Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, το προβλημα μου ειναι το εξης:

Πολλες φορες μεσα στην ημερα, βρισκω απθηκευμενες φωτογραφιες απο την πισω καμερα που εχουν τραβηχτει μονες τους,

Εχω βαλει μια εφαρμογη με σκοπο να αφαιρεσω απο τα δικαιωματα των εφαρμογων να χρησημοποιουν την καμερα

Το προβλημα ειναι πως εχω ενα πολυ μεγαλο αριθμο εγκατεστημενων εφαρμογων και απςιτει τεραστιο χρονο να τις επεξεργαστω μια μια, υπαρχει καπου μια λιστα με υποπτα app για τετοια δραστηριοτητα;

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω στην εφαρμογη Google Photο αν πας εχει ρυθμισει που απενεργοποιει την αυτοματη αποθηκευσει φωτογραφιων.

Δημοσ.

Κουλο μου ακουγεται... Πιο πιθανο μου φαινεται να βαζεις το τηλεφωνο σε τσεπη παντελονιου και να ξεκλειδωνει μονο του,να παιρνει τηλεφωνα,να τραβα φωτογραφιες...

Επισης η εφαρμογη για τα permissions απαιτει root...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ZTE nubia z7 mini,

αλλά έβαλα το app: "premission remover" και άρχισα να αφαιρώ δικαιώματα από άλλα app,

ξεκίνησα να αφαιρώ το δικαίωμα χρησης καμερας από: facebook, messenger, viber, instagram, cm security

όταν έφτασα στο cm security και μπλοκαρα τη χρηση καμερας σταματησε το φαινομενο

βέβαια επειδή τα 2 τελευτάια τα απενεργοποιησα μαζί, μπορεί να έφταιγε και το app instagram,

γιατι κατα καιρούς μου έκανε κάτι περίεργα, δηλαδή όπως είχα ανοιχτό το app,

όταν πάταγα πολλές φορές γρήγορα το πλαινό κουμπί που χαμηλώνει τον ήχο,

μου εμφάνιζε στο κάτω μέρος μια σειρά απο φωτογραφίες που έχω τραβήξει (σαν να τις προτείνει για να τις ποστάρω),

και ξαφνικά έκανε μια ανανέωση με φωτογραφίες από την καμερα μου (μάλλον τις τράβαγε επιτόπου), που όμως δεν έχω τραβήξει εγώ

δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός

Δημοσ.

Στο είπα γιατί μπορεί να είχε κάποιον συνδιασμο πληκτρων για φωτογραφία όταν είναι κλειστή η οθόνη όπως έχω στο mate 7 λογικά τη ζημιά την έκανε το cm security γενικά όπου βλέπεις "CM" απόφυγε τα.

Στο είπα γιατί μπορεί να είχε κάποιον συνδιασμο πληκτρων για φωτογραφία όταν είναι κλειστή η οθόνη όπως έχω στο mate 7 λογικά τη ζημιά την έκανε το cm security γενικά όπου βλέπεις "CM" απόφυγε τα.

Δημοσ.

το cmsecurity έχει μία λειτουργία,

που φωτογραφίζει με την μπρόστά κάμερα το μη εξουσιοδοτημένο άτομο που επιχειρεί να ξεκλειδώσει την οθόνη,

την οποία δεν έχω ενεργοποιήσει και με δεδομένο ότι χρησημοποιούσε την πίσω κάμερα αντί για την μπροστά,

το app προφανώς είναι ασύμβατο με τη συσκευή, αλλά απενεργοποιώντας του το δικαίωμα να χρησημοποιεί κάμερα, με το premission remover, το χρησημοποιώ πλέον κανονικά χωρίς να φωτογραφίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...