Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετο-σχετικό σχόλιο

Ήταν να πάω να ρωτήσω για δουλειά για πλάκα κάπου κατόπιν αγγελίας και μου είχαν πει οι ίδιοι εκεί ότι έχει παντού κάμερες για λόγους ασφαλείας. Αφού συζητήσαμε τι και πως, είπα οτι θα το σκεφτώ και έφυγα. Μετά απο λίγες ημέρες έμαθα οτι ενας γνωστός δούλευε πριν από καιρό εκεί και μου είπε οτι τον έλεγχαν για το τι,πως,πότε και αν έκανε το οτιδήποτε. Πχ αν καθόταν όταν δεν είχε δουλειά σε ενα σκαμπό, του έκαναν παρατήρηση να μην κάθεται, αν είχε τελειώσει όλες τις δουλειές που είχε να κάνει και απλά καθόταν, του έκαναν σύσταση να κάνει κάτι, οπότε αναγκαζόταν να έριχνε συνέχεια νερά στο πάτωμα και να τα μαζεύει απλά για να κάνει κάτι. κλπ .

Οπως έφυγε αυτός σε 3 ημέρες έτσι και εγώ πολύ απλά δεν πήγα όταν με πήραν τηλέφωνο. Απαράδεκτα πράγματα.

• Like 1
  • Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν βάλεις οτιδήποτε που υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι βρώσιμο, πρέπει να βάλεις επισήμανση. Όπως για παράδειγμα στα ραντισμένα δέντρα.

Είναι σαν να έχεις παγίδες σπίτι σου για κλέφτες.

Βάλε παστουρμά (κάτι έντονο) και δες ποιος θα μυρίζει...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν εγώ είμαι δυσκοίλιος και βάζω καθαρτικό στο φαγητό ΜΟΥ, αν το φάει κάποιος άλλος χωρίς την άδειά μου και του προκύψει το οτιδήποτε θα φταίω εγώ; Δε μιλάμε για ποντικοφάρμακο πχ που είναι φως φανάρι ότι υπάρχει δόλος.

Αστο, 3 σελίδες το εξηγώ δεν βγάζεις άκρη..

Δημοσ.

Δηλαδή αν εγώ είμαι δυσκοίλιος και βάζω καθαρτικό στο φαγητό ΜΟΥ, αν το φάει κάποιος άλλος χωρίς την άδειά μου και του προκύψει το οτιδήποτε θα φταίω εγώ; Δε μιλάμε για ποντικοφάρμακο πχ που είναι φως φανάρι ότι υπάρχει δόλος.

Οι δυσκοιλιοι βαζουν καθαρτικο στο φαγητο τους???? ή πανε σε κανεναν γαστρεντερολογο να τους λυσει το προβλημα? σου ξαναλεω πως αν μέχρι τοτε δεν ειχες βαλει ποτε και ξαφνικα το έβαλες δειχνει δολο. Κατα τη γνωμη μου πάντα. Στο ποντικοφάρμακο απλα θα πηγαινες μέσα για ανθρωποκτονια με προθεση κανεις δεν θα πιστευε οτι θα το ειχες για σενα. Τωρα εδω μπορει να μην πάς μεσα αλλα οτι θα το εχεις κανει με δολο ειναι σιγουρο.

Τωρα βεβαια εντάξει αυτα συμβαινουν επειδη συνηθως οι διευθυντάδες και οι διοικητάδες κανουν τις δημοσιες σχέσεις τους οποτε κρατάνε και χαμηλο προφιλ μια συγκεντρωση προσωπικου ειναι να ξεκαθαρισεις οτι ξέρουν ποιος ειναι και την επομενη θα φυγει απο τη δουλεια να δεις πως σταματάει αυτη η μαλακια.

Δεν χρειαζονται πολλα λογια ... γεια σας παιδια συγκεντρωθηκαμε σημερα εδω επειδη έχει προκυψει ενα θεμα δεν θα σας κουράσω πολυ ξέρουμε ποιος ειναι και να ξέρει και αυτος πως την επομενη φορά που θα το κάνει θα φυγει απευθειας απο τη δουλεια. Δινουμε απλα μια δευτερη ευκαιρια. Τωρα μπορειτε να συνεχισετε τις δουλειες σας. Καλη συνεχεια. Ηρεμα και ωραια. Θα το λυσεις εσυ δεν θα αφησεις να λυθει σε επιπεδο εργαζομενων γιατι στο τελος θα παιξουν ξυλο μεταξυ τους και θα σου διαλυσουνε την επιχειρηση.

ΥΓ Επειδη κάθε δουλεια έχει και τους ρουφιάνους της, μπορει το άτομο που κλεβει να ρουφιανεύει κιολας οποτε η διευθυντριας της νενυα λογικο να μην το θιγει το θεμα γιατι αν διωξει το ρουφιανο θα χάσει και τις υπηρεσιες του. Το θεμα ειναι να βρεθει ποιος ειναι για να τον μάθουνε.

• Like 1
Δημοσ.

Στο 5μηνο στο δημο που ημουν υπηρχε κλεφτρονι το οποιο εχει δοντι και δεν μπορουν να το διωξουν, ειχε κλεψει το ατομικο σαπουνι για τα χερια ενως παιδιου, κατι τασακια ακομα και μια τοστιερα που ειχαν στο κουζινακι.

Δημοσ.

Στο 5μηνο στο δημο που ημουν υπηρχε κλεφτρονι το οποιο εχει δοντι και δεν μπορουν να το διωξουν, ειχε κλεψει το ατομικο σαπουνι για τα χερια ενως παιδιου, κατι τασακια ακομα και μια τοστιερα που ειχαν στο κουζινακι.

Α μιλαμε για μεγάλες μπαζες φιλε. Πως και τη γλιτωσε :cry:

Δημοσ.

Α μιλαμε για μεγάλες μπαζες φιλε. Πως και τη γλιτωσε :cry:

δεν τον εχουν πιασει επ αυτοφώρω επισης οπως ειπα εχει δοντι 

• Like 1
Δημοσ.

δεν τον εχουν πιασει επ αυτοφώρω επισης οπως ειπα εχει δοντι 

Αμα κάνει κατι χειροτερο ουτε που θα τον καλυψουν τωρα προς το παρον καλυπτουν τις μαλακιες του , συνηθως το δοντι τον έχει για να του ρουφιανευει και να του κάνει τις δουλειες!

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ρε γαμωτο αμα κλέψεις κάτι που κοστιζει 4-5 ευρω τι θα καταλαβεις? πχ χθες πηγαμε βολτα με το αμαξι ενος φιλου και επειδη πηγαμε μακρυα(160χλμ πηγαινε -ελα) οχι μονο δεν εκανα το κοροιδο αλλα του εβαλα και τη μιση βενζινη δηλαδη οι αλλοι μαλακες ειναι? και ζουν εις βαρος τους? νοοτροπια καβατζοπουστιάς.

Δημοσ.

Αμα κάνει κατι χειροτερο ουτε που θα τον καλυψουν τωρα προς το παρον καλυπτουν τις μαλακιες του , συνηθως το δοντι τον έχει για να του ρουφιανευει και να του κάνει τις δουλειες!

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ρε γαμωτο αμα κλέψεις κάτι που κοστιζει 4-5 ευρω τι θα καταλαβεις? πχ χθες πηγαμε βολτα με το αμαξι ενος φιλου και επειδη πηγαμε μακρυα(160χλμ πηγαινε -ελα) οχι μονο δεν εκανα το κοροιδο αλλα του εβαλα και τη μιση βενζινη δηλαδη οι αλλοι μαλακες ειναι? και ζουν εις βαρος τους? νοοτροπια καβατζοπουστιάς.

αμα γινει κατι χοντρο η τον πιασουν και φαει μήνυση σιγουρα δεν θα τον καλυψουν οι πλατες που εχει τωρα ομως δεν μπορουν να τον πειραξουν.

δυστηχως μερικοι ειτε ειναι κλεπτομανης η απλα οπως ειπες καβατζοπουστες, ειχα "φιλο" που ειχε καβατσωσει τους παντες 

Δημοσ.

Κι εκει που νομιζα οτι το thread τερματισε οταν διαβασα για συναδελφους που σας κλεβουν τα σαντουιτς, τελικα αρχισαν να κανουν παρελαση ολα τα πιθανα χημικα που κυλοφορουν στον πλανητη, ενω καλυφθηκε και η νομικη πλευρα του ζητηματος για παν ενδεχομενο. Ενας λογιστης να μας πει σε ποσο καιρο θα κανουμε και αποσβεση του κοστους αγορας του χημικου που θα ριξουμε για να εξουδετερωσουμε τον κλεφτοσαντουιτσα και ειμαστε οκ με ολες τις πτυχες του ζητηματος.

Δεν αντεχει το ιντερνετ τοσες πληροφοριες μαζεμενες σε ενα thread, κρατηστε και κανενα μυστικο για τον εαυτο σας!

Δημοσ.

Πρωτη βδομαδα σε νεα δουλεια, παω με σετακι στυλο, μολυβι, χαρακα, ποτηρακι για μολυβια και 3-4 διαφορετικα αντερλαινερς.

Μεσα στην δβομαδα , ολα ανακατεμενα σε 4 διαφορετικα γραφεια. Παω στα ατομα (ολοι ξενοι) εξηγω πως δεν εχω θεμα να τα παιρνουν αρκει να τα βαζουν πισω. Στα φρυδια τους

Δευτερη βδομαδα τα ιδια σκατα, με επικεφαλεις εναν αιγυπτιο και μια φιλιπινεζα. Παω τους λεω παλι δεν εχω θεμα να τα παιρνουν αρκει να τα βαζουν πισω.Επισης τσιτωνω λιγο και λεω πως εγω δεν θελω να κανω αυτα που δεν θελω αλλοι να μου κανουν (γιατι οι φιλιπινεζα μου πεταει το εξυπνακιστικο "εγω δεν εχω θεμα να παιρνεις τα δικα μου".

Τριτη βδομαδα ενημερωνω τον διευθυντη μου.

Τεταρτη βδομαδα λειπει ο φορτιστης γιου ες μπι μου και εκει τα παιρνω στο κρανιο τα κανω λιγο πουτανα (ποσοστο δραματος 60%) και στελνω μειλ στην ομαδα "πως τα ταδε αντικειμενα λειπουν, και μηπως καποιος ειδε κατι η ξερει τα γουεραμπαουτς ταχαμ ταχαμ". Με CC  τον διευθυντη μου και κερασακι στην τουρτα την HR Manager.

Απολογισμος:

-2 δεν μου λενε καλημερα ουτε και σημερα, μου εκαναν και νουμερα στη δουλεια για 2-3 μερες μεχρι που τους καλεσα σε 1-το-1 και τους ειπα "we are not here to like each other, but to work".

-O διευθυντης μου τσαντιστηκε που εβαλα μεσα την HR αλλα το ξεπερασε μετα απο 2 μερες και μια συζητηση 2 ωρων στην οποια του επισημανα πως ηταν γνωστης αλλα και οτι στην ουσια τον εβγαλα απο την δυστκολη θεση να βγαλει αυτος το φιδι απο την τρυπα (good cop-bad cop τακτικη)

-κανεις δεν μου ξαναπηρε τιποτα

το προτείνω για well structured-organized εργατικα περιβαλλοντα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...