Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω την gpu μου σε κάτι πιο ποιοτικό ως τα Χριστούγεννα και μάλλον να αγοράσω και νέο τροφοδοτικό.

Συγκεκριμένα έχω μια gtx 650 1GB στο pc μου και τροφοδοτικό 350W. Σκέφτομαι να πάω σε gtx 960 ή gtx 970 αν και η διαφορά στην τιμή είναι κάπως μεγάλη, και θα ήθελα καμία πρόταση για το ποια συμφέρει καλύτερα ή γενικά άλλες προτάσεις.Τα Χριστούγεννα περίπου θα χτίσω νέο pc αλλά μέχρι τότε θέλω να'χω νέα κάρτα γραφικών στο παλιό pc μπας και παίξουμε κανα καινούργιο game , και μετά θα την βάλω στο καινούργιο pc που εκτώς απροόπτου θα χτίσω τα Χριστούγεννα.

Και εδώ προκύπτω το θέμα μου με το τροφοδοτικό είναι μόλις 350W και δεν ξέρω αν θα μπορεί να υποστηρίξει νέα κάρτα, οπότε σκέφτομαι να πάρω κάποιο 550-650W που πάλι θα το περάσω κι αυτό στο καινούργιο pc με το καλό στο μέλλον.

Το budget μου για τροφοδοτικό+gpu είναι κάπου 350-400€ αυτήν τη στιγμή, οπότε θα ήθελα αν μπορεί κανείς να με συμβουλέψει πάνω στο θέμα.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

να φανταστω οτι μιλας για το πασχα γιατι τα χριστουγεννα ειναι σε κανα χρονο :P

τεσπα καλες και οι δυο 960-970 κλπ αλλα λογω οτι συντομα ειναι να βγει νεα γενια..μηπως να περιμενεις λιγο ?

ε τροφοδοτικο ναι θα ελεγα να παρεις ενα καινουργιο οπως και ναχει ...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλό θα είναι να μας πείς σίγουρα τον επεξεργαστή σου και πριν την αγορά να μετρήσεις το κουτί σου, μια 970 g1 άς πουμε L=312mm, W=129mm, H=43mm είναι μεγαλούτσικη

Για περισσότερη βοήθεια, εδώ γράψε το ερώτημά σου για κάρτα http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

εδώ για τροφοδοτικό http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/

Επίσης για να εκμεταλευτείς την κάρτα σου πρέπει να έχεις και ανάλογη οθόνη. Καλές αγορές :-)

Δημοσ.

Αυτά τα τροφοδοτικά είναι ποιοτικά ή είναι ριψοκίνδυνα τύπου turbo-x??? Συγγνώμη που ρωτάω απλά δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα, και πάνω από 2-3 γνωστές μάρκες τροφοδοτικών τύπου corsair και coolermaste δεν ξέρω τι παίζει με άλλα :P

να φανταστω οτι μιλας για το πασχα γιατι τα χριστουγεννα ειναι σε κανα χρονο :P

τεσπα καλες και οι δυο 960-970 κλπ αλλα λογω οτι συντομα ειναι να βγει νεα γενια..μηπως να περιμενεις λιγο ?

ε τροφοδοτικο ναι θα ελεγα να παρεις ενα καινουργιο οπως και ναχει ...

Δυστυχώς μιλάω για Χριστούγεννα, δεν υπάρχει budget ακόμα για πλήρες pc build και λογικά δεν θα αλλάξει κάτι ως το Πάσχα, οπότε ελπίζω ως τα Χριστούγεννα να χω μαζέψει ένα κομπόδεμα μήνα-μήνα για την πλήρη αναβάθμιση. 

Καλό θα είναι να μας πείς σίγουρα τον επεξεργαστή σου και πριν την αγορά να μετρήσεις το κουτί σου, μια 970 g1 άς πουμε L=312mm, W=129mm, H=43mm είναι μεγαλούτσικη

Για περισσότερη βοήθεια, εδώ γράψε το ερώτημά σου για κάρτα http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

εδώ για τροφοδοτικό http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/

Ο επεξεργαστής είναι intel i7-3770 και το κουτί πάλι καλά χωράει καρτούλα μέχρι 35-37 εκατοστά σε μάκρος περίπου, οπότε πιστεύω θα χωράει μια 970. Ευχαριστώ για τα links θα πάω σε αυτά τα θέματα να ζητήσω βοήθεια :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτά τα τροφοδοτικά είναι ποιοτικά ή είναι ριψοκίνδυνα τύπου turbo-x??? Συγγνώμη που ρωτάω απλά δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα, και πάνω από 2-3 γνωστές μάρκες τροφοδοτικών τύπου corsair και coolermaste δεν ξέρω τι παίζει με άλλα :P

Δυστυχώς μιλάω για Χριστούγεννα, δεν υπάρχει budget ακόμα για πλήρες pc build και λογικά δεν θα αλλάξει κάτι ως το Πάσχα, οπότε ελπίζω ως τα Χριστούγεννα να χω μαζέψει ένα κομπόδεμα μήνα-μήνα για την πλήρη αναβάθμιση. 

Ο επεξεργαστής είναι intel i7-3770 και το κουτί πάλι καλά χωράει καρτούλα μέχρι 35-37 εκατοστά σε μάκρος περίπου, οπότε πιστεύω θα χωράει μια 970. Ευχαριστώ για τα links θα πάω σε αυτά τα θέματα να ζητήσω βοήθεια :)

H superflower στα τροφοδοτικά είναι top και η evga 970 η καλύτερη υλοποίηση για τους περισσότερους. Θα έχεις φυσικά και άλλες επιλογές εκεί και άν είναι η αγορά να γίνει όντως τα Χριστούγεννα η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις 1-2 μήνες πρίν.

Δημοσ.

Προκειται για δυο απο τις τρεις κορυφαιες κατασκευαστριες εταιριες τροφοδοτικων, προμηθευτες μεταξυ αλλων ολων των "γνωστων" σε εσενα τροφοδοτικων αφου καμια απο τις μαρκες που ανεφερες δεν κατασκευαζει τροφοδοτικα η ιδια.

Δημοσ.

Οπως σου ειπαν και πριν απο εμενα, ειναι πολυ νωρις να ψαχνεις απο τωρα. Μολις εχεις τα χρηματα και εισαι ετοιμος να αγορασεις τοτε ρωτα. Η τεχνολογια προχωραει συνεχεια και οι τιμες αλλαζουν επισης.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2. Συγκεκριμένα το pc σέρνεται αρκετά σε παιχνίδια και θα ήθελα να αγοράσω μια κάρτα γραφικών τώρα να σηκώνει έστω 1080p σε medium αν είναι δυνατόν γιατί ως τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη η αναμονή.Θα ήταν καλύτερα δηλαδή να περιμένω τελείως ως τα Χριστούγεννα και να πάρω κάρτα τότε που θα χουν βγει λογικά κι οι pascal από nvidia?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάρε ένα καλό τροφοδοτικό τότε (κάνοντας ερώτηση εκεί που σου είπα), και μία μεταχειρισμένη κάρτα να κάνεις τη δουλειά σου έως τα Χριστούγεννα. Άν η κάρτα έχει και εγγύηση ακόμα καλύτερα, προσωπική επιλογή με το νέο τροφοδοτικό, gtx750ti 80-100€ αναλόγως. Τα Χριστούγεννα παίρνεις μία καλύτερη πουλώντας την παλιά σου και βγαίνεις ελάχιστα ζημιωμένος.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο θες να αλλάξεις τον 3770? Δεν νομίζω να μην σε καλύπτει κάπου

Δημοσ.

Για ποιο λόγο θες να αλλάξεις τον 3770? Δεν νομίζω να μην σε καλύπτει κάπου

Δεν θελει να αλλαξει τον 3770, καρτα γραφικων και τροφοδοτικο θελει να αλλαξει. Το λεει και στον τιτλο ;)

Δημοσ.

Δεν θελει να αλλαξει τον 3770, καρτα γραφικων και τροφοδοτικο θελει να αλλαξει. Το λεει και στον τιτλο ;)

Λεει οτι τωρα θελει gpu και psu αλλα τα χριστουγεννα θα φτιαξει νεο pc. Προσωπικα δεν βρισκω λογο να αλλαξει cpu ουτε σε ενα χρονο απο τωρα

Δημοσ.

Πάρε ένα 650αρι τροφοδοτικό τώρα να έχεις γενικά το κεφάλι σου ήσυχο το οποίο θα το κρατήσεις χρόνια και θα σε καλύψει γενικότερα με οποιαδήποτε gpu, ακόμα και αν κλοκάρεις τον επεξεργαστή και όταν φτάσει η ώρα αναλόγως με το budget σου αγοράζεις και την κάρτα. Δε χρειάζεται να κάνεις όλες τις αγορές ταυτόχρονα, έτσι θα είναι ευκολότερη η αναβάθμιση απ' το να δώσεις πολλά μαζεμένα τα λεφτά. Μερικές καλές επιλογές τροφοδοτικών είναι

1) https://www.skroutz.gr/s/7958374/EVGA-SuperNOVA-650-GQ.html

2) https://www.skroutz.gr/s/6390242/Super-Flower-Golden-Green-HX-650W.html

3) https://www.skroutz.gr/s/4561594/Thermaltake-Paris-650W.html

Θα προτιμούσα το πρώτο ή το δεύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...