DjAde Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 καλησπερα Αν γνωριζει καπoιος θα ηθελα να μου πειτε εναν αναλυτικο τροπο για τον ελεγχο ενος απομακρυσμενου υπολογιστη, σε αλλο δυκτιο, χωρις την εγκατασταση καπιου εξτρα software στο targer. και χωρις φαινεται. υπαρχει η δυνατοτητα προσβασης στον υπολογιστη για ρυθμισεις Αν καποιος γνωριζει θα το εκτιμουσα αν μπορουσε να μου στηλει ενα προσωπικο μηνυμα με πληροφοριες. ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Eτσι οπως το περιγράφεις, οχι δεν υπαρχει.
isay Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 καλησπερα Αν γνωριζει καπoιος θα ηθελα να μου πειτε εναν αναλυτικο τροπο για τον ελεγχο ενος απομακρυσμενου υπολογιστη, σε αλλο δυκτιο, χωρις την εγκατασταση καπιου εξτρα software στο targer. και χωρις φαινεται. υπαρχει η δυνατοτητα προσβασης στον υπολογιστη για ρυθμισεις Αν καποιος γνωριζει θα το εκτιμουσα αν μπορουσε να μου στηλει ενα προσωπικο μηνυμα με πληροφοριες. ευχαριστω Να υποθεσω οτι το κάνεις απο φιλανθρωπία για να βοηθήσεις και συντηρήσεις τον υπολογιστή του "target" χωρίς να χρειάζεται να το καταλάβει (είσαι large). Καλά τα λεω;
DjAde Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 αν ξερουμε mac και ip? προφανος και οχι αλλα ο σκοπος μου δεν ειναι ειναι για κλοπη στοιχειων κτλπ και θελω να δω πως γινεται περιπου και απο περιεργια
isay Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 αν ξερουμε mac και ip? προφανος και οχι αλλα ο σκοπος μου δεν ειναι ειναι για κλοπη στοιχειων κτλπ και θελω να δω πως γινεται περιπου και απο περιεργια Αν το έκανες απο περιέργεια και απόκτηση γνώσης θα ξετίναζες το google και θα δοκίμαζες οτι μπορείς να φανταστείς σε δικό σου δίκτυο υπολογιστών. Όπως καταλαβαίνεις το μυαλό μου πάει στο πονηρό ... γυναίκα;
DjAde Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 το εχω ψαξει μονο με το remote acces των windows δουλεψε αλλα ενας απο τους δυο μπορουσε να ειναι συνδεδεμενος καθε φορα. εχω βρει τροπο με ssh αλλα θελει πολλες ρυθμισεις απο το αλλο pc οποτε δεν ειναι ακριβος αυτο που ψαχνω . αλλον τροπο δεν εχω βρει στο google και μαλλον για ευνοητους λογους. πανω σε δικο μου pc θα γινει και προς το παρον το μονο π θελω να μπορω να κανω ειναι να κανω restart αντε να βγαζει κανα μηνυμα στην οθονη με μερικες εντολες.
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αν το κανεις πραγματι για αυτο που λες σου πουλαω εγω ενα RAT....... και κανεις οτι θες χωρις να φαινεται τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα