Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι δικαίωμα μου να μην συντηρήσω το αμάξι μου, τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό; Θα με κοψουν στο ΚΤΕΟ; Ναι. Θα μου κόψουν κλήση αν με πιάσουν; Ναι. Θα με βάλουν φυλακή αν μου κλέψει το αμάξι, τρακάρει 3ος και πεθάνει; Οχι. Γιατί; Γιατί δεν οδηγούσα εγώ. Ευθύνη μου να το συντηρήσω, ευθύνη μου να ξέρω σε τι κατάσταση είναι και τα όρια του. Εγώ δεν θα πάρω στον λαιμό μου κάποιον.

Δηλαδή αν οδηγώ ferrari και ο άλλος δεν έχει ξαναοδηγήσει, μου κλέψει τα κλειδιά και σκοτωθεί και πάρει και άλλους 10, φταίω εγώ που έχω την Ferrari ή φταίω πάλι εγώ που δεν έμαθα στον κλέφτη να οδηγεί την ferrari μου. Ναι, λογική απο τα Lidl.

Απλα και ξάστερα αυτό δεν υφίσταται. Ίσως το χάνεις στο απλά και λογικά..

Το είπα και πιο πριν οτι δεν θα ασχοληθώ και λάθος μου που το συνέχισα. Ο συγκεκριμένος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα δυστυχως..

Το προβλημα μου ειναι οτι επικαλεισαι την κοινη λογική εκει που σε συμφέρει. Κοινη λογική δεν υπάρχει οταν δεν θές να συντηρησεις το αμαξι σου και αν μεινει μέσα στη μέση του δρομου θα πάρεις στο λαιμο σου και μερικούς αλλους (καραμπολα) ? εκει δεν υπάρχει κοινη λογική ε? εκει ειναι δικαιωμα σου? ειναι δικαιωμα σου να μη συντηρεις τα λάστιχα να φυγεις στο αντιθετο ρευμα και να πέσεις πανω μου? τοτε να βλεπες τι δικαιωματα θα αποκτουσα εγω μετά :cry:

Τέτοια κανετε? για αυτο ειμαστε πρωταθλητες στα τροχαια ε?

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μήπως αυτός που τα κλέβει δεν τα τρώει ο ίδιος; μπορεί να τα κλέβει για να τα δίνει στους φτωχούς

ή στα παιδιά του

Ή προσέχει τη σιλουέτα της Νενυας και των λοιπών. 

Μετά το σκηνικό με τα κοκάκια με έβαλες σε σκέψεις.. 

Για το καλό σας το κάνει βρε!

• Like 3
Δημοσ.

Η πολύ δημοκρατία μας έχει φάει πάντως σε αυτή τη χώρα.

Μπαίνει ο άλλος σπίτι σου να σε κλέψει, του κανείς το κεφάλι ταραμά από τα νεύρα σου, πας μέσα.

Κλέβει ο άλλος το κολατσιό σου, επειδή έχεις βάλει μέσα πιπεριά χλωρίνης πας μέσα.

Σκοτώνεις τον άλλο επειδή έχει αλλά πολιτικά πιστεύω, το ομολογείς και μετά από μερικούς μήνες είσαι έξω.

Έχουμε γαμω τα συστήματα πάντως.

Δεν μας μπορώ άλλο.

• Like 11
Δημοσ.

Για καθαρτικό μπορείς να πάρεις sennosides (Exprep) που είναι υγρό με γεύση σοκολάτας και άνετα το βάζεις σε γλυκά ή ροφήματα χωρίς να υποψιαστεί τίποτα ο άλλος. Μιας και είναι του γλυκού το λέω...

• Like 3
Δημοσ.

Αν το βρίσκει χύμα μέσα στο ψυγείο ίσως του είναι πιο εύκολο να το κλέψει. Μια ετικέτα με το όνομά σου μπορεί να τον αποθαρρύνει γιατί θα δηλώνει ξεκάθαρα σε ποιον ανήκει.

• Like 2
Δημοσ.

Η πολύ δημοκρατία μας έχει φάει πάντως σε αυτή τη χώρα.

Μπαίνει ο άλλος σπίτι σου να σε κλέψει, του κανείς το κεφάλι ταραμά από τα νεύρα σου, πας μέσα.

Κλέβει ο άλλος το κολατσιό σου, επειδή έχεις βάλει μέσα πιπεριά χλωρίνης πας μέσα.

Σκοτώνεις τον άλλο επειδή έχει αλλά πολιτικά πιστεύω, το ομολογείς και μετά από μερικούς μήνες είσαι έξω.

Έχουμε γαμω τα συστήματα πάντως.

Δεν μας μπορώ άλλο.

Δεν σχετίζεται το πολίτευμα με τους δολοφόνους.

Δημοσ.

Ρίξε μια μύγα ή κατσαρίδα μέσα στα γεμιστά πχ και δε θα πάθει τίποτα και φαΐ ξένο δε θα ξαναακουμπησει

Μπορει να εχει αλλεργια στα εντομα ρε συ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό, αυτό που συμβαίνει στο φροντιστήριο ή τα μαργαριτάρια που μοιράζονται απλόχερα στο thread.

Προσωπικά μου φαίνονται τελείως άκυρα τα σενάρια περι καθαρτικού και δε θα το έκανα ποτέ. Από κει και πέρα εφόσον αυτό που έχω βάλει στο φαγητό μου είναι κάτι που θα μπορούσε να βρεθεί σε κάποιο τυχαίο φαγητό που πήραμε μια τυχαία μέρα από το σπίτι ενός τυχαίου τύπου, και από τη στιγμή που είναι φανερό πως δεν προορίζω το φαγητό μου να το φάει άλλος γίνεστε αστείοι όταν λέτε για συνέπειες. Συνέπειες θα μπορούσα να έχω αν έβαζα μέσα ποντικοφάρμακα βελόνες και δεν ξέρω τι άλλο (γιατί μετά αφήνοντας το φαγητό σε κοινόχρηστο χώρο και ιδιαίτερα χωρίς προειδοποίηση είναι πιθανό κάποιος να το φάει οπότε π.χ. ανθρωποκτονία από αμέλεια) ή αν έβαζα φιστίκια και το έδινα συγκεκριμένα στο Μήτσο που έχει αλλεργία. Δεν είναι πολύ δύσκολο αλλά για μερικούς τελικά φαίνεται πως είναι.

Η διευθύντρια που το ξέρει και δεν κάνει τίποτα είναι φάουλ αλλά ψιλά γράμματα, μπορεί να έχει και χίλια δυο χειρότερα κουσούρια εφόσον δεν ξέρουμε γενικά το ποιόν της τι να πούμε. Ένας σωστός ηγέτης ακόμα κι αν δεν έχει πετύχει κανένα αποτέλεσμα τουλάχιστον θα έπρεπε να έχει τους υφισταμένους του ενήμερους για τις όποιος συγκεκριμένες ενέργειες κάνει.

Ο κατεργάρης γενικά μιλώντας θα μπορούσε να έχει κάποιο λόγο γι' αυτό που κάνει και απλά να έχει επιλέξει λάθος τρόπο για να λύσει το πρόβλημά του, στη συγκεκριμένη δεν το θεωρώ τόσο πιθανό γιατί έλεος να κλέβεις ταπεράκια από τη δουλειά αλλά καλό είναι να μη σταυρωθεί χωρίς να έχει τη δυνατότητα να δικαιολογηθεί πρώτα.

Nenya δε μας είπες όμως αν και τι κινήσεις έχουν γίνει ήδη σχετικά με το πρόβλημα. Υποθέτω το καθαρτικό δεν ήταν η πρώτη σκέψη;  :-D

• Like 3
Δημοσ.
αλλά καλό είναι να μη σταυρωθεί χωρίς να έχει τη δυνατότητα να δικαιολογηθεί πρώτα.

Τι μας λες καλέ?

Μας φαγανε οι νεωτεριστικές απόψεις.

Πίσσα και πούπουλα στον κλέφτη για παραδειγματισμό.

• Like 2
Δημοσ.

Φαντάζομαι υπάρχουν σε όλους τους χώρους εργασίας, σε μικρές και μεγάλες εταιρείες, και θέλετε να τους αρπάξετε και να τους σαπισετε στο ξύλο [ουυυπς αυτό δεν επιτρέπεται].

Για πείτε μερικά περιστατικά απ'τις δουλειές σας. Και δώστε και καμιά ιδέα αντιμετώπισής του φαινομένου της κλεψιάς από συναδέλφους.

Π.χ. εμένα μου έχουν κλέψει σοκολάτα που είχα τυλίξει με δυο σακούλες να μην φαίνεται τί είναι και την είχα αφήσει στο ψυγείο ούτε για μία ώρα. Μου έχουν κλέψει επίσης ταπερακι που είχα αφήσει να στεγνώνει δίπλα στον νεροχύτη μαζί και μαχαιροπίρουνα. Πόσο γύφτοι μερικοί;;; Κανένας σεβασμός, λες και ό,τι αφήσουμε στην κουζίνα έχουν το ελεύθερο να το τσεπώνουν.

Ώρες ώρες φοβάμαι ότι θα μείνω χωρίς φαγητό αν το βάλω στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα του break.

Φυσικά δεν υπάρχει κάμερα στην κουζίνα οπότε δεν έχουμε ιδέα ποιός/ποιοί είναι τα κλεφτρονια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Θέλω και ιδέες εκδίκησης, με τρελαίνει η κλεψιά. Σκεφτόμουν να αφήνω εδώ κι εκεί ληγμένα προϊόντα ώστε να τα απολαύσουν και με το παραπάνω. Ή π.χ. σε μπουκαλάκι κέτσαπ να έχω βάλει μέσα και κόλλα, τέτοια πραματακια γενικά :Ρ

Το αφεντικό το γνωρίζει ότι γίνονται όλα αυτά;

τον ενημέρωσες ;

btw δεν νομίζω να είναι καμιά σοβαρή εταιρία έτσι όπως τη περιγράφεις, σε εμένα όλα ελέγχονται, μπαίνουμε με κάρτες, κάμερες υπάρχουν, στη πρώην δουλειά μου φόραγα και τη στολή μου.

kit με 4 κάμερες υπάρχει και με 150Ευρώ (οκ δεν είναι HD) τα πολύ βασικά τα κάνει. Για μια εταιρία αυτό δεν είναι και τίποτα να το εφαρμόσει.

Δημοσ.

Τι μας λες καλέ?

Μας φαγανε οι νεωτεριστικές απόψεις.

Πίσσα και πούπουλα στον κλέφτη για παραδειγματισμό.

Δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο στο θρεντ ώστε να απαγορεύει στους φαγητοκλεφτες να απαντήσουν ε; Μην βρούμε και βρώμιες στο σαντουιτσακι που με τόσο κόπο ξαφρισαμε απο το κορόιδο!
  • Like 2
Δημοσ.

Ασε τα καθαρτικα γιατι αν κάποιος ειναι αλλεργικος θα πας για ανθρωποκτονια απο προθεση. Μην ειστε αφελεις. Οκ σου έκλεψε ενα σαντουιτς βρές ενα τροπο να τον μαγκώσεις και να ξεφτιλιστει ή μην βαζεις τα σαντουιτς στο ψυγειο της δουλειας.

Το πιο σημαντικο ειναι να βρεις ποιος ειναι ο κλεφτης για να ξέρεις τι ατομα εχεις γυρω σου οχι να τον εκδικηθεις ντε και καλα.... μη βιάζεσαι για την εκδικηση! Κατσε να τον βρεις πρωτα

Δηλαδή αν εγώ είμαι δυσκοίλιος και βάζω καθαρτικό στο φαγητό ΜΟΥ, αν το φάει κάποιος άλλος χωρίς την άδειά μου και του προκύψει το οτιδήποτε θα φταίω εγώ; Δε μιλάμε για ποντικοφάρμακο πχ που είναι φως φανάρι ότι υπάρχει δόλος.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ετικέτα με το όνομά σου μπορεί να τον αποθαρρύνει γιατί θα δηλώνει ξεκάθαρα σε ποιον ανήκει.

You must be new in workplaces.

Ελληνικά

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...