vchristod84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αγόρασα πριν λίγο καιρό το εν λόγω κινητό από συμφορουμιτη. Το κινητό έδειχνε μια χαρά ώσπου μια μέρα σταμάτησε η οθόνη να ανταποκρινεται σε ένα σημείο. Το έστειλα για σέρβις και μου είπαν ότι η συσκευή έχει ανοιχτεί... Επειδή πλέον έχω άλλη συσκευή, λέω να το βάλω αγγελία και να το πουλησω για ανταλλακτικά. Πόσο θα ήταν μια καλή τιμή να το βάλω; Ακούω προτάσεις
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Με λιγα λογια σου πουλησε σκαρτο πραγμα ο συμφορουμιτης
vchristod84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Με λιγα λογια σου πουλησε σκαρτο πραγμα ο συμφορουμιτηςΑκριβώς αλλά δυστυχώς κι εγώ το δούλεψα κάνα μήνα και μετά μου έβγαλε το πρόβλημα... Δεν πρόλαβα να γράψω αρνητική (έστω) αξιολόγηση
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Κριμα κ ειναι υπεροχο τηλ.Το θεωρω το καλυτερο στην κατηγορια του για το 2014 κ πιστευω ακομα κ σημερα θα γαζωνει
vchristod84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Κριμα κ ειναι υπεροχο τηλ.Το θεωρω το καλυτερο στην κατηγορια του για το 2014 κ πιστευω ακομα κ σημερα θα γαζωνειΙσχύει!!
corsair04 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αγόρασα πριν λίγο καιρό το εν λόγω κινητό από συμφορουμιτη. Το κινητό έδειχνε μια χαρά ώσπου μια μέρα σταμάτησε η οθόνη να ανταποκρινεται σε ένα σημείο. Το έστειλα για σέρβις και μου είπαν ότι η συσκευή έχει ανοιχτεί... Επειδή πλέον έχω άλλη συσκευή, λέω να το βάλω αγγελία και να το πουλησω για ανταλλακτικά. Πόσο θα ήταν μια καλή τιμή να το βάλω; Ακούω προτάσεις σχετικά με το πόσο θα το πουλήσεις εδώ και όταν αγοράζεις κάτι μεταχειρισμενο είναι ρίσκο δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα