Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

του αιφον 6s κραταει μια μερα  η μπαταρια με μετρια χρηση ενω στην ιδια χρηση το s7 κραταει 2 και κατι (ειχα 6s plus και πηρα s7 edge), οσο θελετε χοροπηδατε

Δημοσ.

του αιφον 6s κραταει μια μερα η μπαταρια με μετρια χρηση ενω στην ιδια χρηση το s7 κραταει 2 και κατι (ειχα 6s plus και πηρα s7 edge), οσο θελετε χοροπηδατε

Το 6s plus δε σου κρατούσε η μπαταρία;
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το 6s plus δε σου κρατούσε η μπαταρία;

Το 6s plus με σημαντικά μικρότερη μπαταρία από το S7 edge, έχει σχεδόν την ίδια αυτονομία (με παρόμοια χρήση προφανώς). Απλά το iphone διαχειρίζεται καλύτερα την μπαταρία από ότι το samsung και για αυτό φταίει το λειτουργικό, όχι το hardware. Το S7 edge κανα 2 φορές μέχρι τώρα έφαγε σκάλωμα με κάποιο app (υποψιάζομαι ή το taxibeat ή την εφαρμογή για τα εισιτήρια του ΟΑΣΑ) και ρούφηξε την μπαταρία με 3πλάσιo ρυθμό από ότι συνήθως... :)

Δημοσ.

Δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως το να είσαι gadgetάκιας, είναι πιο ισχυρό από το να είσαι fanboy! Είναι μόλις η δεύτερη μέρα μου με το S7 edge, οπότε δεν είμαι ακόμη σε θέση να τονίσω τα θετικά και τα αρνητικά του με αντικειμενικότητα. :P

ελα, τουλαχιστον ξερεις την λεξη

ελα πες αληθεια ,το αγορασες για να το θαβεις πειστικοτερα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ελα, τουλαχιστον ξερεις την λεξη

ελα πες αληθεια ,το αγορασες για να το θαβεις πειστικοτερα :P

Δεν το ήξερα να σας χαϊδεύω τα αφτιά για να ακούτε αυτά που θέλετε!  :devil:

Πολύ όμορφη συσκευή, καλή αυτονομία, super camera ...αλλά το android ...android! :P

Δημοσ.

Δεν το ήξερα να σας χαϊδεύω τα αφτιά για να ακούτε αυτά που θέλετε! :devil:

Πολύ όμορφη συσκευή, καλή αυτονομία, super camera ...αλλά το android ...android! :P

Δεν διαφωνώ αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορεί και το ios να φάει με μια εφαρμογή φρίκη και να σου τελειώσει τη μπαταρία απ'το πουθενά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορεί και το ios να φάει με μια εφαρμογή φρίκη και να σου τελειώσει τη μπαταρία απ'το πουθενά...

Δεν μου είχε τύχει ποτέ τόσα χρόνια. Είχα εφαρμογές που ρουφούσαν την μπαταρία όσο έτρεχαν αλλά όχι στα καλά καθούμενα και όταν τις έκλεινα, δεν ανησυχούσα για το αν έμεινε κάτι ανοιχτό στο λειτουργικό που συνέχιζε να "τρέχει".

Τη δεύτερη φορά που ένιωσα το s7 να ζεσταίνεται ενώ το κρατούσα στο χέρι με κλειστή οθόνη, έκλεισα όλα τα προγράμματα στο task manager αλλά συνέχιζε να καταναλώνει μπαταρία μέχρι που του έκανα restart. Στα stats της μπαταρίας μετά εμφάνιζε σαν no1 εφαρμογή στην κατανάλωση το Android system και τα Google services! Άρα κάτι δεν κλείνει σωστά μετά τη χρήση συγκεκριμένων εφαρμογών.

Δημοσ.

καλημερα το εχω τώρα 6 μερες του εχω κάνει 3 φορτίσεις..

χωρίς  πολλά πολλά εννοώ με μηνύματα κλίσεις και φ/β με όλα ανοιχτά εκτός απο συγχρονισμό βγάζει 2 24 ωρα

λίγο ποιο εντατικά ..με 4g πάει στην 1 μέρα και κάτι ...γενικά με φουλ χρήση μια μέρα την έχει άνετα 

δεν εννοώ πρωί βράδυ αλλά πρωί πρωί !! ζεσταίνετε αρκετά σε σχέση με το 6egde plus πολύ περισσότερο ...

η οθόνη καταπληκτική και η κάμερα ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμη ...

δεν μιλάω για θέματα lag και αλλά τέτοια γιατί ειναι βλακείες ,...ούτε κατά διάνυα ...

γενικά ίσως το καλύτερο κινητό που υπάρχει αυτή την στιγμη 

Δημοσ.

Εγώ θα το ξαναπώ, μου κρατάει 2 μέρες, 1 24ωρο, 1 18ωρο και ένα 5ήμερο δεν λένε τπτ. Ώρες ανοιχτής οθόνης με full ίντερνετ, μόνο εκεί φαίνεται η δύναμη της αυτονομίας.

