stra777 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, σας ευχαριστώ καταρχήν για τιε απαντήσεις σας και τον χρόνο σας. Πολύ ενδιαφέρον όλα αυτά και πραγματικά έμαθα πραγματάκια για τα οποια δεν είχα ιδέα. Αυτό που θα κάνω είναι απλή επεξεργασία δικών μου φωτογραφιων χωρίς εκτύπωση, απλά θα ήθελα μία ικανοποιητική και ξεκούραστη οθόνη σε αυτα τα λεφτά. Επίσης επειδή το δωμάτιο έχει παράθυρο δίπλα στο γραφείο μια glossy δεν θαα ήταν ότι καλύτερο.
XMorsX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ έχω την HP 27cw που είναι σχεδόν glossy με παράθυρο πίσω και δεξιά από την πλάτη μου και με κλειστή κουρτίνα δεν προβληματιζομαι. Ή Acer g257hl δεν είναι glossy πάντως.
stra777 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το δωμάτιο είναι αρκετά φωτεινό και με το λαπτοπ έχει αντανάκλαση όσο να ναι και με κλειστή κουρτίνα.οποτες λες η Acer είναι η καλύτερη επιλογη;
XMorsX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το δωμάτιο είναι αρκετά φωτεινό και με το λαπτοπ έχει αντανάκλαση όσο να ναι και με κλειστή κουρτίνα.οποτες λες η Acer είναι η καλύτερη επιλογη; Το λάπτοπ θα έχει περισσότερες αντανακλάσεις καθώς είναι πιο φθηνή κατασκευή. Δεδομένου ομω ότι ή Acer είναι και νεότερο μοντέλο με μάλλον καλύτερη εικόνα συνολικά, πήγαινε για την Acer.
XMorsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Thanks, θα το δω. Σπυρο, σχετικα με τα antec lights, ακυρο οσον αφορα την ποιοτητα τους. Καθησα και τα εψαξα λιγο, δεν λενε την ενταση του φωτος, υπαρχουν αναφορες για υπερβολικα ψυχρο χρωμα και μαλλον χρησιμοποιουν PWM (οπως οι περισσοτερες λαμπες, αλλα στις led ειναι προβλημα).
stormcraft Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 καλησπερα, κοιταζοντας για την acer απο amazon ειδα οτι εχει την ιδια σε 23" και 24" ,περα απο την διαφορα στις ιντσες υπαρχει διαφορα στις υπολοιπες ιδοτητες;
XMorsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 καλησπερα, κοιταζοντας για την acer απο amazon ειδα οτι εχει την ιδια σε 23" και 24" ,περα απο την διαφορα στις ιντσες υπαρχει διαφορα στις υπολοιπες ιδοτητες; Ναι έχουν χειρότερο πάνελ απο την 25". Μόνο ή g257hl σε ενδιαφερει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα