ziaba Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μηλησα βάση του σκρινσοτ που ανέβασε είναι κάτω του μετρίου...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s_plus-review-1316p3.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-review-1409p3.php Κατω στα κουτακια με τις μετρησεις παντα. http://www.gsmarena.com/meizu_mx4_pro-review-1196p3.php Το να μου βγαζεις λοιπον την μπαταρια του S7 edge κατω του μετριου ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ειναι ολιγο τι για γελια. Μα του κρατάει 4.5 μέρες με 5 ώρες οθόνης!
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μα του κρατάει 4.5 μέρες με 5 ώρες οθόνης! ΑΠο τα αποτελεσματα ως τωρα την μπαταρια εσυ με την δικια σου χρηση πως την εχεις δει στο S7 σε σχεση με του iphone αυτες τις λιγες μερες κατοχης/φορτισεων???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μηλησα βάση του σκρινσοτ που ανέβασε είναι κάτω του μετρίου... Το screenshot ήταν για το μέλος που ρώτησε για την κατανάλωση της οθόνης για να βγάλει το μέσο όρο στο περίπου. Το τι έκανα με το κινητό αυτές τις ώρες δεν μπορείς να το δεις (μετά την πρώτη φόρτιση με συνεχόμενα updates, εγκαταστάσεις δεκάδων apps, μεταφορά στην sd, κλπ κλπ κλπ). ΑΠο τα αποτελεσματα ως τωρα την μπαταρια εσυ με την δικια σου χρηση πως την εχεις δει στο S7 σε σχεση με του iphone αυτες τις λιγες μερες κατοχης/φορτισεων??? Το έχω περιγράψει ήδη. Στην πράξη και με τη δική μου χρήση που κάνω καθημερινά, έχω τους χρόνους αυτονομίας που είχα με το 6s plus και το xperia Z3 που το θεωρώ παραπάνω απο ικανοποιητικό. Σε καμία από τις συσκευές μου δεν ενεργοποιώ την εξοικονόμηση ενέργειας, δεν χαμηλώνω πολύ την οθόνη και έχω όλα τα syncs και το wifi ανοιχτά συνεχώς ακόμη και στην κατάσταση αναμονής. Με 3600 θα περίμενα ίσως και κάτι καλύτερο από το iphone 6s plus που έχει μια "ταπεινή" 2750, αλλά από τη στιγμή που δεν είναι χειρότερο δεν γκρινιάζω. Προφανώς το ios κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας (έχει και σημαντικά λιγότερα pixels) αλλά και πάλι δηλώνω ικανοποιημένος. Ειδικά μετά την ...τραυματική εμπειρία που είχα με την μπαταρία του Galaxy S6 που το φόρτιζα 3 φορές τη μέρα... Φαίνεται πως αυτή τη φορά η samsung έκανε πολύ καλή δουλειά ακόμη και για τα δικά μου γούστα!
ziaba Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μα του κρατάει 4.5 μέρες με 5 ώρες οθόνης! επειδη εχεις μπλεξει με τα iphone και samsung που η μπαταρια τους ειναι για κλαμματα γιαυτο σου φενεται αστειο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 επειδη εχεις μπλεξει με τα iphone και samsung που η μπαταρια τους ειναι για κλαμματα γιαυτο σου φενεται αστειο Δεν μου λέει απολύτως τίποτα αυτό. Αν τα κλείσω όλα καλύτερα να πάρω ένα Nokia symbian 40 που θα κάνει την ίδια δουλειά. Εδώ είναι οι χρόνοι σου: http://www.gsmarena.com/meizu_mx4_pro-review-1196p3.php
HALF EVIL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ότι είπε ο billdanos. Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό όπως και αρκετά άλλα σε αυτή την κατηγορία. Προσωπικά με main χρήση με βγάζει και τρεις μέρες. Τώρα αν ξημεροβραδιαζεται κάποιος στο fb ξεκωλιαζεται στα παιχνίδια και τραβάει βίντεο τον σκύλο του που κατουραει, ε δεν πρόκειται να βρει κινητό που να του κάνει και θα είναι μέσα στη γκρίνια και στη μιζέρια. Στο φινάλε ένα βρωμοκινητο είναι γαμωτο μου. Δουλέψετε το ο καθένας όπως θέλει ή μην το παίρνετε. Απλά πράγματα. 1
ziaba Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν μου λέει απολύτως τίποτα αυτό. Αν τα κλείσω όλα καλύτερα να πάρω ένα Nokia symbian 40 που θα κάνει την ίδια δουλειά. Εδώ είναι οι χρόνοι σου: http://www.gsmarena.com/meizu_mx4_pro-review-1196p3.php Οι χρόνοι του αρενα είναι απλά για κλάματα μακάρι μα έβγαζαν τέτοιους χρόνους οι συσκευές ακου 10 ώρες το μειζου στο web browsing που τα είδαν όταν ήταν σε κατάσταση νιρβάνα γιατί ούτε στον ύπνο δεν μπορείς να τα δεις
isim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εμενα η απορια μου εχει να κανει πιο πολυ με το μεγεθος της οθονης. Εχω συνηθισει στο Νote 3 και μου κανουν καπως οι .2 ιντσες. Ειναι κατι που μπορω να το παραβλεψω πιστευω αλλα τουλαχιστον στην αρχη θα μου φαινεται διαφορα! billdanos τι εχεις να πεις επι του θεματος;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εμενα η απορια μου εχει να κανει πιο πολυ με το μεγεθος της οθονης. Εχω συνηθισει στο Νote 3 και μου κανουν καπως οι .2 ιντσες. Ειναι κατι που μπορω να το παραβλεψω πιστευω αλλα τουλαχιστον στην αρχη θα μου φαινεται διαφορα! billdanos τι εχεις να πεις επι του θεματος; Δεν θα έχεις και μεγάλη διαφορά. Απλά θα σου φανεί πιο μικρή από όσο πραγματικά είναι μιας και κάνει και το "εφέ" με τα κυρτά άκρα. Φαντάσου πως έχει ίδιο μέγεθος οθόνη με το 6s plus αλλά στο μάτι φαίνεται σημαντικά μικρότερη. Πάντως στο χέρι μου είναι μακράν το πιο άνετο 5.5" κινητό.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εμενα η απορια μου εχει να κανει πιο πολυ με το μεγεθος της οθονης. Εχω συνηθισει στο Νote 3 και μου κανουν καπως οι .2 ιντσες. Ειναι κατι που μπορω να το παραβλεψω πιστευω αλλα τουλαχιστον στην αρχη θα μου φαινεται διαφορα! billdanos τι εχεις να πεις επι του θεματος; Και τα δυο κινητα phablet θεωρουνται,κοινως την θηκουλα ουτως ή αλλως δεν την γλυτωνεις.Αρα πιστευω οτι με μια θηκη Flip case(αν σου αρεσουν παντα)δεν θα εχεις θεμα. Αλλωστε να σου θυμισω οτι και το Iphone 6/6s που ειναι 4.7ιντσων,λογω των bezzel που εχει,σε διαστασεις ειναι πανω κατω τα ιδια με το S6/s7 των 5.1 ιντσων.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Και τα δυο κινητα phablet θεωρουνται,κοινως την θηκουλα ουτως ή αλλως δεν την γλυτωνεις.Αρα πιστευω οτι με μια θηκη Flip case(αν σου αρεσουν παντα)δεν θα εχεις θεμα. Αλλωστε να σου θυμισω οτι και το Iphone 6/6s που ειναι 4.7ιντσων,λογω των bezzel που εχει,σε διαστασεις ειναι πανω κατω τα ιδια με το S6/s7 των 5.1 ιντσων. Αν είναι κάποιος να βάλει θήκη στο S7 edge, ας πάρει καλύτερα το S7 σκέτο να γλιτώσει και χρήματα! Κρίμα η θήκη σε αυτό το design... Και στο 6s plus μια απλή δερμάτινη "πουγκί" είχα. Οτιδήποτε κουμπώνει πάνω στη συσκευή το σιχαίνομαι!
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αν είναι κάποιος να βάλει θήκη στο S7 edge, ας πάρει καλύτερα το S7 σκέτο να γλιτώσει και χρήματα! Κρίμα η θήκη σε αυτό το design... Και στο 6s plus μια απλή δερμάτινη "πουγκί" είχα. Οτιδήποτε κουμπώνει πάνω στη συσκευή το σιχαίνομαι! Κοιταξε να δεις καλως ή κακως ειμαστε απο τις πρωτες χωρες στην Ευρωπη τουλαχιστον με ραγισμενες/σπασμενες οθονες στα κινητα μας. Αρα ειδικα σε Phablet αξιας προσωπικα προτεινω θηκες(οπως και αγοραζω και για τον εαυτο μου).Ναι μεν οπως πολυ σωστα λες χανεις την premium αισθηση των ακριβως κινητων,αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι δεν ειναι και λιγα τα λεφτα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Κοιταξε να δεις καλως ή κακως ειμαστε απο τις πρωτες χωρες στην Ευρωπη τουλαχιστον με ραγισμενες/σπασμενες οθονες στα κινητα μας. Αρα ειδικα σε Phablet αξιας προσωπικα προτεινω θηκες(οπως και αγοραζω και για τον εαυτο μου).Ναι μεν οπως πολυ σωστα λες χανεις την premium αισθηση των ακριβως κινητων,αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι δεν ειναι και λιγα τα λεφτα. 20 ευρώ το χρόνο περίπου κοστίζει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το κινητό, που καλύπτει θραύση οθόνης κλπ.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 20 ευρώ το χρόνο περίπου κοστίζει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το κινητό, που καλύπτει θραύση οθόνης κλπ. Δεκτο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα