Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω στο χοντρο και στο αποτέλεσμα (μερικως). Οι δυο που συστηματικα "δανειζονταν" δεν μου μιλουν ακομη και σημερα 6 χρονια μετα (βασικα ο ενας, η άλλη εφυγε πριν καιρο), το εγραψα αλλωστε και στο οριτζιναλ σχολιο με σκοπο να κανω την απαντηση οσο πιο 360 μπορουσα. Οι αλλοι 7 που δεν ειχαν κανα θεμα με "δανεισμούς" ετσι και αλλιως, όλα κουλ. Αυτό παντως που πετυχα σιγουρα είναι μια μιξη φοβου και σεβασμου που μου εχει βγει σε πολύ καλο μεχρι στιγμης ειδικα για περιβαλλοντα εργασιας που είναι πολύ οργανωμένα με proceedures. Μιλαω για middle management θεσεις, καλο είναι να το πω και αυτό γιατι κάθε θεση στην ιεραρχια εχει και διαφορετικη δυναμη.

Αν και τελειως ατεκμηριωτη, είναι η αποψη σου. Εχε την.

Δεν επιθυμω κατ'αναγκη να συμφωνήσεις αλλα στο δικο μου μυαλο και αρχες το να κλεψεις κατι είναι πολύ σοβαρο. Σε προλαβαίνω δε, δεν εχει σημασια αν κλεψεις ένα στυλο η ένα πορτοφολι η ένα φορτιστη η ένα σιξ πακ όπως του αλλου συμφορουμιτη. Ναι, υπαρχει διαφορα στην βαρυτητα της κλεψιας με βαση το αντικειμενο η την συχνοτητα η όλα αυτά τα χαρακτηριστικα για τα οποια υπαρχουν νομοι (και κατ' επεκταση στη ποινη) αλλα το κλεψιμο σαν πραξη είναι από την βαση του αρνητικο. Στο δικο μου κεφαλι και ευτυχως και στο κεφαλι των νομοθετών και ευτυχως και στο κεφαλι των (σοβαρων) εταιριων που εχουν αμεσες κυρωσεις για τέτοιες αξιοποινες πραξεις (verbal warning, written, 2nd written, termination- πολλες φορες δε και immediate termination) είναι επισης αρνητικο.

Τελος να σημειωσω πως ορισμένες φυλες, λογω συνθηκων διαβιωσης στις χωρες τους και διαφορετικης νοοτροπίας καθως και τελειως διαφορετικών ηθων και αξιων (λογω προταιρεοτητας επιβίωσης πουχου) είναι πολύ πιο επιρεπης στο "δανεισμο". Ακούγεται ισως ρατσιστικο αλλα είναι περα για περα αληθεια ιδιως στις αραβικες χωρες που λογω υπερπλουτου συρρεουν δεκάδες εθνικότητες. Πρεπει να το ζησεις για να το καταλάβεις η να διαβασεις καμποσο περι του θεματος.

Εγω είμαι μαζί σου πάντως και τις παπαριες ξεφτιλίκια, λύκειο και αλλά τα ακούω βερεσέ.

Αν δεν σου τύχει λες ένα σωρό άσχετα.

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Nενη φτιαξε ενα σαντουιτς με πολυ, παρα πολυ, wasabi, ζαμπον, τυρι, ντοματα και καυτερες πιπεριες. Κατ'αρχην με το που το δαγκωσει ο αλλος θα ακουσεις το μπινελικι οποτε θα καταλαβεις και ποιος ηταν. Το καθαρτικο ειναι λιγο οverkill αλλα αν μπορουσες να βρεις καμια νεκρη κατσαριδα και να την εχωνες σε κανα γλυκακι θα ηταν γαματη ιδεα. Ειδικα αν μετα χαμογελας σε ολους οσους βλεπεις (αφου στατιστικα καποιος θα ειναι ο κλεφτης). Φαση you mess with me, I mess with your mind. :lol:

@Ψιτ δε διαφωνω με τη λογικη σου περι πεινας γενικα, αλλα ο αλλος μιλαμε καβατζωσε αδειο φακην ταπερ και τσακισε τα κοκακια. Ειδικα στο δευτερο, θα μπορουσε στο κατω κατω  αν πεινουσε κλπ να τσακισει οσα μεινουν αφου κεραστουν τα ατομα που πρεπει. Μιλαμε για περιβαλλον εργασιακο παντα ε, οχι για ενα κουτι γλυκα που ξεχασες στο δρομο και του την επεσε ο αστεγος παραδιπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω είμαι μαζί σου πάντως και τις παπαριες ξεφτιλίκια, λύκειο και αλλά τα ακούω βερεσέ.

Αν δεν σου τύχει λες ένα σωρό άσχετα.

Τί λέτε ρε παιδιά.

Καταρχάς σε σοβαρή εταιρία υπάρχει υλικό που παραγγέλνουν για κάθε γραφείο και μπορεί ο καθένας να έχει τα δικά του.

Δεύτερο, το να στείλεις email και να εκθέσεις τον διευθυντή σου γιατί σου πήραν τα στυλό είναι ανεπίτρεπτο. Είμαι σίγουρος οτι θα έχεις συνέπειες μακροπρόθεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Χοντρο και με αρκετη δοση ρισκου ειδικα για νεο υπαλληλο οπως ησουν εσυ τοτε. Δεν θα το προτεινα με τιποτα σε σοβαρη εταιρεια. Αφενος γιατι δινεις την εντυπωση του ανακατωστρα στους ανωτερους με το καλημερα κι αφεταιρου γιατι σε παιρνουν οι υπολοιποι συναδελφοι στην καλυτερη με στραβο ματι και στην χειροτερη σε βαζουν στη μπουκα. Τουλαχιστον εγω προσωπικα αν εβλεπα συναδελφο στην 4η του εβδομαδα στην επιχειρηση να ξηγιεται ετσι ακομα κι αν ηξερα οτι ειχε δικιο, δεν θα σχηματιζα καθολου καλη εντυπωση, χωρις φυσικα να αποκλειω την πιθανοτητα να ανατραπει η αποψη μου στη συνεχεια. Αλλα παντα ειναι προτιμοτερο οι πρωτες εντυπωσεις να μην ειναι τοσο αρνητικες γιατι στη συνεχεια θελει αρκετη προσπαθεια και χρονο για να ανατραπουν ακομα και στους καλοπροαιρετους!

Ιδανικοτερη λυση συρταρακι στο γραφειο με κλειδι (καθε σοβαρη επιχειρηση εχει τετοια γιατι καθε υπαλληλος εχει απορηττα στοιχεια και πρεπει να τα φυλαει σε ασφαλη χωρο στο γραφειο) και τα χωνεις εκει οταν υπαρχει κινδυνος για καβατζωτικη.

Στα @@ του αμα οι καβατζοπουστες δεν έχουνε καλη ιδέα για αυτον. Σιγα μη τους καλυψει κιολας τους για να του λενε καλημέρα. Καλα εκανε.

Ελεος ρε παιδια με την υποκρισια δεν μπορουμε να τα έχουμε καλα με ολους κυριως επειδη κάποιοι ειναι κωλοπαιδια και θα θελήσουν να αδικήσουν. Θα τα έχεις καλα με αυτον που πάει να σε αδικησει? δεν γινεται εχθροι ειστε.

Και εγω εμαθα τις προαλλες οτι μια με κουτσομπολευε σε μια παρέα που δεν μου ειπε να πάω (τυχαιο?) φυσικα την αλλη μερα μου ελεγε καλημερα και με ρωτουσε πως πάει η δουλεια ... υποκρισια δηλαδη της απαντησα μονολεκτικα και στο διαδρομο που τη βλεπω ουτε καλημερα δεν της λέω! Hθελα να της πω πως οσοι μιλάνε πισω απο τη πλάτη δεν έχουνε τα κοτσια να τα πούνε μπροστα αλλα θα καταλαβαινε οτι μου τα ειπε ο άλλος και δεν ηθελε αυτος.Καποια μέρα θα βρω την ευκαιρια και θα της το καρφώσω παντως.

Καλα τους εκανε ο τυπος και τους τα έχωσε τουλαχιστον ετσι θα γινει ξεσκαρτάρισμα αρκει να μην έβρισε ή να εφυγε εκτος εαυτου. Και οι διευθυνταδες κλασσικα αυτο που εγραψα και πριν θέλουνε να κανουν δημοσιες σχέσεις. Οποτε με το προσωπικο θελουν να τα πηγαινουν καλα μέχρι να αποκαλυφθει οτι κάποιοι στηνανε κομπινες εις βαρος της εταιριας κατω απο τη μυτη τους και να πληρώσουν την επιεικια τους με το να εκτεθουν.

ΥΓ Αμα αυτος που καβατζωνει τα σαντουιτς απο το ψυγειο και το έχουν κανει γνωστο στον διευθυντη αυριο μεθαυριο αμα καβατζωσει λεφτά απο τα ταμεια πως θα μπορέσει να αποδειξει ο διευθυντης ή ο προισταμενος οτι δεν ειναι και αυτος μεσα στο κολπο? αμα δεν του δώσει καμια τιμωρια την πρωτη φορα? μερικοι ειναι αφελεις και εχουν γινει και διευθυντες. Τους αλητες και τους παλιανθρωπους παντα πρεπει να τους καρφώνεις. Δεν υπάρχουν ουτε διπλωματιες ουτε υποκρισιες.

ΥΓ2 Αμα δεν πάρει χαμπαρι ο προισταμενος υπάρχει και η ασφαλεια της αστυνομιας να επιληφθει για το θέμα. Και αμα η εταιρια ειναι μέσα στη διαπλοκη καλυτερα και να έφευγε κάποιος απο το να δουλευει εκει μεσα και αμα γινει καμια μαλακια να του τα φορτωσουν πανω του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω στο χοντρο και στο αποτέλεσμα (μερικως). Οι δυο που συστηματικα "δανειζονταν" δεν μου μιλουν ακομη και σημερα 6 χρονια μετα (βασικα ο ενας, η άλλη εφυγε πριν καιρο), το εγραψα αλλωστε και στο οριτζιναλ σχολιο με σκοπο να κανω την απαντηση οσο πιο 360 μπορουσα. Οι αλλοι 7 που δεν ειχαν κανα θεμα με "δανεισμούς" ετσι και αλλιως, όλα κουλ. Αυτό παντως που πετυχα σιγουρα είναι μια μιξη φοβου και σεβασμου που μου εχει βγει σε πολύ καλο μεχρι στιγμης ειδικα για περιβαλλοντα εργασιας που είναι πολύ οργανωμένα με proceedures. Μιλαω για middle management θεσεις, καλο είναι να το πω και αυτό γιατι κάθε θεση στην ιεραρχια εχει και διαφορετικη δυναμη.

Αν και τελειως ατεκμηριωτη, είναι η αποψη σου. Εχε την.

Δεν επιθυμω κατ'αναγκη να συμφωνήσεις αλλα στο δικο μου μυαλο και αρχες το να κλεψεις κατι είναι πολύ σοβαρο. Σε προλαβαίνω δε, δεν εχει σημασια αν κλεψεις ένα στυλο η ένα πορτοφολι η ένα φορτιστη η ένα σιξ πακ όπως του αλλου συμφορουμιτη. Ναι, υπαρχει διαφορα στην βαρυτητα της κλεψιας με βαση το αντικειμενο η την συχνοτητα η όλα αυτά τα χαρακτηριστικα για τα οποια υπαρχουν νομοι (και κατ' επεκταση στη ποινη) αλλα το κλεψιμο σαν πραξη είναι από την βαση του αρνητικο. Στο δικο μου κεφαλι και ευτυχως και στο κεφαλι των νομοθετών και ευτυχως και στο κεφαλι των (σοβαρων) εταιριων που εχουν αμεσες κυρωσεις για τέτοιες αξιοποινες πραξεις (verbal warning, written, 2nd written, termination- πολλες φορες δε και immediate termination) είναι επισης αρνητικο.

Τελος να σημειωσω πως ορισμένες φυλες, λογω συνθηκων διαβιωσης στις χωρες τους και διαφορετικης νοοτροπίας καθως και τελειως διαφορετικών ηθων και αξιων (λογω προταιρεοτητας επιβίωσης πουχου) είναι πολύ πιο επιρεπης στο "δανεισμο". Ακούγεται ισως ρατσιστικο αλλα είναι περα για περα αληθεια ιδιως στις αραβικες χωρες που λογω υπερπλουτου συρρεουν δεκάδες εθνικότητες. Πρεπει να το ζησεις για να το καταλάβεις η να διαβασεις καμποσο περι του θεματος.

Το σεβασμό τον κερδίζεις καλέ μου άνθρωπε, όσοι πρέπει να αποτανθούν σε supervisor για τα αυτονόητα-το χάσανε τοπαιχνίδι. Αυτό που λες είναι ρατσιστικό και αναληθές- δεν με νοιάζει να ανταλλάξουμε επιχειρήματα περί κοινωνικής ανθρωπολογίας- μα μόνο μια ματιά στους αντίστοιχους πίνακες σε πλημμελήματα είναι αρκετή. Τέλος το βασικό κομμάτι του κειμένου περί κλοπής. Το κλέψιμο από την βάση του είναι αρνητικό- ελάχιστοι θα διαφωνήσουν με αυτό που λες. Το τι θα κλέψεις αποτελεί τάξη μεγεθους και άρα λες πολύ σωστά ότι ποιοτικά δεν έχει διαφορά. Οι προθέσεις όμως στην κλοπή αποτελούν ποιοτικό χαρακτηριστικό. Όμως αν μου πάρεις τον στάμπιλο και απλά τον παρατήσεις στο γραφείο σου δεν είναι κλοπή- απουσία σεβασμού είναι. Έχοντας δουλέψει αρκετά λοιπόν και σε συναιργαστή με άτομα από εξωτερικό σου λέω ότι με την στάση μου δεν άφησα σε κάποιον το περιθώριο του να μην με σεβαστεί. Οι εμπλοκή δε των ανωτέρων μυρίζει διπλή αστοχία (μην πω ανικανότητα) και το γνωρίζουν πλέον και οι ομοτιμοι σου και οι ανώτεροι σου.

Επεξ/σία από splashboogie
Δημοσ.

Nενη φτιαξε ενα σαντουιτς με πολυ, παρα πολυ, wasabi, ζαμπον, τυρι, ντοματα και καυτερες πιπεριες. Κατ'αρχην με το που το δαγκωσει ο αλλος θα ακουσεις το μπινελικι οποτε θα καταλαβεις και ποιος ηταν. Το καθαρτικο ειναι λιγο οverkill αλλα αν μπορουσες να βρεις καμια νεκρη κατσαριδα και να την εχωνες σε κανα γλυκακι θα ηταν γαματη ιδεα. Ειδικα αν μετα χαμογελας σε ολους οσους βλεπεις (αφου στατιστικα καποιος θα ειναι ο κλεφτης). Φαση you mess with me, I mess with your mind. :lol:

@Ψιτ δε διαφωνω με τη λογικη σου περι πεινας γενικα, αλλα ο αλλος μιλαμε καβατζωσε αδειο φακην ταπερ και τσακισε τα κοκακια. Ειδικα στο δευτερο, θα μπορουσε στο κατω κατω  αν πεινουσε κλπ να τσακισει οσα μεινουν αφου κεραστουν τα ατομα που πρεπει. Μιλαμε για περιβαλλον εργασιακο παντα ε, οχι για ενα κουτι γλυκα που ξεχασες στο δρομο και του την επεσε ο αστεγος παραδιπλα.

Σκέφτηκα κάτι σατανικότερο. :devil:

Να κάνει μπαλάκια wasabi και μετά να τα βουτήξει σε πολύχρωμη τρούφα,

να τα κάνει να φαίνονται σαν γλυκάκια.

9KCIeJih.jpg

• Like 5
Δημοσ.

το κακό με το wasabi είναι πως πρόκειται για instant effect θα δαγκώσει 2 μπουκιές θα εκτοξεύσει 2 παναγίες και θα το αφήσει ενώ θα αρχίσει να περνάει σε λίγο. Οι πιπεριές όμως είναι ύπουλες σε πιάνουν αργά αργά όταν ήδη θα έχεις φάει όλο το σάντουιτς και θα ξέρεις πως δε μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον.

carolina reaper B)

chili_seeds_carolina_reaper.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Το σεβασμό τον κερδίζεις καλέ μου άνθρωπε, όσοι πρέπει να αποτανθούν σε supervisor για τα αυτονόητα-το χάσανε τοπαιχνίδι. Αυτό που λες είναι ρατσιστικό και αναληθές- δεν με νοιάζει να ανταλλάξουμε επιχειρήματα περί κοινωνικής ανθρωπολογίας- μα μόνο μια ματιά στους αντίστοιχους πίνακες σε πλημμελήματα είναι αρκετή. Τέλος το βασικό κομμάτι του κειμένου περί κλοπής. Το κλέψιμο από την βάση του είναι αρνητικό- ελάχιστοι θα διαφωνήσουν με αυτό που λες. Το τι θα κλέψεις αποτελεί τάξη μεγεθους και άρα λες πολύ σωστά ότι ποιοτικά δεν έχει διαφορά. Οι προθέσεις όμως στην κλοπή αποτελούν ποιοτικό χαρακτηριστικό. Όμως αν μου πάρεις τον στάμπιλο και απλά τον παρατήσεις στο γραφείο σου δεν είναι κλοπή- απουσία σεβασμού είναι. Έχοντας δουλέψει αρκετά λοιπόν και σε συναιργαστή με άτομα από εξωτερικό σου λέω ότι με την στάση μου δεν άφησα σε κάποιον το περιθώριο του να μην με σεβαστεί. Οι εμπλοκή δε των ανωτέρων μυρίζει διπλή αστοχία (μην πω ανικανότητα) και το γνωρίζουν πλέον και οι ομοτιμοι σου και οι ανώτεροι σου.

Από την πολυετη πειρα μου τον σεβασμο τον κερδίζεις ναι, καμια διαφωνια εδώ, όμως δεν είναι σεβασμος 100%. Είναι μια μιξη σεβασμου και φοβου , ιδαιτερα οσο ανεβαινεις στην ιεραρχια υψηλοτερα. Οσο περισσοτερος φοβος τοσο πιο ανίκανος εισαι για ηγέτης (διευθυντικο στελεχος). Εκει παιζει ένα 80% σεβασμος , 20% φοβος τυπου ενταξει ολοι με σεβονται αλλα αν καποιος παει να κουνηθεί ε σου μαμαω και τα πρεκια αμα λαχει. Όταν εισαι senior manager-middle manager εκει οι ισσοροπιες αλλαζουν. Δεχεσαι βελη από πανω και από κατω, εισαι η ραχοκοκκαλια που λεμε, στηριζεις κεφαλι και ποδια-χερια. Εκει παιζει άλλος λογος μεταξυ σεβασμου και φοβου για τους γυρω σου.

Εγκυκλοπαιδικα μπορούμε να συζητούμε για ωρες , αλλα η παραπανω αποψη μου δυσκολα αλλαζει όταν μιλαμε για structured περιβαλλοντα με πολλες φυλες.

Σχετικα με το "ρατσισμο" σε καλυψα στο πρωτο ποστ, το ανεφερα από μονος μου. Περιμενω πως μια μεριδα κοσμου θα το δει ετσι καθως δεν γνωριζει πολλα γνωρισματα των αραβικων λαων. To "ins'allah" που λενε συνεχως και που σημαινει "με την χαρη του θεου" το χρησμοποιουν για να εννοησουν πως αυτό που τους ζητησες να γινει θα γινει..όταν δεησει ο ...θεος.

Αυτόματα αυτό συνεπάγεται με μαθηματικη ακριβεια πως το προτζεκτ σου εχει παει πισω μια-δυο βδομάδες επειδή καποιος βαριεται να δουλεψει. Δες λημματα qatarization, omanization κτλ.

Σε χειροτερη βερσιον θα σου πουν ότι ποτε δεν τους ζητησες κατι ή πως δεν θυμούνται να τους ζητησες καποιο task.

Που καταληγουμε, είναι υποχρεωτικο (όχι προαιρετικο) να στελνεις μειλ για το παραμικρο, και σε αυτά τα μειλ αναλογα το περιχομενο να κανεις CC ότι χρειαζεται φερνοντας τους προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ψαξου λιγο με ανθρώπους που εχουν δουλεψει μεση ανατολη και παρε feedback σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα.

