sklavenspy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Κάνει μια ήχο μπάρα των 5.1 καναλιών την ίδια δουλειά που κάνει ένα σύστημα ηχείων 5.1;
keravnos21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να αντικαταστησεις ένα συστημα 5.1 με μια ηχομπαρα τυπου 5.1 η κατι ακουστικα τυπου 5.1.
heavyrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Οπως ειπωθηκε παραπανω, δεν αντικαθιστα ενα συστημα 5,1 σε καμια περιπτωση, αλλα θα εκπλαγεις πραγματικα απο τον surround ηχο μιας μπαρας 2.1 και φυσικα απ τον ηχο των ηχειων την τηλεορασης (εκτος βεβαια αν εχεις τη σειρα x930 της sony!)
graphist83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μπα και απο την X930 εχει τεράστια διάφορα. υπερεκτιμημένη...
Uberalles_gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για να μην ανοίγω άλλο topic, ενδιαφέρομαι να "αναβαθμίσω" τον ήχο της τηλεόραση, όταν βλέπω ταινίες και ακούω μουσικούλα με την αγορά κάποιας soundbar. Δεν θέλω να το κάνω σινεμά αλλά να υπάρχει μια εμφανής βελτίωση του ήχου. Δεν θέλω καλώδια, ηχεία για αυτό έχω καταλήξει σε soundbar. Αξίζει η αγορά της; Το διαθέσιμο budget είναι 300-400 ευρώ ΥΓ. επειδή ενδιαφέρομαι για καραόκε ( :) ) θα κουμπώνει το μικρόφωνο στην soundbar;
heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Σιγουρα θα δεις διαφορα μεγαλη ακομα και με φθηνοτερη, εγω πχ εχω την samsung j450 και εξεπλαγειν με τον ηχο. Καλο ειναι να παρεις καποια με hdmi (arc) ωστε να αναβει και να ελεγχεται με το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης. Στα συν ειναι να εχει ασυρματο sub για ν αποφυγεις καλωδια. Μικροφωνο δεν νομιζω να υποστηρίζει καμια... αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις ενα player που υποστηριζει μικροφωνο και να το συνδεσεις στη μπαρα με 3,5jack η οπτικη ινα. Στα λεφτα σου μπορεις να δεις και με ασυρματα πισω ηχεια, αλλα να ξερεις θελουν ολα πριζα κοντα (οπως και το sub) για τροφοδοσια. 1
Uberalles_gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Σιγουρα θα δεις διαφορα μεγαλη ακομα και με φθηνοτερη, εγω πχ εχω την samsung j450 και εξεπλαγειν με τον ηχο. Καλο ειναι να παρεις καποια με hdmi (arc) ωστε να αναβει και να ελεγχεται με το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης. Στα συν ειναι να εχει ασυρματο sub για ν αποφυγεις καλωδια. Μικροφωνο δεν νομιζω να υποστηρίζει καμια... αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις ενα player που υποστηριζει μικροφωνο και να το συνδεσεις στη μπαρα με 3,5jack η οπτικη ινα. Στα λεφτα σου μπορεις να δεις και με ασυρματα πισω ηχεια, αλλα να ξερεις θελουν ολα πριζα κοντα (οπως και το sub) για τροφοδοσια. Εδώ σε έχασα. Μιλάς για soundbar;;
heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ναι. Υπαρχουν soundbar με ασυρμαρα rear ηχεια. Οπως η j470 της samsung.
Uberalles_gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ναι. Υπαρχουν soundbar με ασυρμαρα rear ηχεια. Οπως η j470 της samsung. Και αυτά είναι καλύτερα;
heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλυτερα απο τι; Καλυτερα απο dedicated home cinema εννοειται πως οχι. Απλα στα ανεφερα επειδη ειπες θες μονο soundbar για να μην εχεις καλωδιο-χαμο στο χωρο σου. Οτι δηλαδη μπορεις να εχεις και ενα ασυρματο 4.1 συστημα.
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εννοούσα, εάν αυτό που μου πρότεινες (soundbar με ασύρματα rear ηχεία) είναι καλύτερο από ένα "κλασσικό" soundbar. Εντέλει, κάποια πρόταση γύρω στα 300 - 400 ευρώ;
VaggD Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Σιγουρα θα δεις διαφορα μεγαλη ακομα και με φθηνοτερη, εγω πχ εχω την samsung j450 και εξεπλαγειν με τον ηχο. Καλο ειναι να παρεις καποια με hdmi (arc) ωστε να αναβει και να ελεγχεται με το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης. Στα συν ειναι να εχει ασυρματο sub για ν αποφυγεις καλωδια. Μικροφωνο δεν νομιζω να υποστηρίζει καμια... αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις ενα player που υποστηριζει μικροφωνο και να το συνδεσεις στη μπαρα με 3,5jack η οπτικη ινα. Στα λεφτα σου μπορεις να δεις και με ασυρματα πισω ηχεια, αλλα να ξερεις θελουν ολα πριζα κοντα (οπως και το sub) για τροφοδοσια. Φίλε μπορείς να μου πεις κάποια πράγματα ακόμα για την j450. 1)Σε πόσο μεγάλο δωμάτιο την έχεις. 2)Έχεις σύνδεση κάποιο ps4/xbox one. 3)Αντιμετώπισες γενικά κάποια κάποιο πρόβλημα. 4)Για φυσιολογική χρήση δλδ ταινίες, μουσική & gaming θα μείνω ικανοποιημένος. Να σημειωθεί ότι δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός! Ευχαριστώ.
heavyrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 1. Σε δωματιο 15 τετραγωνικων, το καλυπτει πληρως. 2. Κονσολες συνδεονται πανω στη τηλεοραση και η τηλεοραση με τη μπαρα μεσω οπτικης ινας η hdmi. 3. Κανενα προβλημα. Εκτος του οτι εχω τηλεοραση σονυ και ο μετρητης εντασης δεν συμβαδιζει με τις ηχομπαρας ( η φωνη αυξομοιωνεται κανονικα) οταν την συνεδεσα με hdmi και την ελεγχα με το τηλεχειριστηριο τις τηλεορασης 4. Δεν μπορω να ξερω σε τι σημειο ειναι οι απαιτησεις σου, αλλα ναι θα ακουσεις αλλο ηχο στη τηλεοραση σου, κυριως λογω subwoofer που θα χεις μπασο. Επισης το virtual surround κανει καλη δουλεια. Την θεωρω αρκετα αξιοπρεπη και κυριως οικονομικη μπαρα. Σ αυτα τα λεφτα ειναι η μονη με hdmi με arc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα