razorbladeromance Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 βρε παιδια τι γινεται με την αναβαθμιση των win 10 mobile?χτες βγηκε το roll out οπου γινεται μεσω εφαρμογης της upgrade advisor οπου την βρισκεις μεσω store και ανακοινωθηκε πως αναβαθμισημα θα ειναι και τα 535.Λοιπον εχω το 535 dual sim και δεν υπαρχει πουθενα το στορ αυτη η εφαρμογη.εψαξα και τιποτε,απο την microsoft ουτε καν μου απαντανε.ξερει κανεις τιποτα?
Pseudonumo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε από το κινητό σου αυτό https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4 Είναι direct link στην εφαρμογή 1
@topos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μολις τα περασα σε 535 ds. Απλα να ξερεις πως εαν το επιχειρησεις θα ειναι off κανενα 25λεπτο. 1
razorbladeromance Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 παιδια τα καταφερα.δεν μου εβγαζε την εφαρμογη αλλα καποια στιγμη κατα τις 1 το βραδυ ξαφνικα εμφανιστηκε και ολα κομπλε.πολυ ωραια τα 10!μιλαμε για αλλο τηλεφωνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα