DDevil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Και μια θεόχαζη ερώτηση......το καθαρτικο πού το βρίσκω ρε παιδιά και πόσο κοστίζει; Ασε τα καθαρτικα γιατι αν κάποιος ειναι αλλεργικος θα πας για ανθρωποκτονια απο προθεση. Μην ειστε αφελεις. Οκ σου έκλεψε ενα σαντουιτς βρές ενα τροπο να τον μαγκώσεις και να ξεφτιλιστει ή μην βαζεις τα σαντουιτς στο ψυγειο της δουλειας. Το πιο σημαντικο ειναι να βρεις ποιος ειναι ο κλεφτης για να ξέρεις τι ατομα εχεις γυρω σου οχι να τον εκδικηθεις ντε και καλα.... μη βιάζεσαι για την εκδικηση! Κατσε να τον βρεις πρωτα 5
forgotten Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 να τους ξυρισουμε και να τους διαπομπευσουμε στο συνταγμα με την ταμπελα ειμαι tedyboys μετα το καθαρσιο και την γομα . ΠΡΟΣΟΧΗ στα παρατραγουδα μετα λεω . 1
bedazzled Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το σαντουιτς μου με σως καθαρτικου,εμετογονου και random πιπερακια απο μια γλαστρα,βοηθησε στο να βρεθει ο κλεφτης αλλα και να με διωξουν απο την δουλεια. Ο κλέφτης ήταν το αφεντικό ή κάποιος συγγενής του;
Muchacho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ο κλέφτης ήταν το αφεντικό ή κάποιος συγγενής του; To αφεντικο. 3
bedazzled Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 To αφεντικο. Καλός γύφτος κι αυτός. Άλλος δεν πληρώνει κωλόχαρτα/σαπούνια, κι άλλος κλέβει το φαγητό των υπαλλήλων του. 2
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Και μια θεόχαζη ερώτηση......το καθαρτικο πού το βρίσκω ρε παιδιά και πόσο κοστίζει; φαρμακειο.. απο 3-4 €... κανεις δεν ειναι αλλεργικος στο καθαρτικό... το καλο ειναι αυτο της κωλονοσκόπησης... 7
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Και μια θεόχαζη ερώτηση......το καθαρτικο πού το βρίσκω ρε παιδιά και πόσο κοστίζει; Φαρμακείο. Ανάλογα τι θα πάρεις, το κόστος ξεκινά από τα περίπου 7 ευρώ.
the other one Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 φαρμακειο.. απο 3-4 €... κανεις δεν ειναι αλλεργικος στο καθαρτικό... το καλο ειναι αυτο της κωλονοσκόπησης... κλαίω που ξέρετε ποια είναι και τα "καλά" 9
bedazzled Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 κλαίω που ξέρετε ποια είναι και τα "καλά" Επί παντός επιστητού το Insomnia! 4
DDevil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 zio ήμουν στα μερη σου χθες !!!! Σε ένα καλο μεζεδοπωλειο κτυπησα τα τσιπουράκια μου και ηρθα στα ισα μου φαρμακειο.. απο 3-4 €... κανεις δεν ειναι αλλεργικος στο καθαρτικό... το καλο ειναι αυτο της κωλονοσκόπησης... Ας παει να το πει στον προισταμενο να κανουν μια συγκεντρωση να το θίξουν το θέμα. Εγω δεν συμφωνω με το καθαρτικο γιατι και δικιο να έχεις θα το χάσεις. 5
j0hnn1e Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ασε τα καθαρτικα γιατι αν κάποιος ειναι αλλεργικος θα πας για ανθρωποκτονια απο προθεση. Μην ειστε αφελεις. Οκ σου έκλεψε ενα σαντουιτς βρές ενα τροπο να τον μαγκώσεις και να ξεφτιλιστει ή μην βαζεις τα σαντουιτς στο ψυγειο της δουλειας. Το πιο σημαντικο ειναι να βρεις ποιος ειναι ο κλεφτης για να ξέρεις τι ατομα εχεις γυρω σου οχι να τον εκδικηθεις ντε και καλα.... μη βιάζεσαι για την εκδικηση! Κατσε να τον βρεις πρωτα Απο πρόθεση; Εγώ δηλαδή είμαι σφιχτοκώλης και δεν μπορώ να ανακουφιστώ. Τρώω το σαντουιτς μου με σως λακτουλόζης. Δεν πρόσφερα σε κανεναν το σάντουιτς μου ή το κολατσιό μου, το έκλεψε και το έφαγε, ευθύνη του είναι. Δηλαδή αν είναι αλλεργικός στο φυστίκι και εγώ έχω στη σαλάτα μου φυστίκι και αυτός είναι μ@λακας και το φάει, εμένα θα με πάνε φυλακή. Cool story bro! Και μια θεόχαζη ερώτηση......το καθαρτικο πού το βρίσκω ρε παιδιά και πόσο κοστίζει; Φαρμακείο, ζήτα λακτουλόζη. 18
DDevil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Απο πρόθεση; Εγώ δηλαδή είμαι σφιχτοκώλης και δεν μπορώ να ανακουφιστώ. Τρώω το σαντουιτς μου με σως λακτουλόζης. Δεν πρόσφερα σε κανεναν το σάντουιτς μου ή το κολατσιό μου, το έκλεψε και το έφαγε, ευθύνη του είναι. Δηλαδή αν είναι αλλεργικός στο φυστίκι και εγώ έχω στη σαλάτα μου φυστίκι και αυτός είναι μ@λακας και το φάει, εμένα θα με πάνε φυλακή. Cool story bro! Φαρμακείο, ζήτα λακτουλόζη. Α και επειδη εχεις δυσκοιλιοτητα ξαφνικα έβαλες καθαρτικο στο σαντουιτς και τοσες αλλες μερες γιατι δεν έβαζες? κουλ στορυ μπρο? προσέξτε μην μαγκώσουνε και δεν μπορειτε να κανετε τιποτα μετα! Εχω ξαναπει πρέπει να φροντιζεις πάντα να καλύπτεσαι σε αυτα που κανεις αν δεν το κανεις θα σε καρφώσουνε. Δεν μιλάω βεβαια για απατεωνιές μιλάω για κάλυψη σε πράξεις κανονικές πχ πας να κάνεις ενα συμβολαιο πρέπει να έχεις καλυψει τα νώτα σου αλλιως ο εργοδοτης μπορει να ξυπνησει μια μέρα στραβα και να σε διώξει αν ομως έχει φτιάξει ενα καλο συμφωνητικό ή μια συμβαση τοτε δεν μπορει να σου κανει τιποτα. Καλυτερα να θέσει το ζητημα στον προισταμενο στο χωρο της δουλειας δεν κάνεις οτι γουστάρεις πρεπει να ενημερώνεις το λεω αυτο γιατι μου την έχουνε πει και μενα σε αυτο στις αρχές. Πρεπει να ενημερώνεις για το παραμικρο δυστυχως ή ευτυχως. Για αυτο στην άδεια ή στο ρεπο κλεινεις το κινητο που λεει ο λογος και δεν ασχολεισαι με κανεναν !!! Γιατι στη δουλεια ολο πρηζει ο ενας τον αλλον ποτε αυτο ποτε εκεινο εγινε αυτο εγινε εκεινο και να σε ενημερωσω και μααααλακιες!!! Ετσι ειναι στη δουλεια πρεπει να ενημερωνεις τους πάντες για τα πάντα! Αλλιως θα στην πουνε και θα σε πρηξουν.
the other one Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δε κατάλαβα και πες ότι το τρώει κάποιος και φεύγει σούμπιτος με αλλεργικό σοκ. Τι θα πει φταίει ο Χ γιατί έβαλε μαλακία στο τοστ του; Το πιο πιθανό είναι πως θα κάνει τουμπεκί για να μη ξεφτιλιστεί... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις