Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρουμε κανέναν ΚΑΛΟ τεχνικό που αναλαμβάνει φτιάξιμο σε μητρική ? ψάχνω κάποιον απο Αθηνα .....

Κάτι εχει καεί και δεν δίνει σήμα η οθόνη το πήγα σε τεχνικό και μου είπε πως δεν φτιάχνεται αλλα θέλω να παρω και δεύτερη γνώμη γιατι μου φάνηκε σαν να μην το έψαξε και πολυ ...

Δημοσ.

ΚΑταρχας μιλαμε για σταθερο υπολογιστη ή λαπτοπ?Δωσε πληροφοριες  με μοντελα κλπ για να σε κατευθυνουμε.Γενικα εχω ακουσει καλα λογια για το 9volto απο παλιοτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε κανέναν ΚΑΛΟ τεχνικό που αναλαμβάνει φτιάξιμο σε μητρική ? ψάχνω κάποιον απο Αθηνα .....

Κάτι εχει καεί και δεν δίνει σήμα η οθόνη το πήγα σε τεχνικό και μου είπε πως δεν φτιάχνεται αλλα θέλω να παρω και δεύτερη γνώμη γιατι μου φάνηκε σαν να μην το έψαξε και πολυ ...

μπορείς να βάλεις αγγελία  τι ακριβώς ζητάς κατά πάσα πιθανότητα είναι η γραφικών οπότε μπορεί να μην συμφέρει να την επισκευάσεις αλλά καλού κακού μπορείς να ζητήσεις και μια δεύτερη γνώμη κάποια στιγμή που είχα πρόβλημα με κάτι αντίστοιχο είχα συνεργαστεί με το συγκεκριμένο μαγαζί και είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος (δεν είναι Αθήνα αλλά μπορείς να κανείς αποστολή με ΕΛΤΑ η άλλη courrier)  

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Και πολύ καλά σου είπε αν το κοίταξέ προσωπικά μόνο αλλαγή κάποιου πυκνωτή θα έκανα σε μητρική, δηλαδή αν έχεις κάποια Mosfet βραχυκυκλωμένα θα εμπιστεόσουν άνθρωπο να στα άλλαζε, και μετά ίσως είναι και το chipset κλπ κλπ, όπως κάποιος που είχα ανοίξει θέμα και είχε βρεί τεχνικό που του είπε οτι έπρεπε να κάνει αλλαγή notrthbridge και southbridge, αν είναι παλιός ο υπολογιστής ψάξε στα μτχ μια μητρική που να δουλεύει ώστε να κάνεις την δουλεία σου και reflow και λοιπές τεχνικές άστες στην άκρη για την ψυχική σου υγεία, φυσικά αυτή είναι η γνώμη μου αλλά οφείλω να σε ενημερώσω που πας να μπλέξεις, γιατι οτι θα είναι μετά την επισκευή λειτουργική η μητρική σου και για πόσο καιρο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να στο εγγυηθεί κανείς και φυσικά χωρίς να έχει καμμία ευθύνη, και σε εμένα να έφερνες κάτι τε΄τοιο θα το απέφευγα να ασχοληθώ γιατί συνήθως είναι πολύ μπλέξιμο με αμφίβολο αποτέλεσμα

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχει θέμα η κάρτα γραφικών μου ... Ειναι καθαρά θέμα μητρικής .... Επισεις δεν εχω θέμα να αγοράσω άλλη μητρική αλλα επειδή ειναι socket 1156 δεν βρίσκω άλλη με τιποτα .... Για αυτο έλεγα μπάς και υπάρχει κάνας τεχνικός που ασχολείται να την φτιάξει να κάνω την δουλειά μου

Δημοσ.

Νομιζω σε συμφερει καλυτερα να πουλησεις τον επεξεργαστη σου και να παρεις ενα σετ επεξεργαστη μητρικη σε 1150 κρατωντας τις παλιες μνημες. 

Μια καινουρια μητρικη 1150 ξεκινα απο 42 ευρω και οι επεξεργαστες απο 35. Η χασουρα απο την πωληση του παλιου επεξεργαστη και την αγορα καινουριου συνηθως ειναι μικρη (αναλογα τον επεξεργαστη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...