Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίδια τρομάρα θα πάρει με τον να τον πιάσουν στα πράσα και του πουν "τι κανείς εκεί"

Εγώ αυτό θα έκανα :P

Και κανένα μπαλόνι φουσκωμένο γεμάτο με βελόνες μέσα στο τάπερ που να σκάει όταν το ανοίξουν :P

• Like 1
  • Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλιά όταν έμεινα σε εστία μοιραζόμασταν το ψυγείο 16 άνθρωποι, ποτέ δεν είχα βάλει το όνομα μου και που και που έλειπε κανά αυγό κανά κρεμμύδι κλπ κλπ. Ποτέ δεν είπα τίποτα.

Κάποια στιγμή κάποιος πήρε τις μπύρες μου, έγινε της πόρνης, ποτέ δε μάθαμε ποιος το έκανε αλλά την επόμενη μέρα υπήρχαν οι ίδιες μπύρες στο ψυγείο στο σημείο που ήταν οι προηγούμενες.

Γενικά, δεν έχω πρόβλημα να πάρει κάποιος φαγητό, ειδικά σε ποσότητα και με τροπο που δείχνει πως πεινάει, αλλά τον καριόλη που θα πάρει κάτι που δεν έχει ανάγκη, θα του κάνω την κωλοτρυπίδα δίευρω.

• Like 5
Δημοσ.

αλλά τον καριόλη που θα πάρει κάτι που δεν έχει ανάγκη, θα του κάνω την κωλοτρυπίδα δίευρω.

Θα το συμπληρώσω στο βιογραφικό μου.

• Like 2
Δημοσ.

:P

http://www.clevermarket.gr/pd/sokolata-ekplixi-14676.htm?lang=el&path=-2002998900

DDevil το θέμα έχει φτάσει μέχρι την διευθύντρια (κάποιος της είχε κλέψει δικό της ποτήρι και φλυτζάνι), οπότε όλοι είμαστε ενήμεροι για τα θέματα κλεψιάς στην κουζίνα. Ωστόσο δεν έχει βάλει μια καμερουλα να μάθουμε ποιοί είναι. Πριν κάποια χρόνια πάντως είχε πιαστεί στα πράσα κλεφτρονι και απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο λογος? Αφου η μονη λυση ειναι αυτη.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν βάζει μια καμερουλα να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα...

Πολύ ωραίες ιδέες γράφτηκαν πάντως ;)

Και μερικά δεδομένα ακόμα: τον χώρο της κουζίνας του κτηρίου μας τον επισκέπτονται καθημερινά πάνω από 50 άτομα. Κέντρο διερχομένων δηλαδή. Παρ'όλα αυτά όμως δεν είναι και σπάνιο να τύχει να είσαι μόνος στην κουζίνα για μερικά λεπτά. Ο ύποπτος επίσης δεν είναι μόνο ένα άτομο. Προσωπικά έχω υποψίες για κάτι γραμματείς...τις οποίες καρασυμπαθει η διευθύντρια. Δεν θα ρισκάρω να πω τίποτα αν δεν έχω τρανταχτες αποδείξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πιθανως να μην επιτρεπεται να μπει καμερα σε εκεινο το σημειο. Και αν ειναι σοβαρη εταιρεια και το εχει ψαξει το θεμα, δεν θα θελει να ρισκαρει καποια καταγγελια.

Δημοσ.

<p>α σε φροντιστήριο δουλεύεις ;</p>

<p>μήπως είναι μαθητές; </p>

<p>οπότε μπορεί να είναι απλά πελάτες αυτοί που κλέβουν</p>

Και ναι και όχι, μην πω παραπάνω και καρφωθουμε ε :Ρ

Μαθητές κ γονείς δεν έχουν πρόσβαση πάντως σ'αυτόν τον χώρο. Οπότε οι κλέφτες βρίσκονται ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν βάζει μια καμερουλα να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα...

Δυσκολευεσαι να τη ρωτησεις?

Επισης ποσο καιρο συμβαινει αυτο? Δεν ξερω αν αναφερθηκε και δε το θυμαμαι.

Οσο για τα καθαρτικα ειμαι στο ρευμα των αρνητικων!  :-D (σε περιπτωση,που μαζευεις ψηφους!)

Δημοσ.

Είμαι 2 χρόνια και τα περιστατικά κλεψιας μου έχουν πει ότι συμβαίνουν από πιο παλιά.

Δεν θέλω να επιμείνω για το θέμα της κάμερας, εξάλλου είπαμε η διευθύντρια είναι ενημερωμένη. Οπότε ας κάνει κι εκείνη κάτι αν θέλει. Μέχρι τότε όμως είναι σαν να έχει αφήσει εμάς να βγάλουμε το φίδι απ'την τρύπα.

Δημοσ.

Οχι "σαν να σας εχει αφησει" αλλα "σας εχει αφησει" ισως διοτι θελει να μην αναλαβει την ευθυνη της. Ειναι αρκετος ο καιρος για να μην εχει λαβει μετρα. Καλο ειναι να την ενημερωσεις προτου κανεις οτιδηποτε. 

Φιλικα

Δημοσ.

Ρίξε μια μύγα ή κατσαρίδα μέσα στα γεμιστά πχ και δε θα πάθει τίποτα και φαΐ ξένο δε θα ξαναακουμπησει

Δημοσ.

μήπως αυτός που τα κλέβει δεν τα τρώει ο ίδιος; μπορεί να τα κλέβει για να τα δίνει στους φτωχούς

ή στα παιδιά του

πράκτορες της ΕΥΠ τα κλέβουν εκ μέρος της κυβερνησης για να τα δωσουν στους λαθρομετανάστες!

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...