MatNina Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα,ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει πια τον εξωτερικο χωρις να υπαρχει ιστορικο πτωσης.Στην διαχειριση υπολογιστη μου λεει προετοιμασια δισκου αλλα δεν με αφηνει να το κανω.Θελω τ αρχεια μου κι οχι το δισκο.Τι μπορω να κανω;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Άν τον έχεις σε σταθερό υπολογιστή, σύνδεσέ τον ώς εσωτερικό, για να δεις αρχικά άν το πρόβλημα εντοπίζεται στη θήκη.
SPANK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Επίσης δοκίμασε ανάκτηση αρχείων με το on track easy recovery ή το recuva , μπορεί απλα να χρειάζεται ενα format και να στρώσει μπορεί ομως να ειναι και αλλου το πρόβλημα οπως στην θήκη οπως αναφέρθηκε , επίσης δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel
MatNina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 δεν εχω σταθερο αλλα το πηγα σε τεχνικο και δεν ειναι η θηκη...δεν το αναγνωριζει με τα υπολοιπα προγραμματα εχω προσπαθησει...
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 δεν εχω σταθερο αλλα το πηγα σε τεχνικο και δεν ειναι η θηκη... δεν το αναγνωριζει με τα υπολοιπα προγραμματα εχω προσπαθησει... Τον έβγαλε από την θήκη και σύνδεσε εσωτερικά? Αν ναι το BIOS τον βλέπει?
MatNina Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ειπε οτι δεν μπορει να συνδεθει εσωτερικα γιατι κατι εχει η πλακετα μπροστα και θελει κατι ειδικο δεν καταλαβα ακριβως...πως το τσεκαρω με το BIOS?
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κατάλαβα. Σύνδεσέ το με usb και μπες στο BIOS. Τώρα εξαρτάται ποια μητρική και τι BIOS έχεις. Μπορείς όμως να πας στην καρτέλα Boot στο BIOS. Εκεί θα δεις τους άλλους δίσκους που έχεις + το dvd drive (αν έχεις). Τον βλέπεις κάπου? Ποια μητρκή έχεις?
Lagrange Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Απο προσωπική εμπειρία: Δοκίμασε αυτο το πρόγραμμα: "TestDisk" . Ελπίζω να σε βοηθήσει
heavyrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτο ακριβως κανει και εμενα σ ενα εξωτερικο wd, παταω να κανει προςτοιμασια και βγαζει μηνυμα για σφαλμα υλικου, ο δισκος δεν επεσε ποτε κατω... Τον εμφανιζει στη διαχειριςη διςκων και λεει πρεπει να προετοιμαςτει... Ποτε ξανα wd!!
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ανοίξτε τα κουτιά και βάλτε τα εσωτερικά 90% θα δουλέψουν γιατί έχει χαλάσει ο controller (λόγος άγνωστος). Μου το έκανε σε verbatim και δούλεψε μια χαρά μόλις τον έβαλα εσωτερικά και μετά σε άλλη θήκη. Για να χαλάσει ένας εξωτερικός δεν είναι απαραίτητο να πέσει κάτω heavyrain, Πολλά παίζουν ρόλο, απο το αν τον έχεις πάνω σε ups μέχρι το πως τον απενεργοποιείς από το σύστημά σου... Μπορείς βέβαια να πάρεις seagate και να είσαι βέβαιος ότι θα σου χαλάσει ξαφνικά. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από Dragonlordcv2002
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα