Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ,θα ηθελα να σας ρωτησω αν πας στρατο παιρνεις καποια μορια τα οποια θα σε βοηθησουν σε προκυρηξεις για τα σωματα ασφαλειας;

Για πεζικο μιας και το έχω δηλώσει στο περιοδεύον

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα δηλώσεις δεα η κατι αντίστοιχο;

Και οι ειδικές δυνάμεις δεν είναι και παίξε γέλασε

Χωρις ειδικές δυνάμεις περνουν ατομα;

Δημοσ.

Μορια απο θητεια ,θα παρεις μονο απο Ειδικες Δυναμεις(καταδρομεις πεζοναυτες μυκ). Αλλα τι τα θες;;;. 15 φορες προσπαθησα για εκαμ εμακ και λιμενικο αλλα παντα χωρις "δοντι". Συμπερασμα:ειναι απλα για παραπλανηση....

Δημοσ.

Δόκιμοι-500 μόρια

Ειδικές δυνάμεις-500 μόρια

Δόκιμοι ειδικών δυνάμεων-1000 μόρια

Προεδρική Φρουρά (Τσολιάδες)-1000 μόρια

Δημοσ.

Εγω ομως δηλωσα πεζικο

Δόκιμος πως γίνεσαι;

Γιατι εκαμ δεν πας μεσο αστυνομίας?

Τσολιας προς πρεπει να εισαι 2 μετρα και αδύνατος

Δημοσ.

Θα γίνεις δόκιμος πεζικού τότε.

Λες ότι θες να πας δόκιμος, δίνεις κατι αθλήματα της πλάκας, περνάς κάτι ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά σε παίρνουν.

Ναι μόνο αστυνομικοί.

Ναι.

Δημοσ.

Δόκιμοι-500 μόρια

Ειδικές δυνάμεις-500 μόρια

Δόκιμοι ειδικών δυνάμεων-1000 μόρια

Προεδρική Φρουρά (Τσολιάδες)-1000 μόρια

Νομιζω τα ειπες σωστα !!

Το οτι δηλωσες πεζικο δεν λεει κατι..Αν σε παρουν πεζικο λες παιδια εγω θελω να παω ειδικες δυναμεις κ σε πανε

αλλιως μενεις πεζικο κ γινεσαι δοκιμος..Ξερεις ποια ειναι η διαφορα του να εισαι δοκιμος απο το απλος φανταρος;;;

Δημοσ.

Νομιζω τα ειπες σωστα !!

Το οτι δηλωσες πεζικο δεν λεει κατι..Αν σε παρουν πεζικο λες παιδια εγω θελω να παω ειδικες δυναμεις κ σε πανε

αλλιως μενεις πεζικο κ γινεσαι δοκιμος..Ξερεις ποια ειναι η διαφορα του να εισαι δοκιμος απο το απλος φανταρος;;;

οχι δεν ξερω ,καθεσαι παραπανω μηνες?μολις παω στρατο θα το δηλωσω εκει?

για δεα δεν περνεις μορια?

βοηθανε πουθενα αυτα η θα κατσω τζαμπα παραπανω μηνες?

και θα μου ερθει ο αλλος που εχει το μεσον με το απλο φανταριλικη  με τους 9 μηνες χωρις να παει ειδικες δυναμεις

Δημοσ.

Μιχάλη έτσι πας ειδικες δυναμεις πρέπει να έχουν και κάποια προσόντα και δεν τους κρατάνε και ολους

Σε ποιο σωμα θα πήγαινες στις ειδικες δυναμεις?

Δόκιμος πεζικου δεν είναι ο δεα?

Δημοσ.

Επίσης πλεον ειδικα στην αστυνομία δεν παίζουν βύσματα γιατί το ποιούς παίρνουν φαίνεται. Τα μόρια του στρατου δεν λενε τπτ πλεον γιατί πολύ πτυχιούχοι περιμένουν κ αυτοι προκήρυξη. Τελος μεσα στα επομενα 4-5 χρόνια δύσκολο να βγει προκήρυξη

Μιχάλη έτσι πας ειδικες δυναμεις πρέπει να έχουν και κάποια προσόντα και δεν τους κρατάνε και ολους

Σε ποιο σωμα θα πήγαινες στις ειδικες δυναμεις?

Δόκιμος πεζικου δεν είναι ο δεα?

κανενα προσον όποιος θέλει παει ειδικες δυνάμεις αρκει να αντέξει την εκπαίδευση , δεα είναι ο δόκιμος ειτε πεζικου, είτε μηχανικού, ειτε ειδικων δυνάμεων Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός σημαίνει
Δημοσ.

Μηχανικου εννοεις το σωμα;οπως λένε τεχνικού,τεθωρακισμένα

Εμενα με ενδιαφέρει για εποπ ειδικος φρουρος και οβα

Ουκ,λοκ,πεζοναυτης Ποιο έχει περισσότερες απαιτησεις;

Και αμα με παρουν κυπρο θα εχω τιποτα παραπάνω μορια;

Εθελοντές και εποχιακούς περνουν στην πυροσβεστική;

Δημοσ.

Μηχανικου εννοεις το σωμα;οπως λένε τεχνικού,τεθωρακισμένα

Εμενα με ενδιαφέρει για εποπ ειδικος φρουρος και οβα

Ουκ,λοκ,πεζοναυτης Ποιο έχει περισσότερες απαιτησεις;

Και αμα με παρουν κυπρο θα εχω τιποτα παραπάνω μορια;

Εθελοντές και εποχιακούς περνουν στην πυροσβεστική;

Ναι το σώμα. ΔΕΑ πας σε όποιο όπλο, σώμα στρατού θες(ανάλογα με την κατατξή σου φυσικά). Στο ξανα πα προκύρηξη ειδικά για εποπ δεν πρόκειται να βγει τα επόμενα 3 χρονιά . Για φρουρούς όλο έλεγαν θα βγάλουν αλλά δεν βγαίνει και μιλάμε για προκυρήξης 500 άτομα. Τέλος έχεις εμονή με τα μόρια του στρατού όταν μόρια πάιρνεις απο δίπλώμα οδήγησης, πτυχίο ξένων γλωσσών και άλλα αναλογα την προκύρηξη.  

Δημοσ.

Ξενες γλωσσες δεν έχω πτυχιο

Μπορειτε να μου πειτε τη Εκπαίδευση κανουν στις ειδικες δυναμεις αμα εχει παει καποιος γνωστος σας;

Οποιος θέλει να παει για τσολιας που το δηλώνει ή τον βλεπουν στην εμφάνιση;

Καπου έχω δει κάποιοι πανε σε ειδικες δυναμεις στο εξωτερικό η και στρατό αυτο γίνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...