Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγοράσω το xiaomi redmi note 3 pro από την aliexpress .......έχω όμως τις αμφιβολίες μου .

Θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες πρώτα ή και καποιες προτάσεις για αλλά κινητά στην ίδια τιμή

Δημοσ.

Αν το κανεις για την χαμηλοτερη τιμη υπαρχουν και αλλα sites τυπου banggood,Gearbest,Geekbuying που με καποια κουπονακια μπορει να σου ερθει το ιδιο ή και φθηνοτερο.Απο εκει και μετα δες βαθμολογιες πωλητων και αγορασε μεσω alipay.

Εδω μεσα βεβαια να περιμενεις και κλασικες απαντησεις "φιλαρακι κινητα αγοραζουμε μονο απο το vickmall".Και απο κατω στην υπογραφη του εχει συνδεσμο για το vickmall.

Δημοσ.

Πρώτη φορά κάνω αγορά από το internet και είμαι τελείως άσχετος...για την gearbest έχω διαβάσει πως πολλές φορές έρχονται πακέτα σπασμένα ..όσο για τα αλλά site που μου ειπες δεν τα ξέρω

Δημοσ.

Υπαρχουν παρα πολλα sites.Γενικα να ξερεις δεν υπαρχει κανενα site απο τα γνωστα που να στελνει σπασμενα.Αλλιως θα ειχε ηδη κλεισει.Λαθη γινονται ομως.Μπορει πχ να θες το μαυρο και να σου στειλουν το λευκο.Γιαυτο παντα αγοραζουμε μεσω paypal ωστε αν ο πωλητης μας το παιξει τρελιτσα και δεν δωσει αποζημιωση ή εστω ενα μερος του ποσου πισω(και να κρατησεις και το "λαθος προιον") τοτε κανουμε dispute στο paypal και θα μας δικαιωσει σιγουρα.Εκτος αν κανεις dispute καθε λιγο και λιγακι.

 

Γενικα σου προτεινω να διαβασεις καποια thrends στο φορουμ για αγορες μεσω ιντερνετ ωστε να σου φυγει το αγχος σε καποια θεματα.

 

Μια συμβουλη θα σου δωσω που ισχυει παντα.Ποτε μην πεις στους Κινεζους να στο στειλουν με DHL(γενικα κουριερ) γιατι θα περασει τελωνειο και θα πληρωσεις πολλααα!!

Δημοσ.

Από το aliexpress που θέλω να παραγγείλω λέει πως έχει μηδέν μεταφορικα και είναι το standard shipping του site ....έχω διαβάσει πως τα στέλνουν πρώτα σε άλλες χώρες και μετά στην Ελλάδα για ν γλυτώσουν τα μεταφορικά .......

Πάντως ευχάριστω για τις πληροφορίες και τις συμβουλές που μ έδωσες

Το τελωνείο ενοουσα όχι τα μεταφορικά *

  • Like 1
Δημοσ.

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3.html

 

Θα το παραγγείλειs από αυτό το μαγαζί με απλό ταχυδρομείο ,το πολύ σε 15μερες είναι σπίτι σου. Μονό με paypal.

 

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11356-Redmi-note-3-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/?pageNo=1

διάβασε και εδώ.για να επιλέξεις rom.

Δημοσ.

Αν αναρωτιέσαι για το άν αξίζει ή όχι το κινητό, τα πράγματα είναι απλά

 


 
Για το πιο κατάστημα θα επιλέξεις, δε θα μπώ στο τρυπάκι να απαντήσω πάλι στο ίδιο μοτίβο και να γίνω κουραστικός. Οτι σου πουν οι απο πάνω και οι απο κάτω.
  • Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πως εχω καταληξει http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery-grey.html

Xiaomi redmi note 3 prime 3gb 32rom multilanguage sta 208 euro

Μην κάνεις το λάθος και δεν πάρεις το pro... Όχι ότι είναι κακό το prime αλλά ο snapdragon είναι κλασεις καλύτερος επεξεργαστής. Και διαθέτει καλύτερη κάρτα γραφικών σε συνδυασμό με κάμερα με περισσότερα mpx... Είμαι κάτοχος γι'αυτό στο λέω εκ πείρας ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...