voltmod Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 H Sony ανακοίνωσε ότι το “launch bundle” του PlayStation VR, που θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες από διάφορους μεγάλους retailers (Best Buy, GameStop κ.ά) από τις 22 Μαρτίου, θα κοστίζει $499. Το bundle, περιλαμβάνει την head-mounted display (HMD) για το PlayStation 4, δύο χειριστήρια PlayStation Move, την PlayStation Camera καθώς και το PlayStation VR Worlds (έρχεται ως προσθήκη στο digital download Playroom VR που όλοι οι κάτοχοι του PlayStation VR θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν). Η Ιαπωνική εταιρεία διευκρίνισε ότι το PlayStation VR “launch bundle” θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες και πως αφορά αποκλειστικά την προ-πώληση. Αυτός είναι μέχρι στιγμής και ο μοναδικός τρόπος για να προ-παραγγείλετε το PlayStation VR, αφού το βασικό προϊόν –με τιμή $399- δεν είναι διαθέσιμο ως stand-alone για προπαραγγελίες ακόμα. Ακόμα πάντως και όταν διατεθεί ως stand-alone προϊόν, η αγορά της PlayStation Camera είναι απαραίτητη για την λειτουργία του PlayStation VR. Σύμφωνα επίσης με την Sony, δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα προ-παραγγελιών, για όσους χάσουν το πρώτο. Site: TheVerge
pcos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οσοι βιαστειτε να πειτε οτι ειναι ακριβο: 1. ειναι στην αρχη του ακομα 2. στα αναπτυγμενα κρατη, 500$ ειναι ενα βδομαδιατικο τουλαχιστον! 3. ειναι μονο για τα αναπτυγμενα κρατη, οσοι δεν μπορουν να αγορασουν την κονσολα ps4, δεν θα νιαστουν για το vr. 7
giannhs2467 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 σε κανενα δυο χρονια που θα πεσει η τιμη του το συζηταμε sony..
Drake27 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μάλιστα............και δεν τα τρώω πουθενά αλλού?! Με αυτά τα λεφτά παίρνω 2 xbox one μεταχειρισμένα
VyronPeristeri Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μονο εμενα δεν με εντυπωσιαζει η ιδεα του VR; Για μενα ειναι αλλη μια αναγκη που προσπαθουν να μας πεισουν οτι την χρειαζομαστε. Δε λεω, σε παιχνιδια αγωνων θα ειχε λιγο φαση το θεμα αλλα σε αλλα οπως ποδοσφαιρακι θα ηταν εντελως αχρηστο. Τελος παντων. Δεν θα το κρινω πριν το δοκιμασω. 3
pcos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 να ξαναπω το περιφημο "δεν μας επιβαλουν τιποτα" γιατι ο,τι καινουργιο βγαινει πρεπει να το αγοραζουμε με το ζορι? μετα φταιει ο "φονιας" εδιτ: οπως εχει πει ενας σοφος "μην ακολουθεις τη μοδα, φτιαχτην εσυ"
slk200gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Επειδη ειδα ενα μαιλ απο το public ,δεν κατάλαβα ,το πληρώνω σημερα για να το πάρω στην καλύτερη τον Οκτώβριο ?
Chocobo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οσοι βιαστειτε να πειτε οτι ειναι ακριβο: 1. ειναι στην αρχη του ακομα 2. στα αναπτυγμενα κρατη, 500$ ειναι ενα βδομαδιατικο τουλαχιστον! 3. ειναι μονο για τα αναπτυγμενα κρατη, οσοι δεν μπορουν να αγορασουν την κονσολα ps4, δεν θα νιαστουν για το vr. UK είνα 6,xx/ώρατο κατώτατο ωρομίσθιο. Δες μερικά επαγγέλματα http://www.cosmopolitan.co.uk/worklife/careers/a33179/average-job-salaries-uk/ Απο το νούμερο 60 μέχρι 145 οι ειδικότητες αυτές δεν πέφτουν στο 100ρικο την ημέρα/500ρι τη βδομάδα που λές. Εκτός και αν πχ UK είναι υποανάπτικτη χώρα. Ο αδελφός μου π.χ πέρνει 9pound/ώρα. Μην λέμε ότι θέλουμε το κάναμε καραμέλα το έξω πέρνουν τόσα που το τάδε τους είναι μια βδομάδα δουλειάς. 500 είναι ακριβά για μεσαία τάξη ακόμα και σε μεγάλες οικονομίες. 6
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μονο εμενα δεν με εντυπωσιαζει η ιδεα του VR; θεωρω πως ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μπουρδες των τελευταιων ετων. και αυτη την γνωμη την ειχα απο τοτε που η nintendo προσπαθησε να βαλει το 3d στα μάτια μας με το virtual boy το οποιο ημουνα απο αυτους που το ειχαν δοκιμασει. μετα ηρθαν οι 3d οθονες, λεω μοδα ειναι θα περασει οπως και οντως ουσιαστικα όσοι επενδυσαν σε τετοιες, μάλλον κλαινε τωρα τα λεφτα τους. τώρα αυτό.. προσωπικά νιώθω σαν ρομποτ ακομα και στον υπολογιστη οταν μιλαω (συνηθως ζηταω απο το ατομο στην αλλη γραμμη να το παμε σε chat), ποσο μαλλον να βαλω αυτο το πραγμα στο κεφαλι μου και να ειμαι σαν τον Robocop.. η πληρης αποχαυνωση. και λογικα αν το παρουμε, σαν gameplay ενα παιχνιδι που βασιζεται σε κινησεις δεν μπορει να θελει 100% ακριβεια σε αυτες οποτε ουσιαστικα οσα παιχνιδια το υποστηριξουν θα ειναι παιδικης δυσκολίας με τον ιδιο τροπο που γινεται και στις οθονες αφης. οποτε μαλλον κατα 95% οι VR τιτλοι θα απευθυνονται μόνο σε casual gamers. 1
eskimoos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 θα προτιμούσα το vive απο τα 3. Το vr όμως δεν το γνωρίζουμε οι περισσοτεροι. Διαβαζουμε και βλέπουμε διάφορα, εντυπωσιάζομαστε, αλλά αν δεν το δοκιμασουμε στην πράξη δεν μπορούμε να ξερουμε αν πραγματικα αξίζει η όχι, τουλαχιστον στη φαση που είναι τώρα. Οσο για τις τιμές τους,αν δεν εχεις τον η/υ η το ps4 ειναι 1000 με 2000 ευρω, 500 με 1000 περιπου αν τα εχεις. Πολλα,λιγα δεν ξέρω. Εγω εχω υπολ. Αν η εμπειρια που θα μου προσφερει ειναι εκπληκτικη, 1000 ευρω θα τα εδινα, οχι γιατι εχω χρηματα η μου περισσευουν , αλλα θα προτιμούσα να έκοβα ολα τα μη αναγκαια εξοδα και να το επαιρνα. Ειναι τι θελει ο καθενας. Εδω Πας μια εβδομαδα διακοπές και σου φευγουν 500ευρω, παίρνεις ενα κινητό των 500 που δεν σου προσφέρει κάτι το ιδιαιτερο. Ολα είναι σχετικα. 3
badbad Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το vr ΕΙΝΑΙ επανάσταση. Οποιος δεν το έχει δοκιμάσει δεν μπορεί να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα. Άλλο το ψευδό3D που είχε το virtual boy άλλο το 3D των τηλεοράσεων και άλλο το virtual reality. Παρεπιπτοντος μπορεί το virtual boy της Nintendo να μην πούλησε τότε αλλά στην αγορά των συλλεκτών αυτή την στιγμή πωλείται από 500 ως 1500 δολάρια ανάλογα την κατάσταση του, άρα μόνο πεταμένα λεφτά δεν ήταν η αγορά του σε βάθος χρόνου. Ήταν μια πολύ καλή κίνηση της Nintendo σε μια εποχή που δυστυχώς δεν είχε ωριμάσει η τεχνολογία και τα οπτικά specs απογοήτευσαν τον μέσο χρήστη. Ο ανθρωπος συνήθιζε να βάζει μάσκες στο πρόσωπο του και να " χάνεται " σε εικονικά ταξίδια από την δεκαετία του 60 τότε που πρωτοκυκλοφορισε το πρώτο view master. Ακόμα και σήμερα το view master είναι μια συσκευή που ενθουσιάζει τα παιδιά και τους προσφέρει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να προσφέρει αυτή η τεχνολογία που έχει εφαρμογές σε χιλιάδες παραμέτρους της καθημερινοτητας μας. Πέρα από τα παιχνίδια το vr θα γίνει mainstream στον κόσμο για θα τον ταξιδέψει και θα τον κάνει να ξεφύγει από την σκληρή πραγματικότητα. Έχω κάνει την πρόβλεψη σε παλιότερο post πώς το vr θα είναι το e- ναρκωτικό του 21 αιώνα και νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά σε καταστάσεις ομαδικού εθισμού. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η βιομηχανία πορνο που είναι η πιο κερδοφόρα στο διαδίκτυο και προσφέρει ήδη τεράστια ποσά για την ανάπτυξη ταινιών περιεχομένου επαυξημένης πραγματικοτητας. Μετά από αυτό ποτέ ξανά η θέαση ερωτικών ταινιών δεν θα είναι πια η ίδια, εξάλλου μια πρώτη γεύση έχουν πάρει ήδη οι χρήστες συσκευών vr για κινητά και επιβεβαιωνουν τα παραπάνω... 8
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Θέλω να δω πόσο θα κάνει ένα πλήρες bundle (μαζί με την κονσόλα) που λογικά θα κυκλοφορήσουν. Το πρώτο ps4 που πήρα το κράτησα δύο βδομάδες, με το vr ψήνομαι να ξαναπάρω
Hatsos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Νομίζω ότι σαν τεχνολογία είναι πολύ εντυπωσιακη και με τον καιρό θα βγάλουν ωραία παιχνίδια τα οποία θα γίνουν καλύτερα. Δεν νομίζω ότι θα έχει την αποτυχία που είχε το 3D στις TV κτλ. Και έχει και πολλές εφαρμογές πέρα από το Gaming. Για παράδειγμα θα μπορούσε ένας πολιτικός μηχανικός να σε κάνει ξενάγηση στο μελλοντικό σου σπίτι και πολλά άλλα πράγματα. Αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει σε βάθος χρόνου στην υγεία ενός ατόμου. Ότι και να λένε οι εταιρείες είναι λίγο έως αρκετά υποθετικό. Ναι σίγουρα με ένα μισάωρο δεν θα πάθεις τίποτα αλλά με τον καιρό νομίζω ότι θα γίνει πολύ επικίνδυνο, και πέρα από ζημιά στα μάτια δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει στον εγκέφαλο η στην ψυχολογία κάποιου. Και το θέμα είναι πιο λεπτό από ότι νομίζουν οι περισσότεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα