sianosth1997 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, έχω double monitor, μία 20άρα οθόνη παλιά της samsung και μία tv την οποία την χρησιμοποιώ ως κύρια οθόνη 22' αλλά έχει ανάλυση 1600x1200.. οπότε λέω να πάρω ένα monitor είτε 22-23 ιντσών είτε 27 ιντσών μέχρι 200 ευρώ περίπου. Έχω βρει μερικές αλλά με μία πολύ πρόχειρη έρευνα. Έχετε να μου προτείνετε μερικές; Υπόψιν ότι θα την χρησιμοποιώ και στο gaming, οπότε να είναι τουλάχιστον ή έστω 1980x1020 ανάλυση. Ευχαριστώ
XMorsX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Οι καλύτερες λύσεις στα 200 ευρώ είναι οι Acer g257hl από Amazon και οι glossy Dell s2415h και s2316h. Επίσης αξίζει να αυξήσεις το budget σου και να αγοράσεις την HP 27xw η οποία είναι καταπληκτική οθόνη για την κατηγορία της και όχι μονο.
sianosth1997 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, το πιθανότερο είναι να δώσω κάτι παραπάνω και να αγοράσω την HP 27xw, μία ακόμη ερώτηση, εγώ στο τωρινό σύστημα έχω συνδέσει την κύρια οθόνη η οποία θα γίνει δευτερεύον με hdmi και την μικρούλα με dvi. Επίσης να προσθέσω ότι έχω την GTX 960 STRIX EDITION 2GB η οποία έχει απο πίσω υποδοχές για 1 hmdi, 3 displayports, 1 dvi. Όταν θα έρθει η καινούργια και την συνδέσω με το hdmi, την δεύτερη να την συνδέσω σε dvi ή να πάρω έναν αντάπτορα display port σε hdmi; θα υπάρχουν απώλειες σε dvi;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα