Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μου έφαγε λεφτά, και σε φίλους, δεν θα τον αφήσω να το κάνει σε άλλους, απλό. 11
bananakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 τελικα δουλευει αψωγα μεχρι στιγμης, Τωρα ο χρονος θα δειξει 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παλικάρια, καλησπέρα και στους διαχειριστές. Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής. Συγκεκριμένος χρήστης, που έχει φάει χρήματα και δικά μου, και πολλών μελών του φόρουμ, κάνει συνεχώς νέα προφίλ. Έχω κάνει πάρα πολλές αναφορές, (ο τύπος βάζει συνεχώς τα ίδια τηλέφωνα) και οι λογαριασμοί, μέσα στην μέρα σβήνονται. Το πρόβλημα είναι ότι κάνει συνεχώς λογαριασμούς για τις αγγελίες, πουλάει 2-3 πράγματα και μετά νέο προφίλ. Όταν σβήνεται το προφίλ όμως η αγγελία μένει με αποτέλεσμα να τα πουλάει απο το κινητό. Η αξία των πραγμάτων δεν είναι μεγάλη για να αξίζει να πάει κάποιος να κάνει μήνυση, αλλά ο απατεώνας 25-50άρι, μαζεύει πολλά. Ο συγκεκριμένος αγοράζει χαλασμένα, τα κάνει reball στα γρήγορα, τα πουλάει, και μέσα σε 2-3 μέρες χαλάνε. Μου το παραδέχθηκε και ο ίδιος απο το τηλέφωνο. Αλλά ακόμα και την απατεωνιά να ξεχάσουμε, είναι παράνομο να έχει δεκάδες προφίλ στο site. Μήπως να γίνει ip ban, mac adress ban, κάτι, δεν έχει νόημα το προφίλ μονάχα (αν και βοηθάει). Παρακάτω θα δείτε (αν δεν υπάρχει πρόβλημα) στις αναζητήσεις με το κινητό τι βγάζει, και έβγαζε. [...] Kαι πολλές άλλες που τώρα δεν βρίσκω. Τι μπορεί να γίνει? Καποια πιο επισημη θεση; Είναι η τελευταία φορά που το forum θα ανεxθεί δημόσιο "λυντσάρισμα" οποιουδήποτε. Το έχουμε γράψει και το έχουμε ξαναγράψει: εάν διαπιστώνετε κάτι παράτυπο με λογαριασμούς/αγγελίες, κάντε μια αναφορά. Έστω ένα pm. Ολόκληρο θέμα δεν βοηθάει κανέναν εκτός από αυτόν που το δημιουργεί για να φανεί μάγκας. Επειδή λοιπόν δεν παίρνουμε από λόγια, την επόμενη φορά που κάποιος θα δημιουργήσει αντίστοιχο θέμα, θα αποκλειστεί αμέσως από το forum. Τέρμα. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις