Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Νομίζεις ότι έχεις κάτι ισάξιο ή και καλύτερο του iphone. Ενώ έχεις το lagdroid σου και πορεύεσαι στην ουσία...

Καλα εσυ εχεις πολυ πλακα αστο οταν φτασεις τα 20 τα ξαναλέμε η αν καταφερεις να βαλεις υποτιτλους εξωτερικους σε μια ταινία και να την δεις στο τηλ σου .

Θελεις επιτοπου να σου πω τι εχω μεσα στο κινητο μου και τι εχεις εσυ για να δουμε πιο αντεχει περισσότερα και πιο βγαζει τα λεφτα του?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα εσυ εχεις πολυ πλακα αστο οταν φτασεις τα 20 τα ξαναλέμε η αν καταφερεις να βαλεις υποτιτλους εξωτερικους σε μια ταινία και να την δεις στο τηλ σου . Θελεις επιτοπου να σου πω τι εχω μεσα στο κινητο μου και τι εχεις εσυ για να δουμε πιο αντεχει περισσότερα και πιο βγαζει τα λεφτα του?

Lumia 550 έχω με 90 ευρώ. Επώνυμο, γρηγορότερο απ το δικό σου σε κάθε σενάριο με εγγύηση και από Ελλάδα. Και θα παίρνει και αναβαθμίσεις (αυτό το τελευταίο γκούγκλαρέ το). Και υπότιτλους και τα πάντα όλα. Προφανώς όμως, όπως κάθε σοβαρός άνθρωπος, ΑΝ έδινα τόσα λεφτά, θα έπαιρνα iphone.

ΥΓ. Αυτό που υπογράμμισα είναι αυτό που πονάει και πιο πολύ, ε;

Δημοσ.

Lumia 550 έχω με 90 ευρώ. Επώνυμο, γρηγορότερο απ το δικό σου σε κάθε σενάριο με εγγύηση και από Ελλάδα. Και θα παίρνει και αναβαθμίσεις (αυτό το τελευταίο γκούγκλαρέ το). Και υπότιτλους και τα πάντα όλα. Προφανώς όμως, όπως κάθε σοβαρός άνθρωπος, ΑΝ έδινα τόσα λεφτά, θα έπαιρνα iphone.

ΥΓ. Αυτό που υπογράμμισα είναι αυτό που πονάει και πιο πολύ, ε;

Lumia 550 vs note 4 εννοείται οτι ειναι γρηγοροτερο και καλύτερο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν πρεπει να ειχες ποτε σου Android μαλλον.

Με καλυψες πληρος εισαι πανω απο 20 τελικα?

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια οκ μην τρελενεστε καποιοι πιστευουν οτι ειναι αντιγραφη απο αιφον καποιοι οχι...ο καθενας κανει τις επιλογες του με τα δικα του κριτηρια και ειναι ολες σωστες γιατι ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες...το να αναλυσεις τι και πως καλο ειναι για να ξερεις τι να αγορασεις καλυτερα την επομενη φορα αλλα μεχρι εκει..

Δημοσ.

Όλοι εσείς που λέτε για το iPhone, όσο κ να μοιάζει όσο καλή αντιγραφή να γίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει την λειτουργία του iPhone! Ναι ακριβό ναι κακώς αλλά .....

Δημοσ.
Καμια σχεση με oppo ktl δηλωμενος note εδω και 6 χρονια.

Την να γινει αλλη παιρνουν ακριβα κινητα οπως εγω γιατι τα ξεπατονουν και αλλοι παιρνουν μοδατα γιατι απλα δεν τους κοβει και πολυ το κεφάλι και προσβαλουν κιολας το σχολειο καπιου

Όταν διαβάζω κάτι τέτοια για "power user" και "το ξεπατωνω" με πιάνουν τα γέλια. Τι ξεπατωμα κάνεις ακριβως; ταινίες και fb?

• Like 1
Δημοσ.

Όταν διαβάζω κάτι τέτοια για "power user" και "το ξεπατωνω" με πιάνουν τα γέλια. Τι ξεπατωμα κάνεις ακριβως; ταινίες και fb?

Μόνο power user??? Και χάκερ και χάκερ... Θα αλλάζει launcher, μη σου πω και rom..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...