Αν τωρα τα υπερχαμηλα/υπερφτηνα εργατικα χερια που προσλαμβανουν οι εταιρειες εδώ από πακισταν/φιλιππινες/ινδια/σρι λανκα/αιγυπτο για να κρατησουν χαμηλα τα κοστη τουs, κλεβουν, μυριζουν, δεν καταλαβαινουν από λογια αλλα φοβο κοκ, εχουν σαν αποτέλεσμα καποιος να είναι ρατσιστης η διπλα αστοχος (μην πω ανίκανος-δικα σου λογια) τοτε δεχομαι τους χαρακτηρισμούς ;)

Προς αποφυγή παραπανω argument υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα είναι ελάχιστες και αντιστροφως αναλογες με την μαζα. Επισης το σταματω εδώ γιατι ειμαστε οφ τοπικ. παμε σε πμ αν θες

Δημοσ.

Τουλαχιστον δεν σας κλεβουν κατι παραπανω απο φαγητο.

Σε μας μια περιοδος ειχε γινει μεγαλο θεμα γιατι χανονταν λεφτα απο πορτοφολια μεσα σε τσαντες.

Τελικα βρεθηκε οτι ηταν μια καθαριστρια.

• Like 2
Δημοσ.

Τουλαχιστον δεν σας κλεβουν κατι παραπανω απο φαγητο.

Σε μας μια περιοδος ειχε γινει μεγαλο θεμα γιατι χανονταν λεφτα απο πορτοφολια μεσα σε τσαντες.

Τελικα βρεθηκε οτι ηταν μια καθαριστρια.

Μπορει μετα το φαγητο σειρά να έχει και το πορτοφολι και σε εμάς εχει γινει κρουσμα απο καθαριστρια.

Από την πολυετη πειρα μου τον σεβασμο τον κερδίζεις ναι, καμια διαφωνια εδώ, όμως δεν είναι σεβασμος 100%. Είναι μια μιξη σεβασμου και φοβου , ιδαιτερα οσο ανεβαινεις στην ιεραρχια υψηλοτερα. Οσο περισσοτερος φοβος τοσο πιο ανίκανος εισαι για ηγέτης (διευθυντικο στελεχος). Εκει παιζει ένα 80% σεβασμος , 20% φοβος τυπου ενταξει ολοι με σεβονται αλλα αν καποιος παει να κουνηθεί ε σου μαμαω και τα πρεκια αμα λαχει. Όταν εισαι senior manager-middle manager εκει οι ισσοροπιες αλλαζουν. Δεχεσαι βελη από πανω και από κατω, εισαι η ραχοκοκκαλια που λεμε, στηριζεις κεφαλι και ποδια-χερια. Εκει παιζει άλλος λογος μεταξυ σεβασμου και φοβου για τους γυρω σου.

Εγκυκλοπαιδικα μπορούμε να συζητούμε για ωρες , αλλα η παραπανω αποψη μου δυσκολα αλλαζει όταν μιλαμε για structured περιβαλλοντα με πολλες φυλες.

Σχετικα με το "ρατσισμο" σε καλυψα στο πρωτο ποστ, το ανεφερα από μονος μου. Περιμενω πως μια μεριδα κοσμου θα το δει ετσι καθως δεν γνωριζει πολλα γνωρισματα των αραβικων λαων. To "ins'allah" που λενε συνεχως και που σημαινει "με την χαρη του θεου" το χρησμοποιουν για να εννοησουν πως αυτό που τους ζητησες να γινει θα γινει..όταν δεησει ο ...θεος.

Αυτόματα αυτό συνεπάγεται με μαθηματικη ακριβεια πως το προτζεκτ σου εχει παει πισω μια-δυο βδομάδες επειδή καποιος βαριεται να δουλεψει. Δες λημματα qatarization, omanization κτλ.

Σε χειροτερη βερσιον θα σου πουν ότι ποτε δεν τους ζητησες κατι ή πως δεν θυμούνται να τους ζητησες καποιο task.

Που καταληγουμε, είναι υποχρεωτικο (όχι προαιρετικο) να στελνεις μειλ για το παραμικρο, και σε αυτά τα μειλ αναλογα το περιχομενο να κανεις CC ότι χρειαζεται φερνοντας τους προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ψαξου λιγο με ανθρώπους που εχουν δουλεψει μεση ανατολη και παρε feedback σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα.

Αν τωρα τα υπερχαμηλα/υπερφτηνα εργατικα χερια που προσλαμβανουν οι εταιρειες εδώ από πακισταν/φιλιππινες/ινδια/σρι λανκα/αιγυπτο για να κρατησουν χαμηλα τα κοστη τουs, κλεβουν, μυριζουν, δεν καταλαβαινουν από λογια αλλα φοβο κοκ, εχουν σαν αποτέλεσμα καποιος να είναι ρατσιστης η διπλα αστοχος (μην πω ανίκανος-δικα σου λογια) τοτε δεχομαι τους χαρακτηρισμούς ;)

Προς αποφυγή παραπανω argument υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα είναι ελάχιστες και αντιστροφως αναλογες με την μαζα. Επισης το σταματω εδώ γιατι ειμαστε οφ τοπικ. παμε σε πμ αν θες

Κάποιοι δεν θα βγουν ατσαλάκωτοι απο αυτες τις θέσεις. Θες δεν θες θα κυρήξεις πολεμο οταν ο άλλος ειναι αντιθετος απεναντι σου και εσυ υποστηριζεις το δικαιο ενω αυτος οχι. Αν δεν κυρηξεις και δεν το αντιμετωπισεις εσυ θα βγεις ο μαλακας της υποθεσης. Δεν ειπαμε να εισαι σατραπης και να κακομεταχειριζεσαι το προσωπικο αλλα ορισμένοι δεν καταλαβαινουν διαφορετικά. Πρεπει να τους δειξεις αμεσα οτι δεν τους παιρνει.

Ολοι θα πουνε ααα μας τρεχει μας κανει μας ρανει αλλα αμα εισαι χαλαρος και γινει η στραβη μετα εσενα θα κατηγορησουνε για αδιαφορια. Δεν γινεται να εισαι ατσαλακωτος λοιπον αρκει να μπορεις να κρατας καποιες ισσοροπιες. Να καταλαβαινουν ποτε κανεις κάτι επειδη έχεις δικιο και οτι ειναι σοβαρη η κατασταση και ποτε το κάνεις απλα για να πουλησεις μουρη και εισαι ενας ανασφαλής μπουρδας.

Οτι εγραψα και πριν αμα υπάρχει περιστατικο κλεψιάς μεσα στην εταιρια ή την επιχειρηση θα πρέπει αμεσα να το βγαλεις στην φορά και να κανεις αναφορά για να διώξεις αυτον που έκλεψε ... έτσι θα έχεις καλυψει το κωλο σου αν στο μέλλον αποδειχθει οτι έχει κλεψει και τα ταμεια και θα βγουνε μαλακες εκεινοι που τον καλυψαν.

Και πρεπει να το πάς και μεχρι τέλους οχι να απειλησεις απλά γιατι το αφηνεις μισοτελειωμενο και ο αλλος αμα βρεθει σε θέση ισχυος δεν θα σε λυπηθει θα σε καρφώσει. Τα έχουν δει τα ματια μου ολα αυτα που γράφω κυκλοφορει πολυ αληταρίο εκει έξω να ξέρετε.Δεν υπάρχει πολυτελεια για φιλοσοφιες και εγκυκλοπαιδικες συζητησεις.

• Like 1
Δημοσ.

απειρο γελιο δαιβαζοντας ιδεες για εκδικηση εδω μεσα

το μονο μου με προβληματιζει ειναι οτι αν βαλεις καθαρτικο ή wasabi κλπ στο κολατσιο σου, και το φαει ο αλλος και υποφερει, τοτε κανενα φαγητο σου δεν προκειται να ειναι ασφαλες μεσα στο ψυγειο στη δουλεια. γιατι αντε και οκ φαει το καθαρτικο, τον πιασει διαρροια. ανεξαρτητα απο το αν θα τον δεις η οχι, αυτος/η θα οτ καταλαβει. και ποιος μου λεει εμενα οτι αυριο μεθαυριο δεν ανοιξει ο ιδιος το σαντουιτς σου, βαλει μεσα καθαρτικο, το ξανακλεισει και το αφησει για σενα να το φας....

εγω θα σου ελεγα να κανεις το εξης

παρε ενα διαφανο ταπερ, και εκτυπωσε στις 6 πλευρες του κυβου εικονες απο φακες και κολλησε το χαρτι να φανεται οτι εχει μεσα φακες. μεσα βαλε οτι θες, κυριος.

ποιος ψυχακιας θα πλησιασει το ταπερ με τις φακες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...