Δημοσ.

Εγώ θα το ξαναπώ, μου κρατάει 2 μέρες, 1 24ωρο, 1 18ωρο και ένα 5ήμερο δεν λένε τπτ. Ώρες ανοιχτής οθόνης με full ίντερνετ, μόνο εκεί φαίνεται η δύναμη της αυτονομίας.

ο σκοπός ενός κινητου ...δεν είναι να το έχεις μαζί σου όταν είσαι εκτός ..και να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ?? δηλαδή ποιο το νόημα να το έχεις με ανοιχτή οθόνη και να το κοιτάζεις πότε θα σβήσει ??? η δύναμη της αυτονομίας φαίνεται να φεύγεις από το σπίτι σου και να μην έχεις άγχος ότι θα μένεις από μπαταρία ότι χρήσει και να κάνεις στο κινητό σου !! άποψη μου είναι αυτή και προσωπικά αυτό θέλω για να είμαι ευχαριστημενος από ένα τηλέφωνο 

• Like 1
Δημοσ.

Παντως, απ τη στιγμη που βγαινει απο την πριζα και το χρησιμοποιεις 10 λεπτα συνεχομενα φαινεται λογικο να πεφτει η μπαταρια, επειδη τη χρησιμοποιεις!!

Το iphone δεν ξερω πως τα καταφερνει να τραβαει ενεργεια απ την μπαταρια και ταυτοχρονα να την κραταει στο 100%...!!! Apple's sorcery

Άρα δεν έχεις στρώσει ακόμα την μπαταρία. Καλορίζικο.

2 φορτίσεις έχει κάνει έως τώρα.

Βγάζει άνετα τη μέρα με εντατική χρήση και όλα ανοιχτά (data, sync, music, photos, calls). Όταν λέμε ημέρα δεν εννοούμε προφανώς 24 ώρες αλλά το ότι βγαίνει απο το φορτιστή στις 8 το πρωί και κατά τις 9 το βράδυ έχει ακόμη ένα 20%. Αν κάποιος δεν κάνει εντατική χρήση, έχει ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας, κλπ κλπ, εκτιμώ πως θα του βγάζει άνετα σχεδόν 2 ημέρες.

Προφανώς όμως η δική μου χρήση δεν είναι αυτή που κάνουν όλοι, οπότε μην το δέσεις και κόμπο! Με την ίδια περίπου χρήστη με το 6s plus, είχα περίπου 30% μπαταρία στο τέλος της ημέρας.

Επίσης το iphone όταν έβγαινε από το φορτιστή και τσέκαρα τα emails, μηνύματα και κάποια νέα της ημέρας (περίπου 10 λεπτά), η μπαταρία ήταν ακόμη στο 100%. Στο S7 edge για το ίδιο χρονικό διάστημα πέφτει στο 96-97%. Δεν είνα κάτι σημαντικό μιας και μπορεί απλά να "μετράνε" διαφορετικά το ρυθμό μείωσης της αυτονομίας, αλλά οφείλω να το αναφέρω!

Η οθόνη του είναι σημαντικά καλύτερη από το S6 που είχα δοκιμάσει παλιότερα, με τα χρώματα και το contrast να φαίνονται βελτιωμένα και όχι τόσο τονισμένα. Η  edge οθόνη κάνει την αισθητική διαφορά αλλά δεν παύει σε ορισμένες περιπτώσεις όταν το κρατάς με το ένα χέρι, να πατιούνται οι περιοχές στις άκρες και να ανοίγει κάτι άλλο από αυτό που θες. Όπως το ίδιο συμβαίνει μερικές φορές όταν γράφεις γρήγορα κείμενο και δεν πατιούνται τόσο εύκολα οι χαρακτήρες που είναι στην άκρη της οθόνης (το "α" ας πούμε). Θέλω να πιστεύω πως με τον καιρό θα το συνηθίσω μιας και δεν έχω ακόμη εξοικειωθεί... Γενικότερα πάντως έχει μακράν καλύτερο "κράτημα" από το iphone 6s plus.

:)

σε αυτο απαντησα!
Δημοσ.

ο σκοπός ενός κινητου ...δεν είναι να το έχεις μαζί σου όταν είσαι εκτός ..και να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ?? δηλαδή ποιο το νόημα να το έχεις με ανοιχτή οθόνη και να το κοιτάζεις πότε θα σβήσει ??? η δύναμη της αυτονομίας φαίνεται να φεύγεις από το σπίτι σου και να μην έχεις άγχος ότι θα μένεις από μπαταρία ότι χρήσει και να κάνεις στο κινητό σου !! άποψη μου είναι αυτή και προσωπικά αυτό θέλω για να είμαι ευχαριστημενος από ένα τηλέφωνο 

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ΄΄να το κοιτάζεις πότε θα σβήσει΄΄. Απλά στο τέλος της ημέρας όπως λες βλέπεις στα στατιστικά της μπαταρίας τι κατανάλωσες και πατάς και στην κατανάλωση της οθόνης που σου λέει τις ώρες που χρησιμοποιήσες το κινητό. Είναι 4; Είναι 6; Είναι 8; Εκεί θα φανεί πόσο βγάζει την ημέρα και τι αντοχές έχει η μπαταρία ώστε να κρίνει κάποιος αν έχει επαρκή αυτονομία. Όταν το G4 πχ βγάζει 3 ώρες ανοιχτή οθόνη και πεταχτεί κάποιος και πει παιδιά εγώ βγάζω την ημέρα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι χρήση του κάνει. Πχ εγώ χρησιμοποιώ μπαταρία extended με 6400mha στο Note και βγάζω πάνω από 12 ώρες ανοιχτή οθόνη. Αν με ρωτήσει κάποιος είναι καλή η extended που έχεις βάλει; Θα του απαντήσω συγκεκριμένα. Αν του πω οτι μπορώ να βγάλω 4-5 μέρες χωρίς φόρτιση με μέτρια χρήση τότε τρέχα γύρευε τι εννοώ με μέτρια χρήση και τι εννοεί αυτός με μέτρια ή βαριά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ. Στην προκειμένη περίπτωση τα καινούργια S έχουν καλή αυτονομία, αυτό δεν αμφισβητείται γιατί ευτυχώς κάποιοι είναι συγκεκριμένοι αναφέροντας τις ώρες ανοιχτής οθόνης και την κατανάλωση που κάνουν. Αν περιμέναμε μόνο από όσους γράφουν μου κρατάει 1 μερα και 2 μέρες ζήτω που καήκαμε.

Το 90 τοις εκατό των αξιολογήσεων σε όλες τις συσκευές πχ στο skroutz γράφουν οτι την βγάζει την μέρα. Έχουν όλες οι συσκευές την ίδια αυτονομία; Προφανώς και όχι, επομένως κάπως πρέπει να το δούμε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ΄΄να το κοιτάζεις πότε θα σβήσει΄΄. Απλά στο τέλος της ημέρας όπως λες βλέπεις στα στατιστικά της μπαταρίας τι κατανάλωσες και πατάς και στην κατανάλωση της οθόνης που σου λέει τις ώρες που χρησιμοποιήσες το κινητό. Είναι 4; Είναι 6; Είναι 8; Εκεί θα φανεί πόσο βγάζει την ημέρα και τι αντοχές έχει η μπαταρία ώστε να κρίνει κάποιος αν έχει επαρκή αυτονομία. Όταν το G4 πχ βγάζει 3 ώρες ανοιχτή οθόνη και πεταχτεί κάποιος και πει παιδιά εγώ βγάζω την ημέρα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι χρήση του κάνει. Πχ εγώ χρησιμοποιώ μπαταρία extended με 6400mha στο Note και βγάζω πάνω από 12 ώρες ανοιχτή οθόνη. Αν με ρωτήσει κάποιος είναι καλή η extended που έχεις βάλει; Θα του απαντήσω συγκεκριμένα. Αν του πω οτι μπορώ να βγάλω 4-5 μέρες χωρίς φόρτιση με μέτρια χρήση τότε τρέχα γύρευε τι εννοώ με μέτρια χρήση και τι εννοεί αυτός με μέτρια ή βαριά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ. Στην προκειμένη περίπτωση τα καινούργια S έχουν καλή αυτονομία, αυτό δεν αμφισβητείται γιατί ευτυχώς κάποιοι είναι συγκεκριμένοι αναφέροντας τις ώρες ανοιχτής οθόνης και την κατανάλωση που κάνουν. Αν περιμέναμε μόνο από όσους γράφουν μου κρατάει 1 μερα και 2 μέρες ζήτω που καήκαμε.

Το 90 τοις εκατό των αξιολογήσεων σε όλες τις συσκευές πχ στο skroutz γράφουν οτι την βγάζει την μέρα. Έχουν όλες οι συσκευές την ίδια αυτονομία; Προφανώς και όχι, επομένως κάπως πρέπει να το δούμε αυτό.

δεν νομίζω ότι αυτό που λες είναι αντικειμενικο ...δηλαδή αν εγω το εχω ανοιχτό  και βλεπω βίντεο το πολύ πολύ σε 2 ώρες είναι τέλος !! ενώ αν το έχω ανοιχτό και άπλα χαζεύω η στέλνω κανένα μήνυμα η γενικά το ψάχνω...μπορεί να μου φτάσει και 5-6 ώρες 

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι αυτό που λες είναι αντικειμενικο ...δηλαδή αν εγω το εχω ανοιχτό και βλεπω βίντεο το πολύ πολύ σε 2 ώρες είναι τέλος !! ενώ αν το έχω ανοιχτό και άπλα χαζεύω η στέλνω κανένα μήνυμα η γενικά το ψάχνω...μπορεί να μου φτάσει και 5-6 ώρες

Γι αυτό αναφέρω τις ώρες ανοιχτής οθόνης με full ίντερνετ. Όπως και να έχει υπάρχουν τα στατιστικά της μπαταρίας για να δείξουν την χρήση του χρήστη.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...