Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αυτες που λετε τις βρισκουν ολες σε φαρμακειο?

Εχω δοκιμασει κ εγω αρκετες , κερινες/σιλικονης/σφουγγαρακια..Οι καλυτερες κ για εμενα ειναι οι Ohropax Soft..ΚΡατανε 2 βδομαδες περιπου αλλα ειναι σε καλη τιμη(0,50)..Απο το 2009 καθε μερα κοιμαμαι με αυτες!!

Απλα παρε μια φορα καποιες αλλες που να ειναι σε κουτακι για να κρατησεις το κουτακι..Αυτες με το κουτακι ειναι πιο ακριβες,καπου στο 2ευρο ισως,θα σου χρειαστει ομως για να αποθηκευεις τις Ohropax Soft οι οποιες ειναι σε σακουλακι 

Κατι τετοιο

attachicon.gif0_2063d6_35e1d4e_orig.jpg

αυτες καλες μου φαινονται , απο φαρμακειο τις πηρες?

Δημοσ.

αυτες καλες μου φαινονται , απο φαρμακειο τις πηρες?

Φιλε εγω μιλησα γιαυτες που εχει ο vsl στο spoiler

Aυτες που ειχα εγω στην φωτο ειναι παραδειγμα για να δεις το κουτακι μιας κ αυτες που σου προτεινω εγω με τον vsl ειναι σε χαρτινη συσκευασια κ δεν θα εχεις που να τις αποθηκευεις,αρα παιρνεις για μια φορα καποιες που ειναι σε κουτακι κ κρατας το κουτακι για μια ζωη κ μετα παιρνεις τις ohropax soft..Tις ohropax τις βρισκεις σε φαρμακειο στα 50λεπτα περιπου..

Αυτες ειναι οι ohropax

post-342417-0-81072300-1458415077_thumb.jpeg

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα οι Ohropax Soft είναι οι καλύτερες και χρησιμοποιώ μόνο αυτές πλέον. Είχα δοκιμάσει πολλές διαφορετικές - μιας και κοιμάμαι κάθε μέρα με ωτοασπίδες εδώ και 6-7 χρόνια - και κατέληξα εκεί.

Τις έχουν σε φαρμακεία, αλλά όχι σε όλα. Θέλει λίγο ψάξιμο.

pr_8614.gif 

αυτες χρησιμοποιω και γω εδω και χρονια για τον υπνο, τις προτεινω ανεπιφυλακτα. αλλιως, τις 3Μ

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ξεθάβω λίγο το θέμα μιας και στην εργασία μου με μεταφέραν σε γραφείο όπου γίνεται ο κακός χαμός από ομιλίες. Πέραν από το να τους φιμώσω με μονωτική 😅, τι άλλη λύση έχουμε ;

Έχω δει κάτι ωτοασπίδες τύπου headsets στο σκρουτζ όπως αυτά https://www.skroutz.gr/s/25695061/Husqvarna-Ωτασπίδες-Κήπου-505699012.html .

Τα έχει δουλέψει κανένας; Είναι πολύ βαριά/σφιχτά στο κεφάλι;

Τις ωτοασπίδες τύπου σφουγγαράκια/σιλικόνη θα ήθελα να τις αποφύγω καθώς μες στη μέρα θα χρειαστεί αρκετές φορές να τις βγάλω. 

Επεξ/σία από Antretng

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...