτε με καθαρισμα... Σκεφτομαι μηπως χαλασε ο αναπτορας αυτος που εχω στην εικονα... Ο προηγουμενος επεξεργαστης χαλασε επειδη τον εβαλα στραβα ή μπορει επειδη βγηκε μαζι με την ψυχτρα αλλα αυτος ασφαλιζει καλυτερα.. Σκεφτομαι μην εγινε ζημια στην μητρικη

post-347663-0-90264300-1458405196_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο αντάπτορας γιατί να χάλασε ετσι ξαφνικά ? Καλύτερα πήγαινέ τον σε κανένα μάστορα και ας ελπίσουμε οτι δεν έγινε μεγάλη ζημιά. Επίσης κάνε και καμία αναβάθμιση και στην κάρτα γραφικών είναι πολύ παλιά. 

Δημοσ.

Θα το παω δευτερα ποια... Θα μπει 370 ή 380 στο μελλον απλα τωρα ετυχε οτι χαλασε το κινητο και ο υπολογιστης και μου εφυγε ενα μεγαλο ποσο για να παρω καινουργια.

Δημοσ.

Θα το παω δευτερα ποια... Θα μπει 370 ή 380 στο μελλον απλα τωρα ετυχε οτι χαλασε το κινητο και ο υπολογιστης και μου εφυγε ενα μεγαλο ποσο για να παρω καινουργια.

εγω θα ελεγα αν δε το εκανες ηδη να δοκιμασεις να βγαλεις και να βαλεις παλι καρτα γραφικων και τον δισκο σου μηπως κατι δε εχει κουμποσει καλα...και επισης εισαι σιγουρος οτι το 4πινο μπενει εκει και οχι αριστερα ? λογικα θα φενεται απο τις εγκοπες απο πισω που μπενει...αν και κανονικα θα επρεπε να μπαινει 8πινο αλλα τεσπα δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο το θεμα...

Δημοσ.

Δοκισα διπλα δεν μπαινει... Οσο για την καρτα της εχω αλλαξει θυρα το χω βαλει και στις δυο θυρες και τιποτα, νομιζω ο επεξεργαστης ειναι μπορει μην κανει επαφή..

Δημοσ.

Ναι εβαλα το 6πινο και δεν επερνε καν μπρος... Η ψυκτρα κατω ειναι η καρτα γραφικων

Τα 12v-ground τι ειναι δεν καταλαβα

ρε φιλος δεν γνωριζεις και κανεις χαζομαρες... εχεις συνδεσει το καλωδιο ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (6πιν) σε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ (4 ή 8 πιν) πιθανοτατα κατι εκαψες μεσα ασχημα γιατι ειναι αναποδα το ρευμα με την γειωση. (12V ταση ρευματος και GRound η γειωση) Αυτο που σου λενε τα παιδια ειναι οτι εδωσες αναποδα ρευματα σε κατι που δεν πρεπει να παρει αναποδα ρευματα. Γενικα αν καταφερει καποιος και το φτιαξει εχει καλως,... πηγαινε το σε εναν τεχνικο και να διαβαζεις το συνοδευτικο βιβλιαρακι. δεν ειναι για μοστρα :-)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...