Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα tablet εως 8 ιντσες και μεχρι 200 ευρω ,εψαξα αρκετα μπορω να πω αλλα ακρη δε βγαζω ,με 1 ram μνημη κανουμε δουλεια; απο τα παρκατω ποιο θα παιρνατε; αξιζει η χρηματικη διαφορα τους;

1. vodafone tab speed 6 4G   130  ευρω

2.Lenovo Tab 2 A8-50  4G     160  ευρω

3. Lg v490  4G                        200  ευρω

η μηπως καποιο αλλο;

θελω να ειναι η οθονη του τουλαχιστον 1280x800 και με καρτα sim για να μη μενουμε απο internet 

Δημοσ.

το εχεις δοκιμασει φιλε; ερχετε ρουταρισμενο; το θελω να βαλω σε αυτο την συνδρομη που εχω otego και novago

Δημοσ.

Εχω το LG κανενα χρονο περιπου.Με την Lolipop δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα,μπαταρια βραχος(καπου στις 11 ωρες οθονη),wifi 2πλασια εμβελια απο λαπτοπ,οθονη αρκετα καλη,ηχος καλος.Γενικα αρκετα καλο,απλα ειναι λιγο ακριβο.Βεβαια το 1GB ram φαινεται αλλα για σερφαρισμα(μεχρι 2-3 καρτελες ανοιχτες) και multimedia ειναι πολυ καλο.Εχω το χρησημοποιω αρκετα για να βλεπω αγωνες μεσω Kodi.Αν δεν σου χρειαζεται το 4G,παρε την wifi εκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Το lg με την κιτκατ πετουσε... Με την αναβαθμιση σε λολλιποπ,απλα εγινε πιο αργο και απο την καθυστερηση.... Της συζυγου,γιατι το δικο μου το εχω ρουταρει και του εχω ξηλωσει τα παντα απο lg και google και ειναι αξιοπρεπες... Το βονταφον που γραφεις το ξεχνας σαν επιλογη ,εκτος και γουσταρεις την αλκατελ σαν φιρμα... Τωρα ,το λενοβο δεν το ξερω, αλλα σαν φιρμα δεν ειναι και ασχημη ή αναξιοπιστη... Γενικα,απο τα τρια που αναφερεις θα αγοραζα παλι το lg ,αλλα θα εμενα σε κιτκατ....

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα ,αφου εχετε το lg δοκιμασμενο και ειστε ευχαριστημενοι γιατι να μην ειμαι και εγω ; στην 5 εκδοση μια αναβαθμιση πηρε; δε διορθωθηκε η κατασταση;

Δημοσ.

Η κατασταση με την 5.0.2 που πηρε,πηγε αστα να πανε.... Αν παρεις αυτο και εχει κιτκατ,μεινε εκει. Αν παλι εχει λολλιποπ απο την μαμα, downgrade..

Δημοσ.

Για το downgrade σε κιτκατ, δεν χρειαζεσαι ρουτ.... Γινεται "επισημα" με εργοστασιακη ρομ και το lg flashtool... Το ρουτ μονο αν το θες εσυ για κατι αλλο..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με το που το ειχα παρει,το ειχα κανει κατευθειαν αναβαθμιση σε λολιποπ.Δουλευοντας το και διαβαζοντας και το νημα στο myphone,του εκανα downgrade σε kitkat.Καμια βδομαδα λοιπον που κρατησα την κιτκατ,αντιμετωπισα 3-4 bugs που στην lolipop δεν τα ειχα.Απο ταχυτητα η kitkat δεν μπορω να πω οτι ηταν τιποτα το αξιοσημειωτο.Τωρα πως ολοι λενε οτι η Lolipop σερνεται,δεν ξερω.Το μονο bug που υπαρχει στην Lolipop ειναι οτι οταν βγαινεις απο μερικες εφαρμογες,κανει 1-2 sec να δειξει τα εικονιδια ο launcer.Κλαιν.Καποιο αλλο Bug ή καποια καθυστερηση γενικοτερα,εγω τουλαχιστον δεν παρατηρησα στην lolipop,σε σχεση με την kitkat.

• Like 1
Δημοσ.

αντε τωρα να βγαλω ακρη  :lol:  , η καλυτερη λυση θα ειναι να τα δοκιμασω και τα δυο λειτουργικα και οποιο μ αρεσει ,το θεμα ειναι προς το παρων που θα καταληξω

Δημοσ.

Λοιπον,ο,τι λεει ο φιλος απο πανω επι πεντε... Η λολλιποπ σε αυτο το ταμπλετ, εχει κανει την συζυγο να πατα το home ή το back εως και τρεις φορες μεχρι να ανταποκριθει ο λαντσερ... Βεβαια,την ακουει απο την πρωτη, αλλα οταν περνανε 5" χωρις αποκριση,το πατα και ξαναπατα... Δεν ειμαι καποιος ασχετος στα lg, του εχω κανει τα παντα. Απλα δεν θελει "ακρωτηριασμο" οπως εκανα το δικο μου, το οποιο οπως ειπα και με λολλιποπ "τρεχει" καλα...

αντε τωρα να βγαλω ακρη  :lol:  , η καλυτερη λυση θα ειναι να τα δοκιμασω και τα δυο λειτουργικα και οποιο μ αρεσει ,το θεμα ειναι προς το παρων που θα καταληξω

Αν καταληξεις στο συγκεκριμενο, μπορεις να πειραματιστεις και με τις δυο,και επειτα να καταληξεις... Θες κιτκατ ή λολλιποπ. Παντως το ui της lg ειναι πολυ καλο. Μονο στην λολλιποπ χανει σε ανταποκριση, οπως και τα περισσοτερα ανδροιδ αν ψαξεις, ισως επειδη ειναι κακογραμμενη... Αλλωστε ,δεν αργησαν να δωσουν την 5.1

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...