Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας το υποστηρίξουν με τίτλους πρώτα!
γιατί αν είναι σαν το move,kinect, WiiU gamepad τα οποία έχουν λίγα παιχνίδια (για το Wii U εννοώ λίγα παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται την "καινοτομία του" ) τι το θες με τόσα λεφτά?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσοι βιαστειτε να πειτε οτι ειναι ακριβο:

1. ειναι στην αρχη του ακομα

2. στα αναπτυγμενα κρατη, 500$ ειναι ενα βδομαδιατικο τουλαχιστον!

3. ειναι μονο για τα αναπτυγμενα κρατη, οσοι δεν μπορουν να αγορασουν την κονσολα ps4, δεν θα νιαστουν για το vr.

Aνεπτυγμένο κράτος εννοείς πχ τις Ηνωμένες πολιτείες?

Δημοσ.

Αν δεν πάει η τιμη του στα 200€ δεν έχει μέλλον.

Γιατί πες Ok, κάποιος τα σκάει τα 500€ ζεστά ζεστά...

Μετά τι; Θα παίξει 1,2,3,4,5,15 ε σε μια εβδομάδα θα έχει παίξει όλα τα παιχνίδια διαθέσιμα για το VR και θα σαπίσει στο ράφι.

(μιλάω συγκεκριμένα για το Playstation VR).

Δημοσ.

3. ειναι μονο για τα αναπτυγμενα κρατη, οσοι δεν μπορουν να αγορασουν την κονσολα ps4, δεν θα νιαστουν για το vr.

Έχεις ζήσει ποτέ έξω;

Αν είχες ζήσει έξω θα ήξερες ότι από τα 500€ που θα βγάζεις την εβδομάδα (ενδεχομένως και παραπάνω) το 80% (αν όχι παραπάνω) θα έκανε φτερά για τα βασικά σου έξοδα.

Γιατί έξω δεν είναι οι τιμές χώμα όπως εδώ. Που βρίσκεις σπίτι 100τμ με 450€ ή με 4€ παίρνεις 2 πιτόγυρα και βγάζεις το γεύμα της ημέρας σου.

Δημοσ.

εμενα προσωπικα αν εχει το street view να βλεπω μερη που θα μπορω να παω και αργοτερα με ικανοποιει . Ακομα και διαφορα ντοκιμαντέρ αν εχει μεσω online είμαι οκ

Δημοσ.

Άντε να το ξαναπώ... αν και ΠΑΝΤΑ πέφτει στο κενό - οι σύγχρονοι πιτσιρικάδες είναι "φωτεινοί παντογνώστες", ξέρουν καλύτερα...

...ΔΕΝ... ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ... ΔΕΝ... ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ... ΠΟΤΕ... ΕΜΕΙΣ... ΤΙΣ... ΝΕΕΣ... ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΠΟΤΕ!

Αν θέλετε να γίνετε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ "ΒΕΤΑ-τέστερς" των μεγάλων πολυεθνικών για την κάθε νέα πατέντα ή "μαιμουδιά" που θέλουν να προωθήσουν, οκ... ελεύθεροι είστε, πράξτε το.

Η μόνη φορά που το 'κανα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ήταν γιατί "απέθανε" το 5άρι μου (iPhone) και ήταν Χριστούγεννα και πήρα το 6άρι σχεδόν τσάμπα από ΗΠΑ (μου το 'φερε φίλος). Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ που το 'κανα!

Γενικά... περιμένουμε να "μεστώσει" η εκάστοτε τεχνολογία, να "παλιώσει" λίγο, να γίνει ΠΙΟ "stable", να βγουν ΝΕΕΣ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ εκδόσεις... και τότε την αγοράζουμε αφού την επιθυμούμε!

ΠΟΤΕ δεν πάμε να πάρουμε το πρώτο κομμάτι της πρώτης παρτίδας!!!

...Αυτά... Εμένα μ' αρέσει η ιδέα να "πετάω ο ίδιος" μέσα σ' έναν "virtual" κόσμο και να παίζω το εκάστοτε αγαπημένο μου παιχνίδι. Πλάκα θα 'χει... Αλλά φυσικά και θα κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και θα περιμένω τουλάχιστον 2-3 χρόνια, πριν αποκτήσω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Άντε να το ξαναπώ... αν και ΠΑΝΤΑ πέφτει στο κενό - οι σύγχρονοι πιτσιρικάδες είναι "φωτεινοί παντογνώστες", ξέρουν καλύτερα...

...ΔΕΝ... ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ... ΔΕΝ... ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ... ΠΟΤΕ... ΕΜΕΙΣ... ΤΙΣ... ΝΕΕΣ... ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΠΟΤΕ!

Αν θέλετε να γίνετε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ "ΒΕΤΑ-τέστερς" των μεγάλων πολυεθνικών για την κάθε νέα πατέντα ή "μαιμουδιά" που θέλουν να προωθήσουν, οκ... ελεύθεροι είστε, πράξτε το.

Η μόνη φορά που το 'κανα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ήταν γιατί "απέθανε" το 5άρι μου (iPhone) και ήταν Χριστούγεννα και πήρα το 6άρι σχεδόν τσάμπα από ΗΠΑ (μου το 'φερε φίλος). Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ που το 'κανα!

Γενικά... περιμένουμε να "μεστώσει" η εκάστοτε τεχνολογία, να "παλιώσει" λίγο, να γίνει ΠΙΟ "stable", να βγουν ΝΕΕΣ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ εκδόσεις... και τότε την αγοράζουμε αφού την επιθυμούμε!

ΠΟΤΕ δεν πάμε να πάρουμε το πρώτο κομμάτι της πρώτης παρτίδας!!!

...Αυτά... Εμένα μ' αρέσει η ιδέα να "πετάω ο ίδιος" μέσα σ' έναν "virtual" κόσμο και να παίζω το εκάστοτε αγαπημένο μου παιχνίδι. Πλάκα θα 'χει... Αλλά φυσικά και θα κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και θα περιμένω τουλάχιστον 2-3 χρόνια, πριν αποκτήσω κάτι τέτοιο.

Ε κάποιος πρέπει να τις δοκιμάσει όμως! :) Και πολλοί ξέρουν τι κάνουν και το κάνουν συνειδητά, είναι και ο ενθουσιασμός στη μέση!

Αυτό με το iphone που λες δε νομίζω ότι είναι ίδια περίπτωση. Για ποιο λόγο έγινες beta tester που πήρες το iphone 6 (το 8ο iphone δηλαδή αν  μετράω καλά!) και δεν θα ήσουν beta tester αν έπαιρνες το 7ο ή το 9ο;!

Δημοσ.

και εσυ τι εισαι ρε φιλε μετοχος τις σονυ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...