Dim.1998 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, σκεφτομαι την αγορα του s7 edge!!!! Θα ηθελα να ρωτησω τους πλεον χρηστες πως τα πηγαινει σε αυτον τον τομεα!!! Σε σχεση με το s6 edge εχει βελτιωθει;;;; Ποσες ωρες βγαζει on screen time στο περιπου με wifi και 4g 50-50% περιπου;;;; Επισης ποση ωρα κανει να φορτισει με τον φορτιστη του;;; Αξιζει η αγορα ασυρματου;; Υπαρχει για το συγκεκριμενο μοντελο;; Ή πρεπει να παρω του s6edge+ που ειναι fast charging?? γτ νομιζω υπαρχει και fast και απλος!!!!! Επισης ποσο καθυστερει την φορτιση ο ασυρματος??? και τελος το πραγματακι που συνδεεις usb μπορεις να συνδεεις usb ή και σκληρο δικο και να βλεπεις κανονικα τα αρχεια του;;;;Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!
vchristod84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, σκεφτομαι την αγορα του s7 edge!!!! Θα ηθελα να ρωτησω τους πλεον χρηστες πως τα πηγαινει σε αυτον τον τομεα!!! Σε σχεση με το s6 edge εχει βελτιωθει;;;; Ποσες ωρες βγαζει on screen time στο περιπου με wifi και 4g 50-50% περιπου;;;; Επισης ποση ωρα κανει να φορτισει με τον φορτιστη του;;; Αξιζει η αγορα ασυρματου;; Υπαρχει για το συγκεκριμενο μοντελο;; Ή πρεπει να παρω του s6edge+ που ειναι fast charging?? γτ νομιζω υπαρχει και fast και απλος!!!!! Επισης ποσο καθυστερει την φορτιση ο ασυρματος??? και τελος το πραγματακι που συνδεεις usb μπορεις να συνδεεις usb ή και σκληρο δικο και να βλεπεις κανονικα τα αρχεια του;;;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!! Εδώ εισαι:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431528
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, σκεφτομαι την αγορα του s7 edge!!!! Θα ηθελα να ρωτησω τους πλεον χρηστες πως τα πηγαινει σε αυτον τον τομεα!!! Σε σχεση με το s6 edge εχει βελτιωθει;;;; Ποσες ωρες βγαζει on screen time στο περιπου με wifi και 4g 50-50% περιπου;;;; Επισης ποση ωρα κανει να φορτισει με τον φορτιστη του;;; Αξιζει η αγορα ασυρματου;; Υπαρχει για το συγκεκριμενο μοντελο;; Ή πρεπει να παρω του s6edge+ που ειναι fast charging?? γτ νομιζω υπαρχει και fast και απλος!!!!! Επισης ποσο καθυστερει την φορτιση ο ασυρματος??? και τελος το πραγματακι που συνδεεις usb μπορεις να συνδεεις usb ή και σκληρο δικο και να βλεπεις κανονικα τα αρχεια του;;;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!! Η μπαταρία του κρατάει σχεδόν όσο και του iphone 6s plus (με το 6s plus να κάνει σχετικά καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας). Φορτίζει σε 1.5 ώρα περίπου με fast charge ενσύρματα. Ασύρματο φορτιστή μην πάρεις ακόμη μιας και προς το τέλος του μηνα θα κυκλοφορήσει επίσημα ο νέος της samsung (που η συσκευή κάθεται όρθια) και υποστηρίζει ασύρματα fast charging (θα έχει όμως και ανεμιστήρα στο πίσω μέρος ο νέος φορτιστής και δεν ξέρω πόσο ...ήσυχο θα είναι αν το έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου. Έχει όμως επιλογή να στο φορτίζει κανονικά χωρίς quick και χωρίς τον ανεμιστήρα να λειτουργεί). Με τον αντάπτορα συνδέεις κανονικά usb δίσκους κλπ.
ziaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ο Mod samsunakias μας βγηκε Καλησπερα, σκεφτομαι την αγορα του s7 edge!!!! Θα ηθελα να ρωτησω τους πλεον χρηστες πως τα πηγαινει σε αυτον τον τομεα!!! Σε σχεση με το s6 edge εχει βελτιωθει;;;; Ποσες ωρες βγαζει on screen time στο περιπου με wifi και 4g 50-50% περιπου;;;; Επισης ποση ωρα κανει να φορτισει με τον φορτιστη του;;; Αξιζει η αγορα ασυρματου;; Υπαρχει για το συγκεκριμενο μοντελο;; Ή πρεπει να παρω του s6edge+ που ειναι fast charging?? γτ νομιζω υπαρχει και fast και απλος!!!!! Επισης ποσο καθυστερει την φορτιση ο ασυρματος??? και τελος το πραγματακι που συνδεεις usb μπορεις να συνδεεις usb ή και σκληρο δικο και να βλεπεις κανονικα τα αρχεια του;;;;Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!! εδω δεν αξιζει η αγορα της συσκευης θα αξιζει ο φορτιστης
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ο Mod samsunakias μας βγηκε εδω δεν αξιζει η αγορα της συσκευης θα αξιζει ο φορτιστης Δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως το να είσαι gadgetάκιας, είναι πιο ισχυρό από το να είσαι fanboy! Είναι μόλις η δεύτερη μέρα μου με το S7 edge, οπότε δεν είμαι ακόμη σε θέση να τονίσω τα θετικά και τα αρνητικά του με αντικειμενικότητα. 2
Belisarius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως το να είσαι gadgetάκιας, είναι πιο ισχυρό από το να είσαι fanboy! Είναι μόλις η δεύτερη μέρα μου με το S7 edge, οπότε δεν είμαι ακόμη σε θέση να τονίσω τα θετικά και τα αρνητικά του με αντικειμενικότητα. Άρα δεν έχεις στρώσει ακόμα την μπαταρία. Καλορίζικο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Άρα δεν έχεις στρώσει ακόμα την μπαταρία. Καλορίζικο. 2 φορτίσεις έχει κάνει έως τώρα. Βγάζει άνετα τη μέρα με εντατική χρήση και όλα ανοιχτά (data, sync, music, photos, calls). Όταν λέμε ημέρα δεν εννοούμε προφανώς 24 ώρες αλλά το ότι βγαίνει απο το φορτιστή στις 8 το πρωί και κατά τις 9 το βράδυ έχει ακόμη ένα 20%. Αν κάποιος δεν κάνει εντατική χρήση, έχει ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας, κλπ κλπ, εκτιμώ πως θα του βγάζει άνετα σχεδόν 2 ημέρες. Προφανώς όμως η δική μου χρήση δεν είναι αυτή που κάνουν όλοι, οπότε μην το δέσεις και κόμπο! Με την ίδια περίπου χρήστη με το 6s plus, είχα περίπου 30% μπαταρία στο τέλος της ημέρας. Επίσης το iphone όταν έβγαινε από το φορτιστή και τσέκαρα τα emails, μηνύματα και κάποια νέα της ημέρας (περίπου 10 λεπτά), η μπαταρία ήταν ακόμη στο 100%. Στο S7 edge για το ίδιο χρονικό διάστημα πέφτει στο 96-97%. Δεν είνα κάτι σημαντικό μιας και μπορεί απλά να "μετράνε" διαφορετικά το ρυθμό μείωσης της αυτονομίας, αλλά οφείλω να το αναφέρω! Η οθόνη του είναι σημαντικά καλύτερη από το S6 που είχα δοκιμάσει παλιότερα, με τα χρώματα και το contrast να φαίνονται βελτιωμένα και όχι τόσο τονισμένα. Η edge οθόνη κάνει την αισθητική διαφορά αλλά δεν παύει σε ορισμένες περιπτώσεις όταν το κρατάς με το ένα χέρι, να πατιούνται οι περιοχές στις άκρες και να ανοίγει κάτι άλλο από αυτό που θες. Όπως το ίδιο συμβαίνει μερικές φορές όταν γράφεις γρήγορα κείμενο και δεν πατιούνται τόσο εύκολα οι χαρακτήρες που είναι στην άκρη της οθόνης (το "α" ας πούμε). Θέλω να πιστεύω πως με τον καιρό θα το συνηθίσω μιας και δεν έχω ακόμη εξοικειωθεί... Γενικότερα πάντως έχει μακράν καλύτερο "κράτημα" από το iphone 6s plus. 2
ziaba Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ποσες ωρες οθονης βγαζει στο τερμα + αυτοματο το οτι σου κραταει απο τις 8.00 μεχρι 21.00 δεν μας λεει τιποτα.... η οθονη του εννοειται ειναι πολυ φωτεινη αφου ειναι amoled λογικα πρεπει να ζεσταίνεται με το καλημερα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ποσες ωρες οθονης βγαζει στο τερμα + αυτοματο το οτι σου κραταει απο τις 8.00 μεχρι 21.00 δεν μας λεει τιποτα.... η οθονη του εννοειται ειναι πολυ φωτεινη αφου ειναι amoled λογικα πρεπει να ζεσταίνεται με το καλημερα Αν περιμένεις "καγκουρο review" για το πόσο κρατάει με συνεχόμενη χρήση, ψάξε καλύτερα στο ίντερνετ. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge_battery_life_both_exynos_and_snapdragon-blog-17325.php Αναφέρω αυτονομία στην καθημερινή προσωπική μου χρήση που μπορώ να τη συγκρίνω με τις προηγούμενες συσκευές μου. Σε full load γίνεται απλά χλιαρό.
ziaba Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τα νούμερα που δίνει το gsmarena είναι για κλαματα πάνω απο 13 ώρες web browsing χεχε στην πραγματικότητα ούτε τις μισές δεν θα βγάζει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τα νούμερα που δίνει το gsmarena είναι για κλαματα πάνω απο 13 ώρες web browsing χεχε στην πραγματικότητα ούτε τις μισές δεν θα βγάζει Και συνεχίζεις να μιλάς υποθετικά, ενώ σου περιγράφω τη συμπεριφορά του απο πρώτο χέρι! Μια χαρά! Άχρηστα όλα, μόνο τα ........ είναι καλά (στις τελίτσες βάλε αυτό που σου αρέσει). 1
ziaba Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 δεν λεω τουμπανο το σ7 αλλα 13ωρες οθονης στο web browsing δεν νομιζω τακη
Belisarius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Και συνεχίζεις να μιλάς υποθετικά, ενώ σου περιγράφω τη συμπεριφορά του απο πρώτο χέρι! Μια χαρά! Άχρηστα όλα, μόνο τα ........ είναι καλά (στις τελίτσες βάλε αυτό που σου αρέσει). Απλά κοίτα τις ώρες ανοιχτής οθόνης στα στατιστικά της μπαταρίας. Δεν χρειάζεται να το λειτουργείς συνεχόμενα. 13 ώρες σερφάρισμα βγάζει μόνο το κινητό μου που έχει 6400mha μπαταρία. Ωστόσο τα S7 βγάζουν καλούς χρόνους, καμία σχέση με S6 και το ακόμα αθλιοτερο G4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα