Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμαν πια,μην δειτε εναν ανθρωπο να θελει το φαγητο του να ειναι ευκολοχωνευτο.Εγω τις πατατες μου σε καστορελαιο τις τηγανιζω,αν φας προβλημα σου.

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βιτριόλι και ακουαφόρτε ~ Θάνατος στους κλέφτοσάντουιτσαδες!

Δικό μας είναι ότι γουστάρουμε βάζουμε μέσα, όπου θέλουμε το αφήνουμε!!

• Like 5
Δημοσ.

Βιτριόλι και ακουαφόρτε ~ Θάνατος στους κλέφτοσάντουιτσαδες!

Δικό μας είναι ότι γουστάρουμε βάζουμε μέσα, όπου θέλουμε το αφήνουμε!!

Το θεμα ειναι να βρεθει ο κλεφτης για να αντιμετωπισει τον σφριγηλο λογο μας οχι να τον βλαψουμε.

Δημοσ.

Μάγκες με την ιδια λογική και οσοι έχουν αγριοσκυλα στα οικοπεδα τους δεν θα έπρεπε να βάζουν πινακιδες που λενε οτι μέσα υπάρχει σκυλος ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δημοσ.

Τα περισσοτερα που εχουν ειπωθει ειναι ακινδυνα.Μπορει ο κλεφτης να διακατεχεται απο μια λυσσαλεα συμπεριφορα που προερχεται απο την λαιμαργια του,αλλα απο την πρωτη μπουκια θα καταλαβει το λαθος του και θα σταματησει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες με την ιδια λογική και οσοι έχουν αγριοσκυλα στα οικοπεδα τους δεν θα έπρεπε να βάζουν πινακιδες που λενε οτι μέσα υπάρχει σκυλος ΠΡΟΣΟΧΗ!

Λογική απο τα Lidl  :-D

Βάση νομοθεσίας, αν μπει ο άλλος μέσα στο σπίτι σου και εσύ ή ο σκύλος ή ο οποιοσδήποτε του προκαλέσει ζημιά, τον αποζημιώνεις για την ζημιά που του προκάλεσες. Οπότε ναι πρέπει να υπάρχει πινακίδα που να λέει οτι έχεις σκύλο και είναι άγριος, γιατί ο ταχυδρόμος δεν το ξέρει.

Με την λογική (απο τα Lidl), επειδή ο άλλος μπορεί να έχει δυσανεξία στη λακτόζη, αλλεργία στο προσούτο, αλλεργία στο αγριόχορτο, έλλειψη ενζύμου P-Y-O, εγώ πρέπει να βάζω στο σάντουιτς ΜΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΥΡΙ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ, ΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΘΩΜΑ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ιχνη μαγιονέζας και ξηρών καρπών κλπ κπλ

Απορώ μερικοί πώς κάνουν συλλογισμούς και συνειρμούς εδω μέσα..

Επεξ/σία από j0hnn1e
  • Like 11
Δημοσ.

Ναι ενω το "δεν συντηρω το αμαξι μου για τους χ,ψ ζ λογους το βάζω στη κυκλοφορια στους δρομους και ειναι δικαιωμα μου" σε προηγουμενο ποστ το οποιο απέφυγες να απαντήσεις προέρχεται απο μέτρ των συνειρμών :cry:

εγω παντως προειδοποιησα , οι περισσοτεροι πειθονται μολις την πάθουν. Σε αυτο συμπεριλαμβάνεται φυσικα και η δυσαρέσκεια του προισταμενου αν οχι οι ποινικες ευθυνες(αν δεν πάει τοσο μακρυα το θέμα και δεν βάλει κάποιος μεσα στο σαντουιτς σκοπιμα κάτι φαρμακευτικο που θα αποδειχθει οτι προκάλεσε ζημιά σε κάποιον που το έφαγε) γιατι κατι που συμβαινει στο χώρο της εργασιας και δεν τον ενημέρωσες οποτε έδρασες με δικη σου πρωτοβουλια.

Δημοσ.

Δηλαδή το δικό μου σάντουιτς είναι ζωντανό και υπάρχει περίπτωση με το που ανοίξει το ψυγείο ο επίδοξος κλέφτης να του επιτεθεί; 

• Like 5
Δημοσ.

Είναι δικαίωμα μου να μην συντηρήσω το αμάξι μου, τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό; Θα με κοψουν στο ΚΤΕΟ; Ναι. Θα μου κόψουν κλήση αν με πιάσουν; Ναι. Θα με βάλουν φυλακή αν μου κλέψει το αμάξι, τρακάρει 3ος και πεθάνει; Οχι. Γιατί; Γιατί δεν οδηγούσα εγώ. Ευθύνη μου να το συντηρήσω, ευθύνη μου να ξέρω σε τι κατάσταση είναι και τα όρια του. Εγώ δεν θα πάρω στον λαιμό μου κάποιον.

Δηλαδή αν οδηγώ ferrari και ο άλλος δεν έχει ξαναοδηγήσει, μου κλέψει τα κλειδιά και σκοτωθεί και πάρει και άλλους 10, φταίω εγώ που έχω την Ferrari ή φταίω πάλι εγώ που δεν έμαθα στον κλέφτη να οδηγεί την ferrari μου. Ναι, λογική απο τα Lidl.

Απλα και ξάστερα αυτό δεν υφίσταται. Ίσως το χάνεις στο απλά και λογικά..

Δηλαδή το δικό μου σάντουιτς είναι ζωντανό και υπάρχει περίπτωση με το που ανοίξει το ψυγείο ο επίδοξος κλέφτης να του επιτεθεί; 

Το είπα και πιο πριν οτι δεν θα ασχοληθώ και λάθος μου που το συνέχισα. Ο συγκεκριμένος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα δυστυχως..

• Like 3
Δημοσ.

DDevil το θέμα έχει φτάσει μέχρι την διευθύντρια (κάποιος της είχε κλέψει δικό της ποτήρι και φλυτζάνι), οπότε όλοι είμαστε ενήμεροι για τα θέματα κλεψιάς στην κουζίνα. Ωστόσο δεν έχει βάλει μια καμερουλα να μάθουμε ποιοί είναι. Πριν κάποια χρόνια πάντως είχε πιαστεί στα πράσα κλεφτρονι και απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Θυμήθηκα και περιστατικό με συνάδελφο: είχε αγοράσει ένα κουτί κωκακια να μας κεράσει για την γιορτή της. Το οποίο κουτί αφού το τύλιξε με σακούλες σουπερμαρκετ και πάνω ζωγραφισε μια νεκροκεφαλη και την λέξη DANGER, το έβαλε στο ψυγείο με σκοπό να μας τα εμφανίσει την ώρα του break. Ε απ'τα 20 γλυκακια μας είχαν αφήσει οι κλέφτες 5...

Δημοσ.

Ο,τι έχω μαγειρέψει ή μπορεί να έχω φέρει για σνακ κάνα γιαούρτι, κάνα φρούτο κλπ.

Δημοσ.

Αν είναι κάτι σε γλυκό βάλε αλάτι αντι ζάχαρης

Αν είναι κάτι σε αλμυρό καυτερή πιπεριά σε μικρά κομμάτια και ταμπασκο :P ( μπορεί να μπει και σε γλυκό για να σπάσει τη γλύκα :P )

(Είχε πέσει το μάτι μου σε μια συνταγή με μπισκότα 50-50, 2 κομμάτια η ζύμη στην μια εβαζε καυτερο και μετά τα εψηνε μαζί, russian roulette cookies, κανε μια μικρή δόση και ασε λίγα σε ταπερακι πχ 5 τα 4 καυτερα και το 1 επάνω επάνω γλυκό) :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...