Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Swimmer, λίιιιιιγο overkill ε :P

Ψιτ, γραφική ύλη μας δίνουν στον καθένα μας ό,τι χρειαζόμαστε, οπότε σ'αυτά τουλάχιστον δεν έχουμε κλεψιές. Και τα κωλόχαρτα επίσης είναι υπέρ αρκετά και στη θέση τους.

• Like 1
  • Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Swimmer, λίιιιιιγο overkill ε :P

Ψιτ, γραφική ύλη μας δίνουν στον καθένα μας ό,τι χρειαζόμαστε, οπότε σ'αυτά τουλάχιστον δεν έχουμε κλεψιές. Και τα κωλόχαρτα επίσης είναι υπέρ αρκετά και στη θέση τους.

Κάνω post απλά γιατί περιμένω την απάντησή σου στο τι έκανες τελικά και τι αποτελέσματα είχε.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα εισαι στη δουλεια; Πρεπει να νιωθεις σαν μυστικος πρακτορας γραφοντας εδω :P

Να σβηνεις το ιστορικο!

• Like 1
Δημοσ.

Πως διατηρεις τη ψυχραιμια σου ξεροντας οτι ο κρυφοφαταουλας σου λεει καλημερα και σου χαμογελαει ενω μετα τρωει το φαγακι σου;

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα μισθού, απλά το τσάμπα είναι πιο γλυκό. Σττην εταιρεία που δουλεύω (όπου δεν έχουμε και μισθούς πείνας) υπάρχει άτομο που ξέρουμε το οποίο τα απογεύματα κάνει τσάρκα στα ψυγεία και μαζεύει ό,τι της γυαλίζει από τα περισσευάμενα. Επειδή δε λόγω της φύσης της εταιρείας έρχονται αρκετά τρόφιμα-δείγματα από πελάτες, Παρασκευή απόγευμα πάει και "καθαρίζει" διάφορα. Ξέρουμε ποια είναι (εμένα μου έχει πάρει ουκ ολίγες φορές μαρκαδόρους!) αλλά γίνονται απλά διακριτικές επιπλήξεις.

Το χειρότερο που μου έχει συμβεί προσωπικά ήταν πριν δυο βδομάδες που πήγα σε εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία και μου έφαγαν το φορτιστή του τηλεφώνου... :mad: :shock:

• Like 2
Δημοσ.

Να βάλετε ντουλάπια με λουκέτα! :P

Και το ψυγείο μέσα στα ντουλάπια ? :)

α ρε ζιο δεν παρακολουθεις , τα σαντουιτσακια είναι το θέμα μας !!

• Like 2
Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα nenya...

Δεν είναι δουλειά σου να βρεις τον ποντικό. Όχι επειδή δεν μπορείς ή ό,τι άλλο, αλλά επειδή κάποιος μέσα στην εταιρία/οργανισμό που δουλεύεις ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για να λύνει ΚΑΙ ΑΥΤΑ τα θέματα. 

Οπότε, αυτή την στιγμή έχετε 2 ποντικούς. Τον έναν που εστιάζει στα φαγητά και τον άλλο που "φιδιάζει" (χμ.. καλύτερα έναν ποντικό και ένα φίδι; δεν ξέρω). 

Άρα αντί να αναλώνεσαι στο τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις, απαίτησε από αυτόν που είναι η δουλειά του να βρει τον ποντικό, να κάνει την δουλειά του. Εάν δεν τον βρει σε εύλογο χρονικό διάστημα (προφανώς όχι 1 ώρα ή 3ς μέρες), τότε πήγαινε σε αυτόν που ελέγχει τον τύπο που πρέπει να βρει τον ποντικό και κάνε θέμα ότι το πρόβλημα που υπάρχει δεν λύνεται από αυτόν που θα έπρεπε να λυθεί. 

Χωρίς νεύρα, χωρίς τίποτα. Απλά, καθαρά και επαγγελματικά. 

• Like 3
Δημοσ.

Μωρέ ναι, θα πιάσω και έναν απ'τους επιστάτες να έχει το νου του.

[και λέει να είναι και ο επιστάτης ένας απ'αυτούς :P ]

Αλλά αυτό με τα καυτερά θέλω να το κάνω, δεν κρατιέμαιιιιι!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...