Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας κοπιάσει να μπει εδώ μέσα να διαμαρτυρηθεί και θα λάβει την περιποίηση που του αρμόζει! :D

Θα του ανοίξουμε το στόμα και θα τον βάλουμε να φάει με το ζόρι wasabi και καυτερές πιπεριές μαζί ; :-D

• Like 2
Δημοσ.

και αν έχει αιμορροΐδες και με το καυτερό του πάει αίμα;

αλλά μπορείς να την γλυτώσεις αν αρχίσεις τα"αρίμπα αρίμπα μουτσάτσος"

Δημοσ.

Κατι που εφτασε στο σημειο να κανει μια συμφοιτητρια μου που της εκλεβαν συνεχεια το φαγητο στο flat της.
Δεν ξερω αν ελεγε μπαρουφες αλλα ειπε ειχε αρχισει να παιρνει απο αυτα τα ετοιμα cheesecake σε συσκευασιες και της τα εκλεβαν κι αυτα. Οποτε εβαλε με συριγγα κοκκινο ανεξιτηλο μελανι στη μαρμελαδα απο πανω. Ειδε μια απο τις κοπελες που εμενε εκει με κατακοκκινο στομα xD

• Like 2
Δημοσ.

απειρο γελιο δαιβαζοντας ιδεες για εκδικηση εδω μεσα

το μονο μου με προβληματιζει ειναι οτι αν βαλεις καθαρτικο ή wasabi κλπ στο κολατσιο σου, και το φαει ο αλλος και υποφερει, τοτε κανενα φαγητο σου δεν προκειται να ειναι ασφαλες μεσα στο ψυγειο στη δουλεια. γιατι αντε και οκ φαει το καθαρτικο, τον πιασει διαρροια. ανεξαρτητα απο το αν θα τον δεις η οχι, αυτος/η θα οτ καταλαβει. και ποιος μου λεει εμενα οτι αυριο μεθαυριο δεν ανοιξει ο ιδιος το σαντουιτς σου, βαλει μεσα καθαρτικο, το ξανακλεισει και το αφησει για σενα να το φας....

Να μην βάλει καθαρτικό ας βάλει πιπέρι ή κάτι καυτερό, αν υπάρχει τέτοιος φόβος ας ελέγχει ο άλλος το φαγητό του πριν την κατάποση. Πέρα από την πλάκα αν αρχίσουν να γινόνται τέτοια για εκδίκηση μεταξύ εργαζομένων σε εταιρείες καλύτερα να σηκωθείς να φύγεις από τέτοιο τρελάδικο.

Κατι που εφτασε στο σημειο να κανει μια συμφοιτητρια μου που της εκλεβαν συνεχεια το φαγητο στο flat της.

Δεν ξερω αν ελεγε μπαρουφες αλλα ειπε ειχε αρχισει να παιρνει απο αυτα τα ετοιμα cheesecake σε συσκευασιες και της τα εκλεβαν κι αυτα. Οποτε εβαλε με συριγγα κοκκινο ανεξιτηλο μελανι στη μαρμελαδα απο πανω. Ειδε μια απο τις κοπελες που εμενε εκει με κατακοκκινο στομα xD

Αυτό που λες μου θύμισε το άλλο, άσχετο βέβαια, που μέσα στις πισίνες έλεγαν οτι βάζουν ένα υγρό στο νερό και αν κατουρήσεις κιτρινίζει γύρω σου το νερό και σε βλέπουνε όλοι σε πέρνουν πρέφα.

Δημοσ.

Να μην βάλει καθαρτικό ας βάλει πιπέρι ή κάτι καυτερό, αν υπάρχει τέτοιος φόβος ας ελέγχει ο άλλος το φαγητό του πριν την κατάποση. Πέρα από την πλάκα αν αρχίσουν να γινόνται τέτοια για εκδίκηση μεταξύ εργαζομένων σε εταιρείες καλύτερα να σηκωθείς να φύγεις από τέτοιο τρελάδικο.

Αυτό που λες μου θύμισε το άλλο, άσχετο βέβαια, που μέσα στις πισίνες έλεγαν οτι βάζουν ένα υγρό στο νερό και αν κατουρήσεις κιτρινίζει γύρω σου το νερό και σε βλέπουνε όλοι σε πέρνουν πρέφα.

Α ναι ωραίο κι αυτό.

Δημοσ.

Και γιατι να φυγεις εσυ και οχι αυτος που δημιουργει το προβλημα?

Δημοσ.

Για να κλεβει μεχρι και πλαστικα κουταλακια πρεπει να ειναι κλεπτομανης η απλα τελιως γυφτος.. αυτα που διαβασα για καθαρτικο ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν μπορω να διανοηθω οτι για ενα σαντουιτς μπορει να φτασει καποιος στα καθαρτικα.. βρητε ποιος ειναι και αμα χασει την δουλεια του θα παρει το "μαθημα του"

Δημοσ.

Πως διατηρεις τη ψυχραιμια σου ξεροντας οτι ο κρυφοφαταουλας σου λεει καλημερα και σου χαμογελαει ενω μετα τρωει το φαγακι σου;

Αυτο μου θυμισε τη συγκατοικο μου. Μου εκλεψε τη μαγιονεζα και συνηθως κατηγορουσε εναν αλλον συγκατοικο. Και πηγα στο δωματιο της να της πω αν θελει να παμε να παραπονεθουμε και ειδα την μαγιονεζα μου στο γραφειο της.

Και μου λεει με χαιρεκακο υφος και αστραφτερα ματια "Πρεπει να εισαι πολυ νευριασμενη που σου εκλεψαν την μαγιονεζα εεε;"

Κι ο λογος που το εκανε αυτο ειναι επειδη νομιζε οτι εγω της εκλεβα φαγητο -.-

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι απλά γυφτιές, επίπεδο πεντάχρονων στο νηπιαγωγείο... ακου μου έκλεψε τη μαγιονέζα...

Και γω σε φοιτητικό σπίτι που είχα παει επίσκεψη σε ημιάγνωστα άτομα, είχα δει ψυγείο (από αυτά τα "μισά", που έχουν στις μικρές κουζίνες ή στα φοιτητικά) ΜΕΣΑ σε υπνοδωμάτιο φοιτήτριας, που συγκατοικούσε με άλλες. Και λέω Α τι φάση που έχεις μετατρέψει το ψυγείο σε ντουλάπι, και μου λέει δεν είναι ντουλάπι, το ψυγείο είναι που χρησιμοποιώ, τα έχουμε χωριστά.... Κοιτούσα μετά γύρω γύρω και είχε και απόθεμα κωλόχαρτα.

Εχασα πάση ιδέα.

Από χουριό εννοείται....

Δημοσ.

Και γιατι να φυγεις εσυ και οχι αυτος που δημιουργει το προβλημα?

Δεν ξέρω, πως να στο πω, κανονικά αυτό είναι το σωστό αλλά αρκεί να το αναφέρεις σε κάποιον υπεύθυνο οτι πιστεύεις πως κάποιος κλέβει ή εφόσον δεις τον άλλον πριν προβείς σε μεθόδους (καθαρτικό, πιπέρι κτλ). Στην περίπτωση που βάλεις κάτι μέσα στο φαγητό και βρεθεί ο άλλος και μετά ο άλλος για εκδίκηση βάλει κάτι σε εσένα, θα εκτεθείς και εσύ και ο άλλος στους προϊσταμένους και θα πρέπει να τα ομολογήσετε όλα, θα σου κάνουν επίπληξη επειδή δεν ανέφερες κάτι και στράφηκες εναντίον του άλλου με τέτοιες μεθόδους, μπορεί και οι 2 να χάνατε την δουλειά σας με περισσότερες πιθανότητες ο πρώτος, γιατί μπορεί να θεωρήσει ο εργοδότης ο οποίος δεν εμπλέκεται στο θέμα αλλά το βλέπει και κρίνει ως τρίτος παρατηρητής, οτι αφού στράφηκες εναντίον κάποιου άλλου συναδέλφου σου χωρίς την καθιερωμένη πρακτική της ενημέρωσης των υπευθύνων, τότε πιθανόν να επιχειρήσεις παρόμοια τακτική και στο μέλλον για οποιοδήποτε άλλο θέμα που θα σχετίζεται με διαφορές και κόντρες που τυχόν προκύψουν με άλλον εργαζόμενο μέσα στην εταιρεία.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε εννοειται , το μπαλάκι στον προισταμενο!!! Εσυ ενημέρωσες οποτε εισαι καλυμένος! Και το σαντουιτς αλλη φορα μεσα σε ενα σακουλάκι στο γραφειο σου για 2-3 ωρες δεν παθαινει κατι εκτος ψυγειου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...