j0hnn1e Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ο Χ κλέφτης μου παίρνει το κολατσιό κάθε μέρα. Εγώ σήμερα αποφασίζω να βάλω φυστίκια. Ο Χ κλέφτης έχει αλλεργία στα φυστίκια, παθαίνει αλλεργικό σοκ και πεθαίνει, Γιατί? Γιατί αυτός έφαγε φυστίκια. Ποιος και πώς θα αποδείξει οτι : i) Εγώ τις άλλες μέρες δεν έβαζα φυστίκια στο κολατσίο μου ii) Αυτός κάθε μέρα έκλεβε το κολατσιό μου iii) Εγώ την Ψ μέρα έβαλα φυστίκια iv) Ο Χ κλέφτης την μέρα που εγώ έβαλα φυστίκια έκλεψε το φαγητό μου (ο νεκρός κλέφτης έτσι v) Το οτι αν εγώ γνωρίζω τι αλλεργία έχει ο κάθε ενας απο τους 20-30-50-100 εργαζόμενους. Ξέρεις οτι για αυτό το λόγο η κάθε εταιρία γράφει στην ετικέτα "περιέχει υπολλείματα απο ... " επειδή ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι καταναλώνει. Αυτό που ισχυρίζεσαι δεν έχει καμία υπόσταση. 8
Mau-Maus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Παιδια βαλτε του ποντικοφάρμακο και αν σας πιάσουν πείτε οτι το θέλατε για τα ποντικάκια που έχετε στο σπίτι δεν θα σας κάνουν τίποτα , αυτός που το έφαγε θα φταίει .. 1
hliastsek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 O vsl παρακολουθει απο μια γωνία και ελπίζει αυτο το thread να καταλήξει απο καθαρτικο στο... αγαπημενο του θεμα 5
DDevil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ο Χ κλέφτης μου παίρνει το κολατσιό κάθε μέρα. Εγώ σήμερα αποφασίζω να βάλω φυστίκια. Ο Χ κλέφτης έχει αλλεργία στα φυστίκια, παθαίνει αλλεργικό σοκ και πεθαίνει, Γιατί? Γιατί αυτός έφαγε φυστίκια. Ποιος και πώς θα αποδείξει οτι : i) Εγώ τις άλλες μέρες δεν έβαζα φυστίκια στο κολατσίο μου ii) Αυτός κάθε μέρα έκλεβε το κολατσιό μου iii) Εγώ την Ψ μέρα έβαλα φυστίκια iv) Ο Χ κλέφτης την μέρα που εγώ έβαλα φυστίκια έκλεψε το φαγητό μου (ο νεκρός κλέφτης έτσι v) Το οτι αν εγώ γνωρίζω τι αλλεργία έχει ο κάθε ενας απο τους 20-30-50-100 εργαζόμενους. Ξέρεις οτι για αυτό το λόγο η κάθε εταιρία γράφει στην ετικέτα "περιέχει υπολλείματα απο ... " επειδή ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι καταναλώνει. Αυτό που ισχυρίζεσαι δεν έχει καμία υπόσταση. Εγω δεν μιλησα για φυστικια ουτε για άλλα τέτοια προιοντα , προφανως και ετσι οπως το θέτεις δεν έχει καμια υποσταση. Για το καθαρτικο μιλησα εγω που δεν εβαζες τις αλλες μέρες αλλα ξαφνικα αποφάσισε να το βάλεις εκεινη την μέρα.
the other one Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Και για το καθαρτικό τα ίδια ισχύουν τι θα πει στα άλλα που σου τρωγα ήταν οκ σε αυτό μου έκατσε βαρύ; και πολύ αμφιβάλλω κι αν μπορεί να αποδείξει κάποιος τι έβαλες μέσα και πως το συγκεκριμένο σαντουιτς τον έστειλε. Δεν θα μπει καν στο κόπο. Δε μιλάμε να τον στείλεις τον άλλο, μια επίσκεψη μέχρι την τουαλέτα ίσα να τον πιάσει ένα ωραιότατο παρατεταμένο τσιρλιπιπί θα του δώσει το απαραίτητο μάθημα. 1
j0hnn1e Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εγω δεν μιλησα για φυστικια ουτε για άλλα τέτοια προιοντα , προφανως και ετσι οπως το θέτεις δεν έχει καμια υποσταση. Για το καθαρτικο μιλησα εγω που δεν εβαζες τις αλλες μέρες αλλα ξαφνικα αποφάσισε να το βάλεις εκεινη την μέρα. Όπου φυστίκια βάλε καθαρτικό. Εγώ το έχω επειδή είμαι δυσκοίλιος και τις δύσκολες μέρες το βάζω στη σαλάτα μου. Πες μου πως θα αποδείξεις τα παραπάνω. Παιδια βαλτε του ποντικοφάρμακο και αν σας πιάσουν πείτε οτι το θέλατε για τα ποντικάκια που έχετε στο σπίτι δεν θα σας κάνουν τίποτα , αυτός που το έφαγε θα φταίει .. Δεν μιλάμε για το φαγητό του, ούτε για φαγητό που ετοιμάζεις για κοινωνική σύναξη ή για να προσφέρεις. Μιλάμε για το δικό σου φαγητό .Δηλαδή είναι σαν να λέμε, εγώ μαγείρεψα μια κατσαρόλα φαγητό, έριξα μέσα ποντικοφάρμακο, μπήκε ενας κλέφτης, μου άδειασε το σπίτι, έφαγε και το φαγητό μου και πέθανε. Εγώ πάω στη στενή επειδή βάζω ποντικοφάρμακο στο φαγητό μου.. Αυτά που λέτε δεν στέκουν. 3
Mau-Maus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στην κατσαρόλα του σπιτιού σου και στο δημόσιο ψυγείο της δουλειάς, δεν νομίζεις ?
g_alkis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Σοκολατόπιτα όπως στο The help σε κοινή θέα. Μπορεί να μην μάθεις ποιος θα την φάει αλλά η ικανοποίηση εκδίκησης θα είναι ανεκτίμητη. 1
Swimmer21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Βαλε μεσα στο φαγητο βελόνες και αν σε πιασουν πες οτι τις βαζεις για να τρως προσεκτικα και να μασας καλα το φαγητο γιατι εχεις προβληματα με το στομαχι σου.. Σιγα
j0hnn1e Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στην κατσαρόλα του σπιτιού σου και στο δημόσιο ψυγείο της δουλειάς, δεν νομίζεις ? Σαφώς. Όπως και στο κολατσιό με το κέρασμα. Το ένα υπόκειται σε προσωπική αυστηρά κατανάλωση το άλλο σε γενική. Κανείς δεν σου είπε να το φας, το έκλεψες και το έφαγες κρυφά χωρίς να ρωτήσεις και χωρίς να γνωρίζεις τι έχει μέσα. Εγώ φταίω; Δεν νομίζω. Αφήνω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου στο γραφείο μου, τα κλέβεις, δεν έχω κάνει συντήρηση στα φρένα και πεθαίνεις σε τροχαίο. Θα με πάνε στη στενή επειδή εσύ εκλεψες το αμάξι μου και τράκαρες; 2
Adon1s Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στην κατσαρόλα του σπιτιού σου και στο δημόσιο ψυγείο της δουλειάς, δεν νομίζεις ? Το φαγητο απλά στην προκειμένη δεν είναι κοινόχρηστο-μπουφες, αλλά ατομικό-προσωπικο. 3
dimitrisOP Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Να το κρατάς παραμάσχαλα δεν παίζει? Εγώ πάντα έτσι εκανα
*nenya* Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Παιδια βαλτε του ποντικοφάρμακο και αν σας πιάσουν πείτε οτι το θέλατε για τα ποντικάκια που έχετε στο σπίτι δεν θα σας κάνουν τίποτα , αυτός που το έφαγε θα φταίει .. Ντάξει, είπαμε, δεν πρόκειται να φτάσουμε και στον φόνο!! Το καθαρτικο ή τα ληγμένα πάντως που έλεγα σκοπεύω να το κάνω. Το πολύ πολύ να την βγάλει λίγη ώρα στην τουαλέτα :Ρ και μετά να δούμε αν θα μειωθούν οι κλοπές ή όχι. DimitrisOP: μερικά φαγητά/γλυκά δεν μπορείς να τα έχεις εκτός ψυγείου για ώρες. Εννοείται ότι όσα μπορώ να τα κρατάω εκτός τα βάζω στο γραφείο μου και δεν τίθεται θέμα κλοπής.
dimitrisOP Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Παντού συμβαίνει αυτό, από την στιγμή που είναι δημόσιο το ψυγείο, καλύτερα να παίρνεις φαγητά που αντέχουν εκτός ψυγείου. Όλα τα άλλα για καθαρτικά , πέτρες , βόμβες στο φαγητό μέσα είναι λίγο .. too much.. 4
Mau-Maus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το φαγητο απλά στην προκειμένη δεν είναι κοινόχρηστο-μπουφες, αλλά ατομικό-προσωπικο. Σύμφωνοι , όταν το εχεις όμως σε εναν κοινόχρηστο χώρο οφείλεις να εισαι πολύ προσεκτικός δεν μπορείς να αφήνεις δηλητήριο, μπορεί να ισχυριστεί ο άλλος οτι το πέρασε για το δικό του σάντουιτς που ειχε παραδιπλα και χίλια δυο άλλα , με λίγα λογια αν προκαλέσεις σοβαρή βλάβη δεν ξεμπερδεύεις έτσι εύκολα και στο φινάλε οκ ρε παίδες είπαμε να τον πιάσουμε τον κλεφτη οχι να τον στείλουμε κ στο νοσοκομείο ! ------ εγώ πάντως δεν θα άφηνα ΠΟΤΕ το φαγητό μου σε κοινόχρηστο χώρο που έχει πρόσβαση ο καθένας .. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις