iparou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Χαίρετε. Κάποιο δίποδο ζώο μου χάραξε με κλειδί το αμάξι, από το πίσω φτερό μέχρι και την μπροστινή πόρτα ! Υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με την επισκευή σε μαγαζιά όπως chipsaway, paintbull κτλ ? Επειδή τα συγκεκριμένα δουλεύουν με Franchise, είναι λίγο λαχείο σε ποιον θα τύχεις αν πας στο πιο κοντινό υποκατάστημα που θα βρείς. Έχει κάποιος φίλος καλή εμπειρία από πουθενά ? Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ρωτα και σε κανένα βαφεα όχι paint-chip. Στο 150αρι να το υπολογίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ρωτα και σε κανένα βαφεα όχι paint-chip. Στο 150αρι να το υπολογίζεις. Παραπανω για 3 κοματια βαψιμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Με την ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ κάτι...Στο παλιό μου αυτοκίνητο είχα αγοράσει από την αντιπροσωπεία της opel ενα μπουκαλάκι με το χρώμα του αυτοκινήτου και το έβαζα με το πινελάκι που είχε σε μικρο-γρατζουνιες. Τώρα το νέο μου αυτοκίνητο (μαύρο χρωμα) εχει αρκετές γρατζουνιές και ψάχνω κατι αντίστοιχο.Πριν απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία υπάρχει κατι παρόμοιο στο εμπόριο? και αν ναι που να κοιτάξω? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από thant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Παραπανω για 3 κοματια βαψιμο . 50-80 παει το κομματι για τοπικό ,αλλα πρεπεπι ο μάστορας να ναι οντως μαστορας για να το πετυχει καμια φορά απορώ γιατι να μην γινόμουν φανοβαφεας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Paintbull είχα βάψει στο παρελθόν το κάτω "φρύδι" του μπροστινού προφυλακτήρα και δεν φαινόταν τίποτε, αλλά αφενός ήταν σε μέρος που δεν το βλέπει ο ήλιος οπότε δεν φθείρεται η τοπική βαφή με το πέρασμα του χρόνου και επιπλέον το συγκεκριμένο μαγαζί στον Άγιο Δημήτριο δεν υπάρχει πια (ήταν το κεντρικό). Σε φανοποιό μου είπαν 200 ευρώ για βαφή πίσω φτερού και το άνω κομμάτι της πόρτας (πάνω από ένα "νεύρο" που κάνει η πόρτα) αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός να βάψω ολόκληρο φτερό για μια γρατζουνιά (το μπροστά φτερό δεν έχει τίποτε). Σε παλαιότερο αυτοκίνητο του οποίου το φτερό έβαψα στην αντιπροσωπεία, η διαφορά φαινόταν στο έμπειρο μάτι σε σχέση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Ξέρω ότι ο φανοποιός πρέπει να είναι μάστορας γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει καλή εμπειρία από πολλούς φίλους με κάποιον συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα