zaskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Πως μπορώ να συνδέσω δικτυακά και μόνιμα ένα υπολογιστή με έναν άλλο μέσω Firewire; Ευχαρηστώ!
kinq1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Τι λειτουργικό σύστημα θα έχουν οι δυο υπολογιστές? Νομίζω ότι μόνο με winxp είναι εφικτή εύκολα μια τέτοια σύνδεση
Holy Ghost Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 to pos tha tous sindeseis einai aplo...me ena kalodio!! oso gia to leitourgiko i sindesi trexei kai sta winXP kai win2003 kali tixi...
ChrisAce Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δεν είναι δύσκολο.... Με ενα καλώδιο τυπου Firewire, οπως σου είπανε και τα παιδιά, και winxp το εχω κάνει ήδη εγώ. Η ταχύτητα τις σύνδεσης αυτής φαντάζομαι θα το ξέρεις, είναι στα 400mbits. To μόνο αρνητικό αλλά που εμένα δεν με ενόχλησε, είναι οτι τα 2 pc πρέπει να είναι κοντά... Οσο πιο κοντά είναι τόσο πιο γρήγορα θα επικοινωνούν μεταξύ τους με όριο τα 400 mbits και αν θυμάμαι καλά η μέγιστη απόσταση του ενός pc απο το άλλο πρέπει να είναι μέχρι 5 ή 10 μέτρα(δεν είμαι σίγουρος). Η σύνδεση γίνεται ακριβώς με τον ιδιο τρόπο που θα εκανες με κάρτες δικτίου. Εμένα τα 2 pc ειναι σε απόσταση 2 περίπου μέτρων και πάει σφαίρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.