livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ενταξει ρε παιδες, χαβαλε κανουμε δεν θα τον πεθανουμε τον ανθρωπο με την πιο καυτερη πιπερια στο κοσμο και καθαρτικα.. Αλλα δεν ειναι κακο να γελασουμε και λιγο αφου κανει που κανει τη μαλακια αυτος και κλεβει φαγητο.. ναι εννοειται αυτο ειπα κι εγω μπορεις να του την κανεις για να γελασεις και να παρει ενα μαθημα αλλα μη το παρατραβαμε κιολας με καθαρτικα και ληγμενα και δε ξερω κι εγω τι. λυσσα στο αλατι να το κανεις μια φορα να δεις αν θα ξαναπλησιασει. 1
bedazzled Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Να καταλάβετε μερικοί ότι δεν πρέπει να αγγίζετε πράγματα που δεν ξέρετε τι περιέχουν μέσα... Κι εμένα μ'αρέσουν τα μανιτάρια και οι περίπατοι στο δάσος, αλλά δεν θα φάω κάποιο. Θα αγοράσω αυτό που είναι όντως ασφαλές. Δεν θα πάω να κάνω μήνυση στο Θεό, στην φύση ή στην δασονομία. Κοντά τα χεράκια σας λοιπόν, για να είμαστε όλοι happy campers... τόση υπεράσπιση σε κλεφτές δεν δικαιολογείται. Όσο για τους χαρακτηρισμούς, τους αντιπαρέρχομαι. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι πιο μισάνθρωποι είναι αυτοί που διαφημίζουν συνεχώς την "ανθρωπιά" τους (σαν αυτούς που μιλάνε συνέχεια για τις φανταστικές κατακτήσεις τους), ενώ οι πραγματικά φιλάνθρωποι που θα δώσουν φαγητό σε έναν πραγματικό φτωχοδιάβολο, δεν το διαφημίζουν. 2
Pokemon640 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 οκ επειδη το κανουν στο ντουμπαι ας γινουμε κι εμεις πρωτογονοι και να του κοψουμε τα ποδια. το να τον διωξεις ειναι απολυτως λογικο. οχι ομως να τον στειλεις να δει και τα ραδικια αναποδα επειδη επαιρνε φαγητα απο το ψυγειο. το καλύτερο καψόνι είναι η δηλητηρίαση (χωρίς να σκοτωθεί) για τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά ποτέ δεν με κλέψαν
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Να καταλάβετε μερικοί ότι δεν πρέπει να αγγίζετε πράγματα που δεν ξέρετε τι περιέχουν μέσα... Κι εμένα μ'αρέσουν τα μανιτάρια και οι περίπατοι στο δάσος, αλλά δεν θα φάω κάποιο. Θα αγοράσω αυτό που είναι όντως ασφαλές. Δεν θα πάω να κάνω μήνυση στο Θεό, στην φύση ή στην δασονομία. Κοντά τα χεράκια σας λοιπόν, για να είμαστε όλοι happy campers... τόση υπεράσπιση σε κλεφτές δεν δικαιολογείται. Όσο για τους χαρακτηρισμούς, τους αντιπαρέρχομαι. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι πιο μισάνθρωποι είναι αυτοί που διαφημίζουν συνεχώς την "ανθρωπιά" τους (σαν αυτούς που μιλάνε συνέχεια για τις φανταστικές κατακτήσεις τους), ενώ οι πραγματικά φιλάνθρωποι που θα δώσουν φαγητό σε έναν πραγματικό φτωχοδιάβολο, δεν το διαφημίζουν. α εσυ δεν εισαι καλα. για ποια υπερασπιση μιλας? οτι θες καταλαβαινεις ε? ειπα πως δεν ειναι σωστο να τον στειλεις τον αλλον στο ταφο επειδη σου επαιρνε το φαγητο. οχι να μη του κανεις χουνερι. αλλα αμα εχεις την κακια μεσα σου ετσι ειναι! το καλύτερο καψόνι είναι η δηλητηρίαση (χωρίς να σκοτωθεί) για τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά ποτέ δεν με κλέψαν το θεμα ειναι πως δε ξερεις ποσο θα δηλητιριαστει. αν τον επιανε ενα κοψιμο ναι σιγουρα θα ηταν το καλυτερο! εγω δεν εχω δουλεψει καν σε χωρο που να εχει και ψυγειο και να βαζεις φαγητα. τωρα αν μου το εκανε καποιος δε ξερω τι θα εκανα παντως σιγουρα θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι!
bedazzled Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 livefreeordie Εσύ γιατί δεν δίνεις σεξ σε κάποιον που απλά θέλει να ξεκαυλώσει; Δεν θα πάθεις τίποτα, ειδικά αν φοράει προφυλακτικό. Έτσι δεν είναι; Δεν είναι σαν το τοστ που είναι υλικό αγαθό και θα σου λείψει μετά. Σε έχουν βαρέσει τα μεταπτυχιακά στο κεφάλι μου φαίνεται.. 2
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 livefreeordie Εσύ γιατί δεν δίνεις σεξ σε κάποιον που απλά θέλει να ξεκαυλώσει; Δεν θα πάθεις τίποτα, ειδικά αν φοράει προφυλακτικό. Έτσι δεν είναι; Δεν είναι σαν το τοστ που είναι υλικό αγαθό και θα σου λείψει μετά. Σε έχουν βαρέσει τα μεταπτυχιακά στο κεφάλι μου φαίνεται.. που κολλαει το σεξ? το γυρνας αλλου το θεμα τωρα. αστο δε καταλαβαινομαστε!
bedazzled Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γιατί κορίτσι μου γλυκό δεν δίνεις σεξ σε όποιον στο ζητήσει; Έτσι κι ο άλλος μπορεί να μην θέλει να δώσει το τοστ του! Τι δεν καταλαβαίνεις; Θες διδακτορικό μήπως για να το πιάσεις; 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γιατί κορίτσι μου γλυκό δεν δίνεις σεξ σε όποιον στο ζητήσει; Έτσι κι ο άλλος μπορεί να μην θέλει να δώσει το τοστ του! Τι δεν καταλαβαίνεις; Θες διδακτορικό μήπως για να το πιάσεις; η λογικη σου φτανει τα ορια της παρανοιας. γελαω. οκ. επειδη ο αλλος σου κλεβει το πολυτιμο τοστ σου σκοτωσε τον. κι εις ανωτερα. οσο για το μεταπτυχιακο μαλλον σε ζορισε πολυ εκεινη η συζητηση για να το θυμασαι ακομη. πρεπει να εχεις πολυ καιρο...........
bedazzled Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Βάζεις λόγια στο στόμα μου περί φόνου και πίπες μπλε. Μέχρι εκεί φτάνει το IQ σου. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Θα ήθελα πάντως να σας είχα συνάδελφους, κι ας αγόραζα σπέσιαλ πιπεριές κάθε μέρα... σεβαστείτε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του καθενός να τρώει ότι πικάντικο συστατικό θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε SJW. Δεν είναι προς δημόσια βρώση, ούτε για κυλικείο. Deal with it.- 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Βάζεις λόγια στο στόμα μου περί φόνου και πίπες μπλε. Μέχρι εκεί φτάνει το IQ σου. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Θα ήθελα πάντως να σας είχα συνάδελφους, κι ας αγόραζα σπέσιαλ πιπεριές κάθε μέρα... σεβαστείτε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του καθενός να τρώει ότι πικάντικο συστατικό θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε SJW. Δεν είναι προς δημόσια βρώση, ούτε για κυλικείο. Deal with it.- κολλησες με τις πιπεριες εσυ και τα καυτερα. αγορακι μου εγω μιλαω για τραβηγμενα πραγματα οπως ληγμενα προιοντα και καθαρτικα κι ολα αυτα τα σχετικα που αναφερθηκαν και μπορει να γινουν επικυνδινα. ή μηπως σου αρεσει να τρως ληγμενα?? αμα ο αλλος εχει αλλεργια στις πιπεριες και το ξερει λες να μη κοιτουσε τι εχει το σαντουιτς σου πριν το φαει??? ελεος. κουνα λιγο το κεφαλι σου να ερθει στη θεση του ο εγκεφαλος.
bedazzled Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πρέπει να είσαι άγαμη θυγατέρα εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν θα σου δώσω λογαριασμό τι θα βάλω στο τοστ μου, που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Θα το χωνέψεις αυτό; Ευθύνη για τον εαυτό σου και τις αλλεργίες σου έχεις εσύ σαν ενήλικας να προσέχεις. Δεν είμαστε nanny state. Δηλαδή αν έχεις κοιλιοκάκη, να μην βάλω ψωμί με γλουτένη; Ρε άντε κούνα το κεφάλι σου λέω εγώ! Κανείς δεν πέθανε από καθαρτικό, ούτε κόψιμο... ειδικά το δεύτερο είναι συχνό φαινόμενο από junk food. 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πρέπει να είσαι άγαμη θυγατέρα εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν θα σου δώσω λογαριασμό τι θα βάλω στο τοστ μου, που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Θα το χωνέψεις αυτό; Ευθύνη για τον εαυτό σου και τις αλλεργίες σου έχεις εσύ σαν ενήλικας να προσέχεις. Δεν είμαστε nanny state. Δηλαδή αν έχεις κοιλιοκάκη, να μην βάλω ψωμί με γλουτένη; Ρε άντε κούνα το κεφάλι σου λέω εγώ! Κανείς δεν πέθανε από καθαρτικό, ούτε κόψιμο... ειδικά το δεύτερο είναι συχνό φαινόμενο από junk food. ουφ. με κουρασες! no more comments.
bedazzled Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οκ, καλό σου βράδυ και προσοχή στα τοστ της δουλειάς. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μπορει να ειναι λατρης των καυτερων. Plot twist, έχει πλάκα να του αρέσει του κλεφτοσαντουιτσά και να ρωτήσει τη νένυ για τα υλικά 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Η πλακα ειναι να διαβαζει αυτο το νημα και να τα πηρε για ξεκαρφωμα πχ και αυριο να ριξει αυτος wasabi στο νεο φαγητο της Νενης που η ιδια θα θεωρει οτι θα παραμεινει ανεπαφο. Νow that's what I call a plot twist 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις