VaggD Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Σε ευχαριστώ φίλε. Και εγώ μια Sony w705b έχω και θέλω να βελτιωθεί ο ήχος χωρίς να ξεπεράσω τα 200 (μετά είναι πολύ οι πειρασμοί).Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αυτό με τον μετρητή έντασης, δλδ πρέπει να χρησιμοποιήσω και τα 2 τηλεχειριστήρια?
heavyrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ανα την συνδεσεις με hdmi οχι. Θα την ελεγχει απ τη τηλεοραση αν την συνδεσεις με αλλον τροπο ναι. 1
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σου. Αν συνδεθεί μέσω bluetooth ελέγχεται από το κοντρόλ της τηλεόρασης;
heavyrain Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Νομιζω μονο οι samsung υποστηριζουν συνδεση με bluetooth με αντιστοιχες samsung μπαρες. Εγω πχ εχω τηλεοραση σονυ και μπαρα samsung και δεν συνδεονται με bluetooth.
HALF EVIL Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ. Η TV μου είναι smart Samsung , άρα σίγουρα συνδέεται και μέσω bluetooth. Ελπίζω ότι ο έλεγχος να γίνεται από το κοντρόλ της τηλεόρασης.
graphist83 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Απο σειρα Η και μετα συνδεονται μεσω soundconnect (bluetooth) και η ενταση λειτουρφει με το κοντρολ της τηλεορασης. Το ιδιο ισχυει εαν η TV υποστηριζει HDMI ARC CEC.
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Λοιπόν η συγκεκριμένη soundbar εγκαταστάθηκε στην TV (Samsunh 55UE6670) με εξαιρετική ευκολία , μέσω TV Sound conect. Κάνει μεν τη διαφορά από τα ηχεία της TV , αλλά για 168 ευρώ περίμενα περισσότερα. Έχει καθαρό και δυνατό ήχο και μια ψευδαίσθηση surround , κυρίως σε ταινίες, το SW όμως υπάρχει δεν υπάρχει σχεδόν ένα και το αυτό. Εκτός και κάτι δεν έκανα σωστά που δεν νομίζω. Ίσως σύνδεση μέσω HDMI να δίνει καλύτερα αποτελέσματα ;
heavyrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Για την j450 μιλας; Αν ναι, το μπασο της ειναι μια χαρα, εχει ρυθμιση LFE στο τηλεχειρηστηριο στα options. Δεν νομιζω να χει διαφορα στο ηχο, εκτος αν την ειχες συνδεσει με το Mini jack, επισης δεν ξερω αν μεσω bluetooth περναει σημα DTS και DD.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν είδα το LFE τι είναι; Μάλλον τελικα θα την συνδεσω με HDMA για να δω διαφορές.
heavyrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Low frequency effects δηλαδη οτι συχνοτητα παει στο subwoofer. Εχει ρυθμιση εντασης να την ανεβασεις αν το νοιωθεις ανυπαρκτο... αν βαλεις hdmi δες στις υποδοχες της τηλεορασης που γραφει hdmi arc απο εκεινο το hdmi στελνει ηχο μονο.
petran91 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μια γνώμη παιδιά για αυτήν: http://www.e-shop.gr/crystal-audio-wss-5-beu-teevy5-reference-5-drivers-wifi-bt-speaker-with-balanced-directivity-black-p-PER.703769Κοίταζα για Razer Leviathan για το PC, αλλά έπεσε το μάτι μου σε αυτήν την προσφορά σήμερα.. 1
heavyrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τσαμπα λεφτα το razer leviathan. Αυτο που λες ειναι βαση που μπαινει πανω ολοκληρη η τηλεοραση. Εγω θα προτεινα κατι με ξεχωριστο sub για καλυτερο μπασο. Αν τη θες για pc θες κατι μαζεμενο φανταζομαι. Θα προτεινα το jbl tvboost/230 βεβαια δεν εχει sub. Γενιμα θεωρω ενα soundbar αχριστο για pc μιας για να χεις σωστο ηχο πρεπει να μην καθεσαι στο μισο μετρο απ τα ηχεια οποτε σε περιοριζει μια μπαρα, γνωμη μου απλα παρε ενα καλο σετ ηχειων με κατω απο 100 ευρω. 1
petran91 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Επειδή χθες έκατσα και το έψαξα λίγο, το leviathan έχει απαγορευτική τιμή, δεν μπορώ να τα διαθέσω για ήχο. Για ηχόμπαρες απλά έτυχε και είδα 2 καλές προσφορές χθες και το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά μάλλον δεν είναι καλή επιλογή για το PC όπως είπες κι εσύ..Είδα λίγο τιμές για ήχο στο PC και υπάρχουν πολύ αξιόλογες λύσεις σε ηχεία κάτω από 100€. Οπότε θα κινηθώ προς τα εκεί μάλλον!Ευχαριστώ!
heavyrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εγω εχω τα genius 1250 gaming. Για τα 50€ που τα χα παρει εχουν απιστευτο ηχο και μπασο. Τα καλυτερα ηχεια που χα ποτε. Μετα πολυ αξιολογα ειναι τα gigaworks t20 και t40 της creative.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα