YourTrueLegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 και στελνω μειλ στην ομαδα "πως τα ταδε αντικειμενα λειπουν, και μηπως καποιος ειδε κατι η ξερει τα γουεραμπαουτς ταχαμ ταχαμ". Με CC τον διευθυντη μου και κερασακι στην τουρτα την HR Manager. Χοντρο και με αρκετη δοση ρισκου ειδικα για νεο υπαλληλο οπως ησουν εσυ τοτε. Δεν θα το προτεινα με τιποτα σε σοβαρη εταιρεια. Αφενος γιατι δινεις την εντυπωση του ανακατωστρα στους ανωτερους με το καλημερα κι αφεταιρου γιατι σε παιρνουν οι υπολοιποι συναδελφοι στην καλυτερη με στραβο ματι και στην χειροτερη σε βαζουν στη μπουκα. Τουλαχιστον εγω προσωπικα αν εβλεπα συναδελφο στην 4η του εβδομαδα στην επιχειρηση να ξηγιεται ετσι ακομα κι αν ηξερα οτι ειχε δικιο, δεν θα σχηματιζα καθολου καλη εντυπωση, χωρις φυσικα να αποκλειω την πιθανοτητα να ανατραπει η αποψη μου στη συνεχεια. Αλλα παντα ειναι προτιμοτερο οι πρωτες εντυπωσεις να μην ειναι τοσο αρνητικες γιατι στη συνεχεια θελει αρκετη προσπαθεια και χρονο για να ανατραπουν ακομα και στους καλοπροαιρετους! Ιδανικοτερη λυση συρταρακι στο γραφειο με κλειδι (καθε σοβαρη επιχειρηση εχει τετοια γιατι καθε υπαλληλος εχει απορηττα στοιχεια και πρεπει να τα φυλαει σε ασφαλη χωρο στο γραφειο) και τα χωνεις εκει οταν υπαρχει κινδυνος για καβατζωτικη. 2
hliastsek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Άμα βάλεις καθαρτικό πες μου που δουλεύεις να ρθω να το φάω 1
Silverage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πρωτη βδομαδα σε νεα δουλεια, παω με σετακι στυλο, μολυβι, χαρακα, ποτηρακι για μολυβια και 3-4 διαφορετικα αντερλαινερς. Μεσα στην δβομαδα , ολα ανακατεμενα σε 4 διαφορετικα γραφεια. Παω στα ατομα (ολοι ξενοι) εξηγω πως δεν εχω θεμα να τα παιρνουν αρκει να τα βαζουν πισω. Στα φρυδια τους Δευτερη βδομαδα τα ιδια σκατα, με επικεφαλεις εναν αιγυπτιο και μια φιλιπινεζα. Παω τους λεω παλι δεν εχω θεμα να τα παιρνουν αρκει να τα βαζουν πισω.Επισης τσιτωνω λιγο και λεω πως εγω δεν θελω να κανω αυτα που δεν θελω αλλοι να μου κανουν (γιατι οι φιλιπινεζα μου πεταει το εξυπνακιστικο "εγω δεν εχω θεμα να παιρνεις τα δικα μου". Τριτη βδομαδα ενημερωνω τον διευθυντη μου. Τεταρτη βδομαδα λειπει ο φορτιστης γιου ες μπι μου και εκει τα παιρνω στο κρανιο τα κανω λιγο πουτανα (ποσοστο δραματος 60%) και στελνω μειλ στην ομαδα "πως τα ταδε αντικειμενα λειπουν, και μηπως καποιος ειδε κατι η ξερει τα γουεραμπαουτς ταχαμ ταχαμ". Με CC τον διευθυντη μου και κερασακι στην τουρτα την HR Manager. Απολογισμος: -2 δεν μου λενε καλημερα ουτε και σημερα, μου εκαναν και νουμερα στη δουλεια για 2-3 μερες μεχρι που τους καλεσα σε 1-το-1 και τους ειπα "we are not here to like each other, but to work". -O διευθυντης μου τσαντιστηκε που εβαλα μεσα την HR αλλα το ξεπερασε μετα απο 2 μερες και μια συζητηση 2 ωρων στην οποια του επισημανα πως ηταν γνωστης αλλα και οτι στην ουσια τον εβγαλα απο την δυστκολη θεση να βγαλει αυτος το φιδι απο την τρυπα (good cop-bad cop τακτικη) -κανεις δεν μου ξαναπηρε τιποτα το προτείνω για well structured-organized εργατικα περιβαλλοντα. Ξεφτιλίκια και γυφτιές. 2
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 http://www.dx.com/p/king-boss-304-stainless-steel-combination-lunch-box-yellow-green-205251 1
splashboogie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πρωτη βδομαδα σε νεα δουλεια, παω με σετακι στυλο, μολυβι, χαρακα, ποτηρακι για μολυβια και 3-4 διαφορετικα αντερλαινερς. Μεσα στην δβομαδα , ολα ανακατεμενα σε 4 διαφορετικα γραφεια. Παω στα ατομα (ολοι ξενοι) εξηγω πως δεν εχω θεμα να τα παιρνουν αρκει να τα βαζουν πισω. Στα φρυδια τους Δευτερη βδομαδα τα ιδια σκατα, με επικεφαλεις εναν αιγυπτιο και μια φιλιπινεζα. Παω τους λεω παλι δεν εχω θεμα να τα παιρνουν αρκει να τα βαζουν πισω.Επισης τσιτωνω λιγο και λεω πως εγω δεν θελω να κανω αυτα που δεν θελω αλλοι να μου κανουν (γιατι οι φιλιπινεζα μου πεταει το εξυπνακιστικο "εγω δεν εχω θεμα να παιρνεις τα δικα μου". Τριτη βδομαδα ενημερωνω τον διευθυντη μου. Τεταρτη βδομαδα λειπει ο φορτιστης γιου ες μπι μου και εκει τα παιρνω στο κρανιο τα κανω λιγο πουτανα (ποσοστο δραματος 60%) και στελνω μειλ στην ομαδα "πως τα ταδε αντικειμενα λειπουν, και μηπως καποιος ειδε κατι η ξερει τα γουεραμπαουτς ταχαμ ταχαμ". Με CC τον διευθυντη μου και κερασακι στην τουρτα την HR Manager. Απολογισμος: -2 δεν μου λενε καλημερα ουτε και σημερα, μου εκαναν και νουμερα στη δουλεια για 2-3 μερες μεχρι που τους καλεσα σε 1-το-1 και τους ειπα "we are not here to like each other, but to work". -O διευθυντης μου τσαντιστηκε που εβαλα μεσα την HR αλλα το ξεπερασε μετα απο 2 μερες και μια συζητηση 2 ωρων στην οποια του επισημανα πως ηταν γνωστης αλλα και οτι στην ουσια τον εβγαλα απο την δυστκολη θεση να βγαλει αυτος το φιδι απο την τρυπα (good cop-bad cop τακτικη) -κανεις δεν μου ξαναπηρε τιποτα το προτείνω για well structured-organized εργατικα περιβαλλοντα. Φίλε είσαι ωραίος τύπος. Άμα γυρίσεις Ελλάδα στήλε pm να κάνουμε παρέα. Α να το πεις και στη μαμα σου να πάρει τηλεφωνο τον λυκειάρχη. Τα παλιόπαιδα, σου κλεβανε τα σταμπιλο. 2
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 You must be new in workplaces. Ελληνικά Όχι αλλά δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο! (Και όντως πιστεύω ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα, αν δεν το κάνει ήδη δηλαδή. Αλλιώς είναι να τα βλέπει τελείως ξέμπαρκα ).
the other one Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλά μπορεί να είναι καπως υπερβολική η συγκεκριμένη αντίδραση αλλά στη προκειμένη όσο κάφρος είσαι εσύ που τα κάνεις πουτάνα για 5-10 είδη γραφείου άλλο τόσο κάφρος είναι και ο άλλος που του εξηγείς κάτι ήρεμα και σε γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Είναι άλλο πράγμα η διαφορετική παιδεία/αντίληψη για να μη το εκφράσω αλλιώς, κι άλλο η στεγνή απαξίωση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μπορείς σε άλλο τάπερ να βάλεις μια ποσότητα από το φαγητό σου και να προσθέσεις πολύ αλάτι να γίνει λύσσα. Ή πάνω στο τάπερ να ζωγραφίσεις ή να γράψεις κάτι τρομακτικό. Επίσης, υπάρχουν καθαρτικά σε μορφή καραμέλας Αυτό ακριβώς. Βάλτε μέσα στο ψωμί λίγο σαλάμι και μετά γαμήστε το στο πιπέρι και το αλάτι, να το φάει ο άλλος και να πάρει φωτιά το στομάχι του, και ούτε μηνύσεις ούτε τίποτα μετά να σου κλάσει μια μάντρα.
xpapias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ασε κανενα post-it πανω στο ταπερ σε στυλ "παίρνεις που παίρνεις το μουσακά, ασε τουλάχιστον και κανενα like αμα σου αρεσε!". 2
Miracle Worker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παράλληλα με το καθαρτικό, πήγαινε και χάλασε και το καζανάκι.
Alithinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Υποθέτω πως είναι τρολλόθεμα και όχι σοβαρό... ε ?
george_gr1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Φροντισε οταν φαει το καθαρτικο να εχεις κλειδωσει την τουαλετα. 4
the other one Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Φροντισε οταν φαει το καθαρτικο να εχεις κλειδωσει την τουαλετα. ναι αλλά έτσι θα χάσει to dolby surround 1
vsl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Φροντισε οταν φαει το καθαρτικο να εχεις κλειδωσει την τουαλετα. 1
Adon1s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 δεν τον εχουν πιασει επ αυτοφώρω επισης οπως ειπα εχει δοντι τι σημαίνει "εχω δοντι" ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις