Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως την προηγούμενη βδομάδα κάναμε ένα τεστ να δούμε αν συνεχίζονται οι κλεψιές. Συνάδελφος άφηνε για δόλωμα πλαστικά κουταλάκια κάθε μέρα. Κατέβαινε συχνά στην κουζίνα μπας και πάρει τίποτα το μάτι του αλλά δεν. Τα κουτάλια πάντως κάθε μέρα εξαφανίζονταν.

Μη μου λέτε ότι είναι κάποιος πεινασμένος που τα παίρνει!!!

Μπορεί να μην παίρνουμε μισθάρες αλλά φτάνουν για να ζούμε με κάποια αξιοπρέπεια.

Αύριο λέω να πειραματιστώ κι εγώ με καυτερά υλικά στο φαγητό ;)

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιστεύω οσο γελοίος είναι κάποιος που κλέβει πχ φαγητό ( σιγα τα ουα ) άλλο τόσο γελοίος είναι και αυτός που αντιμετωπίζει ένα τέτοιο θέμα με καθαρκτικά . αν ο άλλος παρουσιάσει κάποια επιπλοκή η αλλεργία και το ψάξει το θέμα τότε απλά την έβαψες για ένα σάντουιτς. Υπήρξε παρόμοιο περιστατικό σε μια πρώην δουλεία μου  . το θεμα όμως δεν είναι τοσο το νομικό και αν την γλυτώσεις η όχι. Είναι ηθικό.  Αν πχ ο άλλος πάθει κάτι σοβαρό θα είσαι οκ με τον εαυτό σου? Όλα δηλαδή καλά? Αν η απάντηση είναι ναι, τοτε θα πρέπει να το κοιτάξεις γιατι πιθανών είσαι κίνδυνος για τους γύρους σου.

Δημοσ.

Ok βρε παιδί μου, κάναμε και λίγο χιούμορ με τα καθαρτικά, chill!

Να συμφωνήσουμε τουλάχιστον ότι η πράξη της κλοπής [ακόμα και ενός τάπερ] είναι αν όχι κάτι ανήθικο τότε παράνομο;

Γιατί να τ'αφήσουμε δηλαδή να περάσει έτσι; Μήπως να σκύβουμε να μας πηδήξουν κιόλας;

Ναι ναι δεν θα σκοτώσουμε τους κλέφτες ούτε θα τους βάλουμε καθαρτικό. Αλλά καυτερά μπαχαρικά θα βάλω με το κιλό και χέστηκα στο κάτω κάτω αν έχουν ενοχλήσεις στα στομαχάκια τους. Πείτε με ανήθικη σ'αυτό το θέμα. Και απάντησή το avatar μου :P

• Like 4
Δημοσ.

και ποιος μου λεει εμενα οτι αυριο μεθαυριο δεν ανοιξει ο ιδιος το σαντουιτς σου, βαλει μεσα καθαρτικο, το ξανακλεισει και το αφησει για σενα να το φας....

Και πως θα ξέρει ο κλέφτης ποιό είναι το δικό της φαγητό κάθε φορά? Λες και δεν τρωει ο,τι του γυαλίσει αλλά περιμένει να κλέψει από συγκεκριμένους.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω οσο γελοίος είναι κάποιος που κλέβει πχ φαγητό ( σιγα τα ουα ) άλλο τόσο γελοίος είναι και αυτός που αντιμετωπίζει ένα τέτοιο θέμα με καθαρκτικά . αν ο άλλος παρουσιάσει κάποια επιπλοκή η αλλεργία και το ψάξει το θέμα τότε απλά την έβαψες για ένα σάντουιτς. Υπήρξε παρόμοιο περιστατικό σε μια πρώην δουλεία μου  . το θεμα όμως δεν είναι τοσο το νομικό και αν την γλυτώσεις η όχι. Είναι ηθικό.  Αν πχ ο άλλος πάθει κάτι σοβαρό θα είσαι οκ με τον εαυτό σου? Όλα δηλαδή καλά? Αν η απάντηση είναι ναι, τοτε θα πρέπει να το κοιτάξεις γιατι πιθανών είσαι κίνδυνος για τους γύρους σου.

Για να καταλάβω... κάποιος που έχει αλλεργία θα πάει να πάρει από φαγητό άλλων με αυξημένες πιθανότητες να φάει κάτι στο οποίο είναι αλλεργικός και όλο αυτό είναι ΟΚ. 

Εάν αυτός που έχει το φαγητό βάλει καθαρτικό που, σύμφωνα με προηγούμενα posts, δεν επηρεάζει καμία αλλεργία τότε δεν είναι ΟΚ γιατί ο πρώτος (αυτός που τρώει από ό,τι να 'ναι χωρίς να τον νοιάζουν οι αλλεργίες του) μπορεί να έχει αλλεργία σε μία ουσία που (σύμφωνα με προηγούμενα posts) δεν σχετίζεται με αλλεργίες. 

Και όλο αυτό πώς βγάζει νόημα και πως σχετίζεται με ηθική; 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι ωραίο είναι να μπορείς να έχεις το "ηθικό πλεονέκτημα" (χωρίς ουσιαστικά να προτείνεις λύση), όταν το πρόβλημα δεν είναι δικό σου (ή αν αυτό που έχεις λύνεται εύκολα και γρήγορα ή είναι "ανώδυνο")...

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να σκύβουμε να μας πηδήξουν κιόλας;

Το τούρλωμα του κώλου βοηθάει περισσότερο. Παρακαλώ.

Κι εγώ εντυπωσίαστηκα από το γεγονός πως τα πλαστικά κουταλάκια εξαντλήθηκαν μέσα από την κουζίνα που χρησιμοποιούν 50 άνθρωποι καθημερινά στη διάρκεια μιας εβδομάδας!!! Πραγματικά απίστευτο!

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως την προηγούμενη βδομάδα κάναμε ένα τεστ να δούμε αν συνεχίζονται οι κλεψιές. Συνάδελφος άφηνε για δόλωμα πλαστικά κουταλάκια κάθε μέρα. Κατέβαινε συχνά στην κουζίνα μπας και πάρει τίποτα το μάτι του αλλά δεν. Τα κουτάλια πάντως κάθε μέρα εξαφανίζονταν.

Μη μου λέτε ότι είναι κάποιος πεινασμένος που τα παίρνει!!!

Μπορεί να μην παίρνουμε μισθάρες αλλά φτάνουν για να ζούμε με κάποια αξιοπρέπεια.

Αύριο λέω να πειραματιστώ κι εγώ με καυτερά υλικά στο φαγητό ;)

Φτιάξε ή πάρε 2x food και γράψε στο ένα ότι είναι δικό σου και στο άλλο ότι είναι για αυτόν που το καβατζώνει. Να δούμε αν θα φύγουν και τα 2... :P

• Like 1
Δημοσ.

Λύσεις του κ@λου ειναι αυτές !!

Εγώ προτείνω σάντουιτς με πέτρες ανάμεσα στο μαρούλι και στο τυρί, να σπάσει τα δόντια του και  να δώσει το μηνιάτικο στους οδοντιάτρους να βάλει μυαλό ο αλήτης ~

---

απορία = τα πλαστικά κουταλάκια δεν είναι τσάμπα ρε σεις ?  τι χλιμιτζουρας κλεφτής ειναι αυτός ?

• Like 2
Δημοσ.

Το τούρλωμα του κώλου βοηθάει περισσότερο. Παρακαλώ.

Κι εγώ εντυπωσίαστηκα από το γεγονός πως τα πλαστικά κουταλάκια εξαντλήθηκαν μέσα από την κουζίνα που χρησιμοποιούν 50 άνθρωποι καθημερινά στη διάρκεια μιας εβδομάδας!!! Πραγματικά απίστευτο!

χα χα χα :P

Δεεεν κατάλαβες καλά. Στην κουζίνα μας τα μόνα κοινόχρηστα πράματα είναι οι ηλεκτρικές συσκευές και τίποτα άλλο. Καθένας έχει δική του ζάχαρη και γαλατάκια και καφέ κλπ. Και το ίδιο ισχύει και για τα μαγειρικά σκεύη. Καθένας φέρνει τα δικά του. Οπότε τα κουταλάκια κανονικά δεν έπρεπε να τα πάρει κανείς.

Απλά μερικοί μάλλον τό'χουν τρόπο ζωής να καβατζώνουν πράματα άλλων όταν δεν κοιτάει κανείς...

Δημοσ.

Καθαρτικο, wasabi, ταμπασκο, πιπερια Carolina Reaper, και τριμενα χαπακια με οιστρογόνα.

Και θα καει ο κωλος του και θα βγαλει βυζακια :P

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...