Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παλικάρια, καλησπέρα και στους διαχειριστές. Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής. Συγκεκριμένος χρήστης, που έχει φάει χρήματα και δικά μου, και πολλών μελών του φόρουμ, κάνει συνεχώς νέα προφίλ. Έχω κάνει πάρα πολλές αναφορές, (ο τύπος βάζει συνεχώς τα ίδια τηλέφωνα) και οι λογαριασμοί, μέσα στην μέρα σβήνονται. Το πρόβλημα είναι ότι κάνει συνεχώς λογαριασμούς για τις αγγελίες, πουλάει 2-3 πράγματα και μετά νέο προφίλ. Όταν σβήνεται το προφίλ όμως η αγγελία μένει με αποτέλεσμα να τα πουλάει απο το κινητό. Η αξία των πραγμάτων δεν είναι μεγάλη για να αξίζει να πάει κάποιος να κάνει μήνυση, αλλά ο απατεώνας 25-50άρι, μαζεύει πολλά. Ο συγκεκριμένος αγοράζει χαλασμένα, τα κάνει reball στα γρήγορα, τα πουλάει, και μέσα σε 2-3 μέρες χαλάνε. Μου το παραδέχθηκε και ο ίδιος απο το τηλέφωνο. Αλλά ακόμα και την απατεωνιά να ξεχάσουμε, είναι παράνομο να έχει δεκάδες προφίλ στο site. Μήπως να γίνει ip ban, mac adress ban, κάτι, δεν έχει νόημα το προφίλ μονάχα (αν και βοηθάει). Παρακάτω θα δείτε (αν δεν υπάρχει πρόβλημα) στις αναζητήσεις με το κινητό τι βγάζει, και έβγαζε. Kαι πολλές άλλες που τώρα δεν βρίσκω. Τι μπορεί να γίνει?
curiositykilledme Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 μιας και τα ip,mac,dns ολα μπορει να τα αλλαξει περα απο καταγγελια στην διωξη και να πανε σπιτακι του ηλεκτρονικα δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι μεσω του forum :/
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Κάπως να έχει τον νού της η διαχείριση για αυτά τα τηλέφωνα, κάποιο botάκι ίσως.
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Βλέπεις, υπάρχουν προβλήματα. Ακύρωσέ τα αν προλαβαίνεις!
bananakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Παρελαβα την μητρικη πριν καμια ωρα. Το παραξενο ειναι οτι η μητρικη ειναι ολη αλοιμμενη με λιπαντικο (vazelini?)και εχω παραξενευτει. Τον ειδα τον τυπο απο κοντα και μου ειπε και κατι κουλα για αξιολογισεις και π@π@ΡΙΕς οτι του ειχε αφησει καποιος αρνητικη κ.λ.π. Τωρα θα βαλω να την δοκιμασω
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Παρελαβα την μητρικη πριν καμια ωρα. Το παραξενο ειναι οτι η μητρικη ειναι ολη αλοιμμενη με λιπαντικο (vazelini?)και εχω παραξενευτει. Τον ειδα τον τυπο απο κοντα και μου ειπε και κατι κουλα για αξιολογισεις και π@π@ΡΙΕς οτι του ειχε αφησει καποιος αρνητικη κ.λ.π. Τωρα θα βαλω να την δοκιμασω Λογικά για να μην καεί στο reball, δεν γνωρίζω. Πάντως κρίμα, δύο ώρες πριν να το έκανα... Και ο Λευτέρης είχε θέμα, αλλά του το έβγαλε 2 μήνες μετά. Εμένα στις 4 μέρες.
bananakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αν δεν δουλευει η αν καει μεσα σε κανα μηνα, δεν ξερει τι σημαινει Πυργιωτης.
k33theod Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Κλείστε ένα ραντεβού για αγορά και δώστε του ότι αξίζει όσοι την πατήσατε και να γυρίσει σπίτι χωρίς σώβρακο 2
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν είμαστε όλοι απο Αθήνα, και δεν θέλουμε να το τραβήξουμε σε σημείο να μπλέξουμε νομικά. Αυτή είναι η άποψή μου. Προτείνω μποτάκι στις αγγελίες να ψάχνει τα παραπάνω τηλέφωνα. Τον κυνηγάω 4 μήνες τώρα, έχει κάνει πάνω απο 20 λογαριασμούς. Τώρα αν διαρρεύσει κάποιο κινητό του σε 5ψήφιο νούμερο καταλάθος δεν γνωρίζω... 1
cliobaccarra Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εγω που πηρα 2-3 φορες πραγματα ακομα δουλευουν παντως, δεν μιλαμε για κατι ακριβο βεβαια. Η βαζελινι που αναφερεις ειναι σπρει για ταμπλο αυτοκινητου και ενας θεος ξερει γιατι το εχουν πανω, Εγω πιστευω οτι τις καθαριζει-γυαλιζει με αυτον τον τροπο....
ziaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 θ'αλλαξει νουμερο και μετα θα τον ψαχνεις αλλους 4 μηνες
bananakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μιλησαμε και το πηρα χερι με χερι. Μου φανηκε πολυ συνεννοησιμος και κομπλε.Απ το κινητο που ειχε δωσει στην αγγελια μιλησαμε και μετα απο 10 λεπτα βρεθηκαμε και μου εδωσε την μητρικη
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 θ'αλλαξει νουμερο και μετα θα τον ψαχνεις αλλους 4 μηνες Αλλάζει (3 έως τώρα) αλλά τον βρίσκω απο την ορθογραφία, συν ότι παίρνω τηλέφωνο και απαντάει ο ίδιος κάθε φορά. Μακάρι να μην ρίχνει φόλες σε κάθε συναλλαγή αλλά το παρελθόν αυτό δείχνει. Όπως και να έχει, διατηρεί πολλαπλούς λογαριασμούς στις αγγελίες, και σε συνδυασμό με τον βεβαρυμένο ιστορικό του τον καθιστά επικίνδυνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις