PseudonimoEl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εχω μια καρτα γραφικων 7950 GeForce και δεν εχω εικονα για καποιο λογο μολις εβαλα νεο επεξεργαστή και δεν ξέρω τι φταει
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εχω μια καρτα γραφικων 7950 GeForce και δεν εχω εικονα για καποιο λογο μολις εβαλα νεο επεξεργαστή και δεν ξέρω τι φταει εξηγησε λιγο καλυτερα το προβλημα σου μηπως καποιος μπορεσει να σε βοηθησει... και καλο θα ηταν να αναφερεις σε γενικες γραμμες το pc σου..τι επεξεργαστη εβαλες κλπ κλπ...
PseudonimoEl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Απλα τωρα εχω νεο δισκο και τον amd athlon 860k
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Απλα τωρα εχω νεο δισκο και τον amd athlon 860k τεσπα αν και παλι δεν εξηγεις ακριβως το προβλημα σου..να φανταστω οτι τα εβαλες ολα οκ ... και οτι το pc bootari κανονικα απλα δε σου δειχνει εικονα στην οθονη...? σιγουρεψου οτι ολα τα καλωδια σου ειναι σωστα.και καλα βαλμενα στη θεση τους..
PseudonimoEl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Θεωρητικά τα χω ολα σωστα απλος δεν δειχνει εικονα τωρα αμα κανει boot δεν το ξερω αφου δεν βλεπω αν και ειδα οτι μετα απο κανενα 5λεπτο αν το αφησω ετσι σβήνει.. Δοκιμασα να βγαλω τις μνημες αλλα τίποτα... Και δυστηχως δεν εχω και το ηχειακι που κανει τα μπιπ.. Αλλα γιατι σβηνει μετα απο 5 λεπτα; μηπως ειναι τροφοδοτικό;
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Θεωρητικά τα χω ολα σωστα απλος δεν δειχνει εικονα τωρα αμα κανει boot δεν το ξερω αφου δεν βλεπω αν και ειδα οτι μετα απο κανενα 5λεπτο αν το αφησω ετσι σβήνει.. Δοκιμασα να βγαλω τις μνημες αλλα τίποτα... Και δυστηχως δεν εχω και το ηχειακι που κανει τα μπιπ.. Αλλα γιατι σβηνει μετα απο 5 λεπτα; μηπως ειναι τροφοδοτικό; αν ηταν θεμα με το τροφοδοτικο δε θα ανοιγε καν πιθανον... το θεμα ειναι οτι κατι δεν εχει κουμποσει καλα μαλλον ...
PseudonimoEl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει καλα το χω βαλει νομιζω αλλαξα και παστα
thor777 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Απο την στιγμή που το πρόβλημα παρουσιάστηκε με την αλλαγή του επεξεργαστή μάλλον εκεί είναι το θέμα οπως σωστά είπαν και οι προηγούμενοι. Εχει κουμπώσει καλά ο επεξεργαστής στο socket οπως και η ψύχτρα ? Εχεις συνδέσει σωστα την τροφοδοσία του επεξεργαστή ? Πέρα απο αυτά μήπως τον πήρες μεταχειρισμένο και σου ήρθε χαλασμένος ? 1
PseudonimoEl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οχι καινουριο τον πηρα χθες θα προσπαθησω να τον βαλω παλι ειδα οτι οι υποδοχες δεν ειναι καθαρες να παρω μια οδοντοβουρτσα και να καθαρισω το σημειο που μπαίνει ο επεξεργαστης;
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οχι καινουριο τον πηρα χθες θα προσπαθησω να τον βαλω παλι ειδα οτι οι υποδοχες δεν ειναι καθαρες να παρω μια οδοντοβουρτσα και να καθαρισω το σημειο που μπαίνει ο επεξεργαστης; Δοκίμασε. Δεν χάνεις κάτι. Πρόσεχε μην έχει υγρασία.
PseudonimoEl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αυτο εδω μου κανει εντύπωση που ειναι 4 και οχι 8 και αμα βαλω 6αρι δεν ανοιγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα