logo15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα,θα ηθελα να αγορασω μια καμερα για να βλεπω εναν χωρο στο σπιτι μου οπου και να ειμαι απο 4G κινητο. Για να γινει αυτο τι κανω? Μπορω απλα να παρω ενα d-link με wifi και να το συνδεσω στου σπιτιου με wps και μετα να βλεπω ή χρειαζετε μεγαλυτερη διαδικασια?
BELL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πάρε μια καμερουλα Xiaomi Yi ip camera με 30€ και είσαι κομπλέ
nikos1982 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 η καμερα ip θελει switch poe (power on ethernet) οστε να περνει ρευμα απο εκει.εκτος αν το ρουτερ σου εχει αυτη την δυνατοτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μην παρεις καμιά φθηνιάρικη οπως ειπαν παραπάνω γιατι θα ταλαιπωρηθεις οσο δεν παει. Θα αρχισουν οι μπελαδες με Port Forward , Hosting κ.ο.κ Παρε μια αξιοπρεπης D-Link που απ'οσο ξερω απλα κανεις εναν λογαριασμο και ουτε Port Forward ουτε τιποτα.. Δεν ειναι απαραιτητο το καλωδιο του ιντερνετ, τα περισσοτερα πλεον ειναι και ασυρματα (πρωτα το συνδεεις με το καλωδιο για να συγχρονιστει με το δικτυο σου , δεν ειναι τιποτα δυσκολο) και μετα το αποσυνδεεις και λειτουργει ασυρματα. Βεβαια ολα αυτα πιθανων να ειναι και παρελθον γιατι οι καινουριες επωνυμες καμερες (οχι καμια Turbo-X) (αλλά TP-Link , DLink κλπ) ειναι παρα πολυ απλές οι διαδικασίες. Γνωμη μου ειναι αξιζει να δωσεις κατι παραπανω εαν δεν εχεις ορεξη να μπλεξεις με εξτρα περιπλοκες συνδεσεις δικτυων...
BELL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μην παρεις καμιά φθηνιάρικη οπως ειπαν παραπάνω γιατι θα ταλαιπωρηθεις οσο δεν παει. Θα αρχισουν οι μπελαδες με Port Forward , Hosting κ.ο.κ Παρε μια αξιοπρεπης D-Link που απ'οσο ξερω απλα κανεις εναν λογαριασμο και ουτε Port Forward ουτε τιποτα.. Δεν ειναι απαραιτητο το καλωδιο του ιντερνετ, τα περισσοτερα πλεον ειναι και ασυρματα (πρωτα το συνδεεις με το καλωδιο για να συγχρονιστει με το δικτυο σου , δεν ειναι τιποτα δυσκολο) και μετα το αποσυνδεεις και λειτουργει ασυρματα. Βεβαια ολα αυτα πιθανων να ειναι και παρελθον γιατι οι καινουριες επωνυμες καμερες (οχι καμια Turbo-X) (αλλά TP-Link , DLink κλπ) ειναι παρα πολυ απλές οι διαδικασίες. Γνωμη μου ειναι αξιζει να δωσεις κατι παραπανω εαν δεν εχεις ορεξη να μπλεξεις με εξτρα περιπλοκες συνδεσεις δικτυων... Προφανώς δεν έχεις ιδέα για πια κάμερα μιλάω Well-done
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Νομίζω ότι γράφεις με κάμερα Di link θα μπορείς και έξω μέσω τις εφαρμογής να μπεις. Έτσι μου είχανε πει στην Vodafone για μια υπέροχη τέτοια κάμερα που έχουν σε προσφορά στα 39.90 ευρώ.και τελικά ακόμα δεν την έχω παρει να την δοκιμάσω ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα