zaskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Πως μπορώ να συνδέσω δικτυακά και μόνιμα ένα υπολογιστή με έναν άλλο μέσω Firewire; Ευχαρηστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Τι λειτουργικό σύστημα θα έχουν οι δυο υπολογιστές? Νομίζω ότι μόνο με winxp είναι εφικτή εύκολα μια τέτοια σύνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaskar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holy Ghost Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 to pos tha tous sindeseis einai aplo...me ena kalodio!! oso gia to leitourgiko i sindesi trexei kai sta winXP kai win2003 kali tixi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δεν είναι δύσκολο.... Με ενα καλώδιο τυπου Firewire, οπως σου είπανε και τα παιδιά, και winxp το εχω κάνει ήδη εγώ. Η ταχύτητα τις σύνδεσης αυτής φαντάζομαι θα το ξέρεις, είναι στα 400mbits. To μόνο αρνητικό αλλά που εμένα δεν με ενόχλησε, είναι οτι τα 2 pc πρέπει να είναι κοντά... Οσο πιο κοντά είναι τόσο πιο γρήγορα θα επικοινωνούν μεταξύ τους με όριο τα 400 mbits και αν θυμάμαι καλά η μέγιστη απόσταση του ενός pc απο το άλλο πρέπει να είναι μέχρι 5 ή 10 μέτρα(δεν είμαι σίγουρος). Η σύνδεση γίνεται ακριβώς με τον ιδιο τρόπο που θα εκανες με κάρτες δικτίου. Εμένα τα 2 pc ειναι σε απόσταση 2 περίπου μέτρων και πάει σφαίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.