Razor333 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δεν κοιτανε που μενουν σε προκατ ξυλινο ισογειο σπιτι θελουν και ρομποτ να τους φερνει την πιτσα; 2
Johnsnow!! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μα αμα έρθει ποτέ εδώ στην ελλάδα, κουβέντα να γίνεται γιατί το οτιδήποτε γίνεται στο εξωτερικό, εδώ υλοποιείται μετά από καμία 20αριά χρόνια.Αλλά και να γινόταν αυτό υποθετικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι, δεν θα προλαβενε να παραδώσει την παραγγελία, γιατί θα το περναγαν από πάνω 10 λεωφορεία 40 ταξί και αλλά τόσα αυτοκίνητα.Και για αυτό που ανάφερει ότι ο χώρος φύλαξης του φαγητού είναι κλειδωμένος με κωδικό, για τα δεδομένα τής ελλάδας είναι λίγο αστείο, λόγω του ότι είναι ποιό πιθανό να κλέψουν ολόκληρο το ρομπότ, παρά να επειχιρουσαν να κλέψουν τίς πίτσες.
Zein Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ξερουμε ολοι πως αυτη η τεχνολογια ειναι 100% μη εφαρμοσιμη στην σημερινη μας κοινωνια λογω ηθικης (θα τα κλεβουν, θα τα ριχνουν, θα..θα..θα.. Κατι πιο εξυπνο και χρησιμο για την ανθρωποτητα θα σκεφτει ποτε κανενας φωστηρας να φτιαξει ή περιοριζομαστε μονο στον τομεα του delivery πιτσων?
sil_unique Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Στην Ελλάδα μην πάρετε κόκα κόλα μαζί, με τις λακούβες μας και τα μικρά ροδάκια που έχει όταν την ανοίγεις θα γίνει πυροτέχνημα.
georgepppo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 εγώ αν έχανα την δουλειά μου απο τέτοιο θα την έστηνα και θα τα κλότσαγα να ντελαπάρουν και δεν θα φτάνανε ποτέ οι πίτσες! καλά το κλέψιμο που έχει να πέσει δεν λέγεται !
Nikos365 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τόσο διάβασμα, τόσα πτυχία και να μας φάει τη δουλεία η κονσέρβα; Όχι ρε φίλε δε το δέχομαι. Για delivery μιλάμε.Πρέπει τουλάχιστον ένα 6μηνο στο Harvard και στην Oxford University να παρακολουθήσεις, αλλιώς καμία τύχη.... Θες πτυχία και διάβασμα εσύ για να κάνεις αυτήν την δουλειά ? Μηχανάκι να έχεις και δίπλωμα και είσαι κομπλέ.
vdeseris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ξεκινάει βράδυ για τον προορισμό, ξημερώνει ακόμα ταξιδεύει και φτάνει τελικά βράδυ. Καλή φάση Για delivery μιλάμε.Πρέπει τουλάχιστον ένα 6μηνο στο Harvard και στην Oxford University να παρακολουθήσεις, αλλιώς καμία τύχη.... Θες πτυχία και διάβασμα εσύ για να κάνεις αυτήν την δουλειά ? Μηχανάκι να έχεις και δίπλωμα και είσαι κομπλέ. Ειρωνεία λέγεται φίλε μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ειρωνεία λέγεται φίλε μου... Εντάξει δεν την καταλαβαίνουν όλοι
geoeva01 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγώ ας πούμε αν μένω στον 5ο όροφο θα παίρνει το ασανσέρ? το ιδιο σκεφτηκαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα