Προς το περιεχόμενο

Htc m8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν λίγο καιρό το εν λόγω κινητό από συμφορουμιτη. Το κινητό έδειχνε μια χαρά ώσπου μια μέρα σταμάτησε η οθόνη να ανταποκρινεται σε ένα σημείο. Το έστειλα για σέρβις και μου είπαν ότι η συσκευή έχει ανοιχτεί... Επειδή πλέον έχω άλλη συσκευή, λέω να το βάλω αγγελία και να το πουλησω για ανταλλακτικά. Πόσο θα ήταν μια καλή τιμή να το βάλω; Ακούω προτάσεις

Δημοσ.

Με λιγα λογια σου πουλησε σκαρτο πραγμα ο συμφορουμιτης

Ακριβώς αλλά δυστυχώς κι εγώ το δούλεψα κάνα μήνα και μετά μου έβγαλε το πρόβλημα... Δεν πρόλαβα να γράψω αρνητική (έστω) αξιολόγηση
Δημοσ.

Κριμα κ ειναι υπεροχο τηλ.Το θεωρω το καλυτερο στην κατηγορια του για το 2014 κ πιστευω ακομα κ σημερα θα γαζωνει

Ισχύει!!
Δημοσ.

Αγόρασα πριν λίγο καιρό το εν λόγω κινητό από συμφορουμιτη. Το κινητό έδειχνε μια χαρά ώσπου μια μέρα σταμάτησε η οθόνη να ανταποκρινεται σε ένα σημείο. Το έστειλα για σέρβις και μου είπαν ότι η συσκευή έχει ανοιχτεί... Επειδή πλέον έχω άλλη συσκευή, λέω να το βάλω αγγελία και να το πουλησω για ανταλλακτικά. Πόσο θα ήταν μια καλή τιμή να το βάλω; Ακούω προτάσεις

σχετικά με το πόσο θα το πουλήσεις εδώ και όταν αγοράζεις κάτι μεταχειρισμενο είναι ρίσκο δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...