Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σας ευχαριστώ καταρχήν για τιε απαντήσεις σας και τον χρόνο σας. Πολύ ενδιαφέρον όλα αυτά και πραγματικά έμαθα πραγματάκια για τα οποια δεν είχα ιδέα. Αυτό που θα κάνω είναι απλή επεξεργασία δικών μου φωτογραφιων χωρίς εκτύπωση, απλά θα ήθελα μία ικανοποιητική και ξεκούραστη οθόνη σε αυτα τα λεφτά.

Επίσης επειδή το δωμάτιο έχει παράθυρο δίπλα στο γραφείο μια glossy δεν θαα ήταν ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Εγώ έχω την HP 27cw που είναι σχεδόν glossy με παράθυρο πίσω και δεξιά από την πλάτη μου και με κλειστή κουρτίνα δεν προβληματιζομαι. Ή Acer g257hl δεν είναι glossy πάντως.

Δημοσ.

Το δωμάτιο είναι αρκετά φωτεινό και με το λαπτοπ έχει αντανάκλαση όσο να ναι και με κλειστή κουρτίνα.οποτες λες η Acer είναι η καλύτερη επιλογη;

Δημοσ.

Το δωμάτιο είναι αρκετά φωτεινό και με το λαπτοπ έχει αντανάκλαση όσο να ναι και με κλειστή κουρτίνα.οποτες λες η Acer είναι η καλύτερη επιλογη;

Το λάπτοπ θα έχει περισσότερες αντανακλάσεις καθώς είναι πιο φθηνή κατασκευή. Δεδομένου ομω ότι ή Acer είναι και νεότερο μοντέλο με μάλλον καλύτερη εικόνα συνολικά, πήγαινε για την Acer.

Δημοσ.

Thanks, θα το δω.

Σπυρο, σχετικα με τα antec lights, ακυρο οσον αφορα την ποιοτητα τους. Καθησα και τα εψαξα λιγο, δεν λενε την ενταση του φωτος, υπαρχουν αναφορες για υπερβολικα ψυχρο χρωμα και μαλλον χρησιμοποιουν PWM (οπως οι περισσοτερες λαμπες, αλλα στις led ειναι προβλημα).

Δημοσ.

καλησπερα,

κοιταζοντας για την acer απο amazon ειδα οτι εχει την ιδια σε 23" και 24" ,περα απο την διαφορα στις ιντσες υπαρχει διαφορα στις υπολοιπες ιδοτητες;

Δημοσ.

καλησπερα,

κοιταζοντας για την acer απο amazon ειδα οτι εχει την ιδια σε 23" και 24" ,περα απο την διαφορα στις ιντσες υπαρχει διαφορα στις υπολοιπες ιδοτητες;

Ναι έχουν χειρότερο πάνελ απο την 25". Μόνο ή g257hl σε ενδιαφερει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...