savvinio82 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, έχω ένα android tv box που δε παίρνει sim. Τι μπορώ να κάνω για να συνδεδω τη sim card cosmote , θέλω ote tv go στο tv box γιαυτό! Θα χρησιμοποιώ wifi hol,αλλά ο ΟΤΕ θέλει συσκευή με cosmote sim, την οποία έχω αλλά δεν δέχεται γενικά κάρτα sim το box
isay Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Απορία. Αν προσπαθείς να δεις ote tv go μέσω sim, δηλαδή mobile data, η χρέωση θα ειναι τεράστια. Το streaming τρώει πολύ traffic. Να στο πω διαφορετικά. Εστω οτι εχεις 1GB mobile data. Με ote tv go θα εχεις φάει τα 1GB σε μισή μέρα. Απο εκεί και πέρα. Μπορείς να βρεις/προμηθευτείς μια android Mobile συσκευή με δυνατότητα hotspot, δηλαδή το mobile internet να στο παρέχει μέσω wifi του κινητού. Οι συσκευές της τελευταίας τριετίας το παρέχουν σίγουρα. Με δυο λογια cosmote sim -> android κινητό -> hotspot wifi -> σύνδεση tv box ->προσβαση στο internet
savvinio82 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Όχι με mobile data, me wifi hol.έχω κωδικούς ΟΤΕ tv aπο φίλο που έχει στο σπίτι κ έχω κ μία sim cosmote. Απλά θέλω να βρω τρόπο να τη σύνδεση με το tv box ώστε να ανοίξει η εφαρμογή
La_MoRt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Απορία. Αν προσπαθείς να δεις ote tv go μέσω sim, δηλαδή mobile data, η χρέωση θα ειναι τεράστια. Το streaming τρώει πολύ traffic. Να στο πω διαφορετικά. Εστω οτι εχεις 1GB mobile data. Με ote tv go θα εχεις φάει τα 1GB σε μισή μέρα. Απο εκεί και πέρα. Μπορείς να βρεις/προμηθευτείς μια android Mobile συσκευή με δυνατότητα hotspot, δηλαδή το mobile internet να στο παρέχει μέσω wifi του κινητού. Οι συσκευές της τελευταίας τριετίας το παρέχουν σίγουρα. Με δυο λογια cosmote sim -> android κινητό -> hotspot wifi -> σύνδεση tv box ->προσβαση στο internet Το hotspot στα κινητά όταν το ανοίγεις αναμεταδίδεις τα data του πακέτου σου. Δε σε αφήνει να έχεις ανοιχτό hotspot και wifi ταυτόχρονα.
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το hotspot στα κινητά όταν το ανοίγεις αναμεταδίδεις τα data του πακέτου σου. Δε σε αφήνει να έχεις ανοιχτό hotspot και wifi ταυτόχρονα. Γιατί ειπα κάτι διαφορετικό; Έλεγα να ανοιξει τα data και μεσω hotspot του κινητού να διαμοιράζει τα data ως wifi
La_MoRt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γιατί ειπα κάτι διαφορετικό; Έλεγα να ανοιξει τα data και μεσω hotspot του κινητού να διαμοιράζει τα data ως wifi Καλά οκ μη βαράς λάθος έκανα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα